#2864292 - 25/01/2009 08:27
Re: Men's World Handball Championship 2009 - cz. 2
[Re: tomczak7]
|
stranger
Meldunek: 18/02/2005
|
Ja wierzę że od dzisiaj szczęscie będzie z nami, ten rzut Szmala nie był przypadkowy.Pewnie niektórzy z was przegrali grubą kasę na 200% dunczykach hehee.Zapamiętajcie nigdy nie grajcie przeciwko swoim.Patriotom trza być!!Zwłaszcza gdy pachnię łatwą kasą!!!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#2864813 - 25/01/2009 18:29
[Re: Fatina]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
szanse bez watpienia jeszcze sa, fantastycznie byloby gdyby dzisiaj norwegia pokazala niemcom miejsce w szeregu ale... czy my jestesmy w stanie ograc serbow? ich gra jest podobna do gry macedonczykow, wczoraj o maly wlos nie pokonali niemcow, z dunczykami przegrali jedna bramka, w obu tych spotkaniach prowadzili do przerwy... nasi dopiero wczoraj po raz pierwszy wyszli skoncentrowani od poczatku, ja jednak mam taka teorie ze wydawalo im sie juz pozamiatane wiec zagrali na luzie i wyszlo im fantastycznie... czy dzisiaj to powtorza czujac ze jeszcze sie tli iskierka? daj Boże, ale ja delikatnie postawie na Serbow do przerwy... jak dla mnie w dniu dzisiejszym dwa pewniaki... Dania - nie moze sobie pozwolic juz na strate punktow, Macedonia procz zwyciestwa z Polska nic nie osiagnela... owszem wyrzucila ruskich ale tamci byli zwyczajnie beznadziejni... Dania jak na razie rewelacja procz wczorajszej pierwszej polowy, wiedza ze jak dzis cos straca to ich sytuacja stanie sie straszna... Szwecja - Węgry - Szwedzi przegrali z Chorwatami i Francuzami, ale to zupelnie inny format druzyn... wierze ze sa skutecznie powalczyc o 3 miejsce w grupie, jezeli tylko zagraja swoje to Madziarzy przegraja 3-4 bramkami... spodziewalem sie kursu 1.3, jest 1.55 oby tylko nie bylo tak: dania win polska win norwegia win 1.dania 6 pkt 2.niemcy 5 pkt 3.norwegia i polska 4 pkt a jutro dania - niemcy remis ktory daje dunczykom awans z 1 miejsca a niemcom przedluza szanse na polfinal... wtedy wrecz bym wymagal od naszych by sie podlozyli norwegom
|
Do góry
|
|
|
|
#2865000 - 25/01/2009 19:59
[Re: Boubson]
|
enthusiast
Meldunek: 02/02/2008
|
szanse bez watpienia jeszcze sa, fantastycznie byloby gdyby dzisiaj norwegia pokazala niemcom miejsce w szeregu ale... czy my jestesmy w stanie ograc serbow? ich gra jest podobna do gry macedonczykow, wczoraj o maly wlos nie pokonali niemcow, z dunczykami przegrali jedna bramka, w obu tych spotkaniach prowadzili do przerwy... nasi dopiero wczoraj po raz pierwszy wyszli skoncentrowani od poczatku, ja jednak mam taka teorie ze wydawalo im sie juz pozamiatane wiec zagrali na luzie i wyszlo im fantastycznie... czy dzisiaj to powtorza czujac ze jeszcze sie tli iskierka? daj Boże, ale ja delikatnie postawie na Serbow do przerwy... jak dla mnie w dniu dzisiejszym dwa pewniaki... Dania - nie moze sobie pozwolic juz na strate punktow, Macedonia procz zwyciestwa z Polska nic nie osiagnela... owszem wyrzucila ruskich ale tamci byli zwyczajnie beznadziejni... Dania jak na razie rewelacja procz wczorajszej pierwszej polowy, wiedza ze jak dzis cos straca to ich sytuacja stanie sie straszna... Szwecja - Węgry - Szwedzi przegrali z Chorwatami i Francuzami, ale to zupelnie inny format druzyn... wierze ze sa skutecznie powalczyc o 3 miejsce w grupie, jezeli tylko zagraja swoje to Madziarzy przegraja 3-4 bramkami... spodziewalem sie kursu 1.3, jest 1.55 oby tylko nie bylo tak: dania win polska win norwegia win 1.dania 6 pkt 2.niemcy 5 pkt 3.norwegia i polska 4 pkt a jutro dania - niemcy remis ktory daje dunczykom awans z 1 miejsca a niemcom przedluza szanse na polfinal... wtedy wrecz bym wymagal od naszych by sie podlozyli norwegom Wlasnie bylo by idealnie tak jak napisales!Bo wtedy przy takim ukladzie w tabeli jak Niemcy przegraja z Dania a my wygramy z Norwegia to ich przeskoczymy.Jesli Wygraja z Dania natomiast a my z Norwegia to mamy tyle samo punktow co dunczycy ale dzieki naszej wygranej z nimi w bezposrednim meczu ich wyprzedzimy! Chodzi wiec o to aby dzisiaj przegrali albo Niemcy albo Dania i bedzie cudownie o ile pokonamy Serbow !
