#1201488 - 07/05/2007 18:46
Re: Szykują się zmiany...
[Re: AGASSI]
|
member
Meldunek: 21/01/2006
|
heheh ja tez pamietam Tych uzdrowien polskiej moralnosci probowal juz AWS = niestety bez skutku.Mam nadzieje ,ze to juz ostatni ultra -fanatyczno-katolicki rzad w historii Polski.Za tym biznesem ida bardzo wielkie pieniadze,a ja w to niewierze ze takie kaczki beda mogly go przykrocic.
|
Do góry
|
|
|
|
#1201525 - 07/05/2007 19:15
[Re: papa_smerf]
|
member
|
Kaczki zdrowo hamuja rozwoj demokracji i praw obywatelskich w Polsce.Cale szczescie,ze jestesmy w UE bo PiS i LPR to ugrupowania,ktore daza do rzadow o charakterze autototalitarnym. Ten sposob myslenia mial swoj przejaw w 19 i 20 wiecznej Europie.!!!!I wszysacy wiemy jak to sie skonczylo.
|
Do góry
|
|
|
|
#1201549 - 07/05/2007 19:26
[Re: mercedes]
|
member
|
Dodam jeszcze ,ze zjawisko takie jak PiS powstalo na wskutek kryzysu ,ktory nastal po nieudolnych rzadach kwacho-sldowskiego zlodziejstwa.Na wskutek chorej polityki takie cos jak Kaczka zdolala opuscic swoj maly staw w Ciemnogrodzie,by ruszyc na szersze wody.Niosac zgnilizne,zacofanie itd.Obecnie w Zjednoczonej Europie pojecie panstwa to wytwor 19 wieczny ! Europa regionow to jest przyszlosc.Natomiast w Polsce zamiast darzyc do federalizacji panstwa buduje sie scentralizowana IV RP. Polska potrzebuje nowych romantycznych bohaterow ? Romana walczacego ze zlem w oswiacie.Zytowska heroiczna walka z e-hazardem !moze kiedys trafia do podrecznikow = kto wie ? :)))))
|
Do góry
|
|
|
|
#1201636 - 07/05/2007 19:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
Ja bym w ogóle nie potrzebował internetowych bukmacherów, gdybym miał takie naziemne budki jak William Hill, Blue Square i Paddy Power.
|
Do góry
|
|
|
|
#1201679 - 07/05/2007 20:22
[Re: gremlin]
|
old hand
Meldunek: 09/03/2007
|
papo smerfie podniecaj sie dalej tymi kaczkami i lepperami zauwaz tylko ze to min fin wymysla pomysly jak by tu doic te stado baranow, dziury budzetwoej i jej zasypywania naprawde nie wymyslilo dwuch kurdupli 2 lata temu a jakie ty rzady liberalne miales przez 15 lat, gdzie one byly tak liberalne moze w uslugach telekomunikacyjnych, dziecko ty moje przez 15 lat te rzady tak wprowadzaly liberalizm jak PRL komunizm. Tez sie wk... na pomysly ze szlabanem na e-hazard ale dlatego ze ten rzad nie potrafi przewietrzyc tego gowna z Min Fin.
|
Do góry
|
|
|
|
#1201803 - 07/05/2007 20:51
[Re: wilczek]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
na szczęście elektorat kościelny PIS już wymiera, babki moherowe nie dożyją 2 lat do kolejnych wyborów, to jedyne co mnie napawa chęcią do życia i potem będzie można zanucić: "kaczki czwórkami do nieba szły"... naprawde wielce mi żal naszego narodu po ostatnich wyborach, przez to że zdyscyplinowany elektorat babek, zakonnic i innych wierzących poszedł rzędami do urn, to mamy 4 lata męczarni. tak wilczek, tak.... dalej myśl że dzięki pis spada bezrobocie i jest DZIĘKI NIM wysoki rozwój... to efekt propagany a'la PRL. mam nadzieje, ze jednak zalegalizuja hazard w necie, bo nie chce mi sie wierzyc ze oni naprawde wolą stracic te zyski i cofać się do średniowiecza. może to blef jakich już parę w tej sprawie było, raz przestawali, raz wznawiali...
