BeNiTooo
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/01/2004
cheguavera nawet tak nie mów przyjacielu ..... śląsk sie nie rozpadnie póki my zyjemy ..... ja tam sie ciesze ze odszedl tomo ... przyjdzie jakis trener ktory bedzie wierzyl i kochal swoich koszykarzy a nie ich krytykował tak jak to robil mahoric ... igi wróci .... watson wrescie sie uwolnil od niewolniczego traktowania mahorica przyjdzie jakis nowy grajek .... ale szubko bo do meczu z maroussi pare dni i bedzie dobrze zobaczysz ..... jak juz mowilem kiedys ze to jest sezon budowy slaska a w nowym juz bedzie mozna przyjsc na 18-astke i po sezonie nastepnym slask w koronie ...... cAŁA POLSKA W CIENIU ŚLĄSKA
Jedynym minusem jest brak Smitha, lae i tak twiedze że włosi mają szerszą kadre. Żalgiris nie dysponuje aż tak szerokim składem. Bardziej pewny typ w typ wypadku to + handi na 2, jednak ja to odpuszam. Żalgiris to nieobliczaalna drużyna
Jedynym minusem jest brak Smitha, lae i tak twiedze że włosi mają szerszą kadre. Żalgiris nie dysponuje aż tak szerokim składem. Bardziej pewny typ w typ wypadku to + handi na 2, jednak ja to odpuszam. Żalgiris to nieobliczaalna drużyna
A widziales jak Scavolli grało z Lottomaticą? Tragedia, i to ze Smithem! Według mnie Żalgiris to dzisiaj typ dnia.
cheguavera
member
Meldunek: 29/10/2004
Quote: masz pewnie ten sam problem co ja... jakies bledy w javie.potrzebujemy live via html
moglby ktos podac tu live html?
to nie może być błąd Javy, bo jeszcze w weekend działało mi to samo na włoskiej lidze, która ma niemal identyczne LIVE'Y jak euroliga. A jeśli nawet to przed chwilą ściągnęłem nową jave i dalej nic....
Prokom Trefl Sopot - Estudiantes 2 5/10 (graja za szybko dla sopocian na dodatek ten Garces...)
To czy grają za szybko to zweryfikuje parkiet ja twierdzę coś zupełnie odwrotnego.A swoją drogą co to za arumentacja?Jak gra Prokom u siebie wszyscy wiemy sądze że wygra nawet jakby hiszpanie zakontraktowali Bena Johnssona
Moze inaczej .Nie twierdze ze Estu gra jakas ultra szybka koszykowke, ale w konfrontacji ze stylem jaki prezentuje Prokom wszyscy graja szybko.Szczegolnie kiedy na "1" gra Pacesas.Chodza sluchy o zlamanym palcu Packa ale jeszcze nie potwierdzone .O ile Litwin bedzie "fit" i dostanie tradycyjnie od Kijewskiego te swoje 30 min.to raczej nie widze zwyciestwa w tym meczu.Dodatkowo dochodzi duza przewaga Estu pod koszem .Wystarczylo zobaczyc na co pozwalali sopocianie Garcesowi w pierwszym meczu.Jakos nie wierze aby raptem koles ktory nie zrobil kariery w NBA cos dzisiaj zmienil.Same centymetry to nie wszystko. jak napisalem wyzej ja tego meczu nie gram bo wynik jest sprawa otwarta ale gdybym mial sie pokusic o wytypowanie zwyciezcy postawilbym wlasnie na Hiszpanow.To tyle.
Czekam teraz na Twoja argumentacje ,chyba stac Cie na cos wiecej skoro jestes tak przekonany o zwyciestwie Prokomu ? I wcale nie pisze tego zlosliwie moze sam dam sie przekonac do postawienia na Prokom.
Prokom - Estudiantes 78-74 i aż??10 pkt Garcesa,na wiele to mu nie pozwolili(nic dwa razy się nie zdarza)
Oto moja argumentacja przykro mi tylko że nie możesz już zagrać na Prokom
timbwolf
newbie
Meldunek: 18/01/2005
Quote: Asekuracyjny kupon:
2251 Olympiakos - Partizan 1x 1.33 Partizan najsłabszy w grupie,brak 2 podstawowych zawodników,0 zwycięstw na wyjeździe 2255 Prokom - Estudiantes 1x 1.37 Trzeba wykorzystać szansę awansu do 16;Prokom wzmocniony Radojevicem,Estudiantes bez zwycięstwa na wyjeździe,po dwóch wpadskach na początku własny parkiet jest atutem sopocian 2257 Zalgiris - Scavoilini 1x 1.29 ten mecz gram jak większość z powodu braku Smitha
2251 1x 2255 1x 2257 1x Zalgiris nie prowadził ani razu Totomix,AKO 2.35
cheguavera
member
Meldunek: 29/10/2004
Kurde i z 4 dzisiejszych meczy: Prokom. Olympiakos, Tau i Real ten ostatni w dupe :/. Ale fakt że EFES zagrał swietny mecz w obronie i Bullock nie istniał, chociaż był już moment że Real doszedł i prowadzil w III kwarcie. No ale nie ważne czekamy na jutro.