Witam wszystkich!!! Mam przyjemność otworzyć zapisy do konkursu Playoff 'expekt.com - mecz.pl' Zima 2009!
Po raz kolejny chciałbym podziękować sponsorowi konkursu, firmie
Expekt, oraz osobom tam pracującym za objęcie swoim patronatem największy, najstarszy i najbardziej prestiżowy turniej w historii mecz.pl.
Tak więc zaczynamy zapisy do kolejnej edycji Playoff!!!
----------
I miejsce:
500 EuroII miejsce:
200 EuroPółfinaliści: po
100 Euro dla każdego (łącznie 100 Euro)
Najlepszy bilans:
100 Euro dla najlepszego wyniku tygodniowego we wszystkich 7 tygodniach trwania konkursu (ponieważ w półfinałach oraz finale należy wysłać 7 typów, wyniki z dwóch ostatnich rund będą mnożone przez 5/7).
Najlepszy bilans tygodnia należy zgłaszać we właściwym temacie najpóźniej w najbliższą środę (do 23:59) po rundzie, w której uzyskany był dany bilans.----------
Zgłoszenia będą przyjmowane we właściwym temacie do 12 stycznia (do południa w poniedziałek lub kiedy zostanie zamknięty temat). Po wysłaniu posta o chęci uczestnictwa w konkursie
należy także wysłać PW (Prywatną wiadomość) do mnie na forum, NAWET JEŚLI JUŻ WYSYŁALIŚCIE TE DANE DO POPRZEDNICH EDYCJI (stare dane kasujemy), podając w niej:
- swój numer ID w Expekt (ciąg 6-7 cyfr... NIE login, NIE hasło)
- informację o tym czy konto w Expekt zostało założone przed czy po pojawieniem się tego tematu, czyli godzinie 14:40 dnia 5.01.2009 (ważne:
patrz niżej)
Nagrody będą przekazywane bezpośrednio na konta w Expekt.
WAŻNE:1. Mam już konto w Expekt. Jeśli założyłeś konto przed opublikowaniem tego tematu dzisiaj o 14:40 (np. tydzień, miesiąc, rok temu, itd.) to wystarczy podać info o tym w mailu (dokładna data nie jest potrzebna).
2.
Nie mam jeszcze konta w Expekt. Jeśli ktoś jeszcze nie posiada tam konta to
żeby wziąć udział w konkursie i otrzymać nagrody dla najlepszych należy się zarejestrować ze specjalnego linku. Zapisując się z tego linku zostaniesz także objęty specjalną
promocją 150zł GRATIS (100% ekstra od pierwszej wpłaty):
- klikasz na następujący link:
Promocyjny link do Expekt (kliknij tutaj)- na nowo otwartej stronie klikasz na "
Zarejestruj się już teraz i skorzystaj z oferty" i rejestrujesz konto
Przed wypłaceniem nagród będzie sprawdzane czy osoba zgłaszając się do konkursu wysłała nam maila, czy zawiera on trzy wymagane informacje podane wyżej, oraz kiedy zostało otwarte konto (jeśli po 14:40 5.01.2009 to nagrody tylko będą wypłacane na konta założone ze specjalnego linku powyżej, w przeciwnym wypadku zasilą pulę nagród do kolejnej edycji konkursu).Pozdrawiam Wszystkich!
Conrad