|
Do góry
|
|
|
|
#2865043 - 25/01/2009 20:15
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
I znowu zaczyna się wyliczanie.... Najpierw wygrajmy te 2 mecze, a potem patrzmy na innych!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#2865222 - 25/01/2009 20:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Jesli dzisiaj przegraja Niemcy albo Dania a my wygramy swoje 2 mecze to wychodzimy ! :] Ja osobicie licze na Norwegow ze sie zmobilizuja i pokaza kawal dobrego skandynawskiego szczypiorniaka! niestety kolego tak do konca nie masz racji... jezeli dzis niemcy przegraja a dania wygra to te zespoly maja odpowiednio 5 i 6 pkt... i remis w ostatniej kolejce eliminuje polske, nawet jesli nasi by wygrali oba spotkania
|
Do góry
|
|
|
|
#2865282 - 25/01/2009 21:16
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/01/2009
|
ja wierzę w polskę , kurs 1.8 zachęcający ale serbowie pokazali strasznie wysoki poziom gry ... stawiać n polaków to tak jakby iść do kasyna i grać w ruletke ... szczerze mówiąc postawiłbym n polaków ale jak coś odwalą na początku to będzie ciężko
|
Do góry
|
|
|
|
#2865295 - 25/01/2009 21:19
[Re: karuzel1122]
|
Carpal Tunnel
|
nie odpuszczą w ich grupie są chorwacii którzy mają tyle samo punktów co francja
|
Do góry
|
|
|
|
#2865311 - 25/01/2009 21:23
[Re: karuzel1122]
|
Carpal Tunnel
|
awans to już właściwie mają trzecia drużyna ma bodajże 3 pkt a francja i chorwacja mają 6 pkt zapewnie 1 miejsce rozstrzygnie się w ostatnim meczu tych drużyn
|
Do góry
|
|
|
|
#2865381 - 25/01/2009 21:44
[Re: maxxey]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2008
|
dla mnie dziś typem dnia jest wygrana Tunezji nad Egiptem. Kursy spadają, ale można jeszcze złapać na ten mecz około 1,6. Analiza dla mnie prosta. Tunezyjczycy są po prostu na tych MŚ o lepsi od Egiptu, który dostał lanie od Algierii. Stawka: 4/10
Poza tym spróbuję zagrać na Szwedów z Madziarami. Tak jak ktoś już wcześniej napisał w normalnej dyspozycji Skandynawowie rozbiją naszych bratanków. Kurs 1,5-1,6 jest dobrym na to zdarzenie. Zgadzam się co do Egiptu. Typ dnia. Tunezja ładnie sobie pogrywa, wygrali z Macedonią, walka z każdym z nazej byłej grupy. Szwedzi też powinni sobie poradzic, wczoraj baty od Francji, ale wiadomo ze oni jada na mistrza. 1.65 sts, mozna grac. Serbia-Polska Wczoraj duzo osob przewalilo kase na Danii, w tym ja. Ale dzisiaj Polska wygra i oddadza nam stracone Serbie da się rozgryzc. Nasi poprawili skutecznosc, z czym zawsze mieli problemy. Licze na powtórkę z wczoraj
|
Do góry
|
|
|
|
#2865431 - 25/01/2009 22:02
[Re: kumichal]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Polska - Serbia (Suma goli mniej niż 59,5) 1,82 Fortuna :
Polacy jak i Serbowie wczoraj bardzo rozstrzelani ,dziś czuję że już nie będzie tak łatwo wchodziło ,Kuchczyński 9/10 gole/strzały ,dziś już tak nie bedzie chodz życze mu tego ale nie powinno paść 59 goli ,wychodzi co minuta gol ,hmm nie sądze
|
Do góry
|
|
|
|
#2865592 - 25/01/2009 22:36
[Re: wafe(L)nica]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2005
|
popieram typ na Tunezje, Egipt wtopa z Algieria, wydaje sie, ze juz odpuscili te mistrzostwa. Ostatnio grali w zmienionym skladzie, trener chyba da szanse rezerwowym, ale to tylko moje spekulacje !
|
Do góry
|
|
|
|
#2867551 - 26/01/2009 06:50
[Re: kiziorro]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 16/04/2005
|
i Tunezja i Szwecja dziś wtopiły. Tak więc trzeba poprawić bilans i odegrać przegrane jednostki. Turniej wchodzi w decydującą fazę. Niesamowicie emocjonujące będą ostatnie mecze II rundy rozgrywek. Dania - Niemcy - kurs 1.65 na Duńczyków jaki zaproponował Bwin jest chyba adekwatny do możliwości obu drużyn. Nie będzie w tym meczu kalkulacji. I jedni i drudzy muszą wygrać. Moim faworytem są Skandynawowie i na nich zagram. Poczekam jeszcze na oferty innych firm. Do tego należy dodać Polaków z Norwegami. Jednak kurs 1,45 ( Bwin)na naszych zupełnie mnie nie przekonuje. W sumie jednak czy można się spodziewać czegoś więcej od buków po ostatnich popisach naszych Orłów?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|