|
Do góry
|
|
|
|
#1201820 - 07/05/2007 20:56
|
old hand
Meldunek: 09/03/2007
|
papciu takie wypracowania to nie na tym portalu, nie bede odnosil sie do tego co wypociles bo szkoda klawiatury
|
Do góry
|
|
|
|
#1202147 - 07/05/2007 22:52
[Re: mercedes]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Tych uzdrowien polskiej moralnosci probowal juz AWS = niestety bez skutku.Mam nadzieje ,ze to juz ostatni ultra -fanatyczno-katolicki rzad w historii Polski. Ja też mam taką nadzieję, bo tę pseudo-katolicką moralność w wydaniu pewnej sekty trzeba zakończyć. Jeśli chodzi o bukmacherstwo to jest to piękny interes, każdy może skorzystać na swojej wiedzy sportowej zamiast kupować akcje jakiejś bzdetnej firmy, w normalnych krajach jak Anglia pokazują w telewizji nawet kursy przed każdym meczem i na stadionach jest pełno reklam firm bukmacherskich, sama królowa nawet jedzie na jakąś gonitwę i stawia u bukmacherów. A u nas chcą nam w nielegalny sposób zabronić legalne granie w legalnych firmach mających siedzibę w Londynie, firmy które są notowane na tamtejszej giełdzie papierów wartościowych i powstały w tysiąc osiemset którymś roku? Nydyrydy. Europejski Trybunał Sprawiedliwości dał już PRAWOMOCNY wyrok w tej sprawie tak więc jeśli ktoś chce tu zabronić grania z jakiegoś chorego powodu to niech złoży wniosek o wystąpienie Polski z Unii Europejskiej, bo dopóki będziemy jej częścią to prawo europejskie jasno zabrania jakiegokolwiek ograniczenia handlu i usług na naszym WSPÓLNYM europejskim rynku.
|
Do góry
|
|
|
|
#1204084 - 08/05/2007 17:36
[Re: Conrad]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
Conrad, doskonale zebrane wszystkie fakty w jednym akapicie ! brawo, :browar: chore centralno-polityczne, komunistyczne, anty-liberalne, anty-unijne zapędy braci kaczyńskich mam nadzieje ze niedługo odłożymy daleko do zakurzonych książek historii, bo na pewno do dumy te 2(4?) lata powodem nie są i nie będem dla RP (IV RP lol). KTO MI POWIE, czy chociaż pod jednym małym względem PIS ma normalne poglądy ? czemu zawsze idą przeciwko prawomocnym werdyktom UE, przeciwko traktatom UE itp... - polska zobowiązała się przyjąć EURO, ale oczywiscie PIS mówi że nie spieszy sie i moze uda sie w ogole nie przyjmować euro (szok!) - swobodna wymiana usług i towarów w wspólnocie, oczywiście PIS blokuje zachodnie legalne, notowane na giełdach i licencjonowane firmy (chyba nie powiemy ze tak bezpieczny i nagradzany Unibet, will hill, paddy power... kraje: Anglia/Irlandia) piorą mafijne pieniądze ?!) - "europa regionów", na to postawiła UE.... oczywiście kaczyńscy dążą do centralizacji państwa jak za PRL GDZIE TYLKO SPOJRZE TO PIS DZIAŁA TAK JAKBYŚMY NIE TYLKO NIE BYLI W Unii, ale jakbyśmy byli jakąś BIAŁORUSIĄ z jasnym anty-europejskim stanowiskem w świecie! Common... to musi się skończyć!
|
Do góry
|
|
|
|
#1204144 - 08/05/2007 18:02
[Re: edi8]
|
newbie
Meldunek: 12/07/2006
|
PsS PiSem, ale powiedzcie, kto wprowadził zapis o zakazie gry u zagranicznych bukmacherów. Coś mi się wydaje, że poprzednie rządy były nie lepsze.
|
Do góry
|
|
|
|
#1204149 - 08/05/2007 18:03
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Tych uzdrowien polskiej moralnosci probowal juz AWS = niestety bez skutku.Mam nadzieje ,ze to juz ostatni ultra -fanatyczno-katolicki rzad w historii Polski. Ja też mam taką nadzieję, bo tę pseudo-katolicką moralność w wydaniu pewnej sekty trzeba zakończyć. Jeśli chodzi o bukmacherstwo to jest to piękny interes, każdy może skorzystać na swojej wiedzy sportowej zamiast kupować akcje jakiejś bzdetnej firmy, w normalnych krajach jak Anglia pokazują w telewizji nawet kursy przed każdym meczem i na stadionach jest pełno reklam firm bukmacherskich, sama królowa nawet jedzie na jakąś gonitwę i stawia u bukmacherów. A u nas chcą nam w nielegalny sposób zabronić legalne granie w legalnych firmach mających siedzibę w Londynie, firmy które są notowane na tamtejszej giełdzie papierów wartościowych i powstały w tysiąc osiemset którymś roku? Nydyrydy. Europejski Trybunał Sprawiedliwości dał już PRAWOMOCNY wyrok w tej sprawie tak więc jeśli ktoś chce tu zabronić grania z jakiegoś chorego powodu to niech złoży wniosek o wystąpienie Polski z Unii Europejskiej, bo dopóki będziemy jej częścią to prawo europejskie jasno zabrania jakiegokolwiek ograniczenia handlu i usług na naszym WSPÓLNYM europejskim rynku. Ci idioci z Edgarem na czele nie rozumieją chyba że ETS nie pozwoli im na ich monopolistyczne zakusy. Czy nasi posłowie naprawdę są aż tak głupi czy po prostu udają takich? Kolejne "mądre" wystąpienie Przemysława Edgara G.
|
Do góry
|
|
|
|
#1204151 - 08/05/2007 18:07
[Re: DJ SOSNA]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
czyli niech nakladaja na firmy ile chca :):):) i zrobia to legalne dla graczy.....idealne rozwiazanie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|