W
Bet-at-home wlasnie nie odejmuja od razu pieniedzy po zleceniu wyplaty. Z tym tez jest zwiazane mataczenie
Bet-at-home dlatego jak ja robilem wyplate to potem robilem zrzut ekranu z komunikatem "zlecenie wyplaty zostalo przeslane". Bo potem jak koles mi kilka dni pozniej na czatku wyskakiwal z tekstem ze nie otrzymali w ogole mojego zlecenia wyplaty to ja mialem skana zeby im wyslac.
Generalnie firma ta mataczy przy wiekszych wyplatach, ja mialem dwukrotnie z nimi problemy, kiedys z kwota 1580zl i ostatnio z kwota 2530zl o czym pisalem niedawno na stronach tego forum.
Blokowanie wyplat polega po pierwsze na twierdzeniu ze nie otrzymali zlecenia wyplaty (poniewaz nie jest to proces automatycznego odejmowania z konta) a po drugie pozniej twierdza ze pieniadze wyszly choc tak naprawde nie wyszly. Polecam lekture postow dotyczacych moich problemow z tym bukiem kiedy wyplate realizowali ponad 21 dni.
Ostatnio zrobili promocje +20% bonusu, liczą ze duzo osob wplaci im po 4000 ale zapewniam ze kto sie zdecyduje na wplate takiej kwoty bedzie mial duuuuze problemy z wyplata, pomijam absurdalny przepis ze 3 razy trzeba obrocic depozytem (!) , bonusem - co innego ale depozytem (!) , no i pozniej jesli komus nawet sie to uda to na wyplate sie sporo naczekacie, ja omijam tego prymitywnego buka i wam radzę to samo.
Pozdrawiam
Giertych