Bardzo sympatyczny dzisiaj dzionek a co wazniejsze na +
Szkoda UD na Albine pechowo przegranego.. tymbardziej boli bo wyczuta slabsza forma Henkel i Hitzer,
Z Iouriera Andrea na lajcie polegla.. ale 1.87 nie cieszy tak jak 2.50 ktore bylo do zgarniecia z Albina
Bailly - Berger 2 1.75 izzzzzi
, Iourieva - Bailly 1 1.70 izzzzzzi
, dubelek z Expa izzzzzi
i pudlo na Rodstad z Liu
Ciekawe zaklady dla tych ktorzy maja konta w NB:
Michael Röesch - Michael Greis [H2H shooting] (2) 1.90W individualu Greis 19/20 vs Roesch 16/20
Nie rozumiem kursow.. jak to jest mozliwe ze solidny od lat Greis.. przeciwko Roeschowi.. zawodnikowi ktory od lat jest dla mnie zagadka i zaliczam go do tych nieobliczalnych, nieustabilizowanych strzelcow.
1.90 przy zwrocie za remis wedlug mnie jest zdecydowana pomylka i trzeba skorzystac.
Greis wyglada na solidnie przygotowanego i mocnego na starcie sezonu.. powinnien sie liczyc w wace o wygranie sprintu.
Ivan Tcherezov - Daniel Graf (1) 1.60 - dzis juz 1.45
Bet pograny wczoraj.. dzis juz mocny spadek.
Obaj w idndividualu czlapali niesamowicie.. jednak Daniel to juz mega zolw.
Prosta matematyka.. Ivan majac 1 pudlo wiecej od Grafa wygrywa z nim o 1.20 czyli w samym biegu o 2:20. Sprint dystans polowa krotszy, wiec czysto teoretycznie Ivan ma przewage 1.10 min.
Co oznacza dla mnie nie mniej, nie wiecej jak to.. ze nawet majac 2 pudla wiecej w sprincie wygrywa ta pare. Jak sie troche sprezy na bieg to jest w stanie wygrac z Danielem nawet przy 3 bledach wiecej.
Rosjanin bardzo dobry strzelec dlatego o jakas jego mega wpadke sie nie boje.. biega narazie slabo jak na jego mozliwosci.. ale jego forma biegowa napewno pojdzie w gore i znowu bedzie grozny dla najlepszych. Pewnie jeszcze nie tu w Ostersund.. ale z czasem.. z czasem.
Bet godny polecenia
tak mysle.