Szukam strony (dla lig angielskich), gdzie w zapowiedzi kolejki będę miał również statystyki strzałów i interwencji bramkarzy dla poszczególnych drużyn z ostatnich meczy (wraz z pucharowymi, czyli mecz po meczu bez rozbijania na ligę i puchary).
Będzie to dla mnie wielkie ułatwienie, bo do tej pory robiłem takie coś sam.
"jinx"-zobacz czy taki sposób sprawdzania
(tu na przykładzie zespołu Fulham)-będzie Ci odpowiadał:
Wchodząc na
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/fulham/results/2007-2008/najpierw analizujesz sobie podane tam statystyki ligowe i
pucharowe podane tak jak chcesz,czyli bez ich rozdzielania a więc
według kalendarza czyli terminu rozegrania meczu a następnie
przechodzisz do tak samo podanych statystyk najbliższego
przeciwnika Fulham czyli tu Boltonu-poprzez kliknięcie na datę
meczu najbliższych rywali.
Napisz jak takie w/w sprawdzanie widzisz...
Pzdr.
Coś podobnego mam na ESPNsoccernet (z której zresztą korzystam), ale chodzi mi o takie coś, że np. klikając na link najbliższego spotkania pojawi mi się takie cudo:
klikamy np. na Stockport-Chesterfield (przykład pierwszy z brzegu) i mamy ostatnie ileś tam meczy danej drużyny (np. 3 by nie przeciągać), i tak:
Stockport-Grimsby wynik (do przerwy) strzały (celne) gospodarzy-strzały (celne) gości, interwencje bramkarzy
Stockport-Accrington jw
Bury-Stockport jw
analogicznie jw 3 ostatnie mecze dla Chesterfield
Oczywiście danych może być więcej (H2H, bilans dom-wyjazd, itp.), najważniejsze dla mnie jest właśnie to.
O ile mi wiadomo, strona taka nie istnieje, sam szukałem i nawet myślałem nad jej stworzeniem.
Robię sobie takie tabelki dla całej Coca-Cola League, ale jest to czasochłonne i fajnie by było, gdyby mnie ktoś w tym wyręczył
Dzieki wielkie za fatygę.