#293011 - 16/02/2005 11:13
Re: ATP - Salvador, Rotterdam, Memphis 14.02 - 20.02
|
enthusiast
Meldunek: 08/12/2003
|
Quote:
Ehh, a wy znowu to samo. Własnie o tym mówicie, a sami robicie. Bezsens.
Ja nie byłbym pewien Srichaphana. Wszyscy krzyczęli że Coria odpuści w pierwszej rundzie, a gładko wygrał. Teraz znowu ludu daje przeciwko nim, a przecież Taj ledwo dokończył mecz w pierwszej rundzie. Dla mecz no bet z lekkim wzkazaniem na Corie.
Oooo...Piostar a co z Tajem jakos umknela mi informacja o jego kontuzji w pierwszej rundzie...??? Zdecydowanie sie zgadzam ze faworytem jest gilermo ale roznica prawdopodobienstwa jest wedlug mnie mniejsza niz rozrzut kursow..
|
Do góry
|
|
|
|
#293013 - 16/02/2005 11:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
Quote:
[.Co wiecej taki 19 letni chloptas wygrywajac przepraszam lejac Soderlinga w glowie ma taki metlik i takie samozadowolenie ktore w kolejnym meczu baaardzo widac.
pamietaj ze po pokonaniu Federera zadnego metliku nie miał Berdych to wielki talent i potrafi grac praktycznie wszystko . Davydenko narzekał ze miał problemy z szybkim serwisem Verdasco , teraz bedzie mu jeszcze ciezej bo nie dosc ze Tomas serwuje mocniej to w dodatku bardzo dobrze czuje sie pod dachem.
|
Do góry
|
|
|
|
#293015 - 16/02/2005 11:36
|
veteran
Meldunek: 06/02/2005
|
Tomimi, Marcel mialabym prosbe bowiem nie moge sie ruszac z domu i musze wyslac kupony przez kogos wiec dzis musze dac tez mecze na jutro ktora sa wczensiej i chcialam abyscie napisali dwa zdania o meczu Ancic - O. Rochus. Na Belga kurs 1.9 i tak mnie korci zagrac, ze az nie moge i to grubo. Przeciez ten Ancic az taki rewelacyjny nie jest a Rochus to masakra co on wyrabia w tym roku na hardzie. Safin mial z nim klopoty, teraz ogral Lopeza mial rpzerwe jests wiezy a Chorwat sporo gra i wcale nie zachwyca.
|
Do góry
|
|
|
|
#293016 - 16/02/2005 11:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
no ja ten mecz postanowilem odpuscic myslalem ze bedzie wiecej Tomas płacił , nie wiem włąsnie gdzie on leci ponoc na jakiejs stacji holenderskiej. Tutaj znalazlem troche o kontuzji Melzera , wyglada na dosc poważna Melzer was in control of the match until he severely sprained his left ankle in the second game of the second set when he lunged for a forehand volley winner by Saulnier that was hit at a sharp angle. Melzer called for a trainer, who wrapped him up, but he struggled to cover the court, despite his gutsy effort to chase down many tough shots that made him the fan favorite in the 2-hour, 8-minute match. Melzer's coach, Karl-Heinz Wetter, said it would have been ``impossible'' for Melzer to play in Sunday's final had he pulled out a win. Wetter has already asked tournament officials in Memphis to allow Melzer to play his first-round match Wednesday so he can undergo two daily sessions of treatment the next few days. ``I was playing all right. I was dictating the game,'' Melzer said. ``After that happened, it was tough for me. I couldn't move to my forehand and it was tough on some backhands. My game wasn't the same as before. But some guys get tight and you might have a chance to get back in the match.'' Ja tam lekko na Arthursa zagrałęm
|
Do góry
|
|
|
|
#293018 - 16/02/2005 11:44
|
veteran
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Trudno nie zaryzykowac na Wawrinke. Jasne, gracz sredniej jakosci i to tez niemal eufemizm Jasne, Grosjean - znany, wspanialy i z dobra przeszloscia w Rotterdamie. Ale tylko, jesli jest w pelni zdrowy ! W tym roku pokazal, ze nie jest z tym najlepiej... Wawrinka wart jest ryzyka, choc od razu zastrzegam - jezeli z Sebastianem wszystko w porzadku, gry nie bedzie Wzialem Wawrinke w B&W @4.95.
Coz, to moje poczatki na Forum, zaden ze mnie ekspert i nie nosze glowy w chmurach jak wielu tutaj, ale... warto bylo! Cassssa mostruosa
Powodzenia wszystkim zycze!
|
Do góry
|
|
|
|
#293021 - 16/02/2005 11:53
Re: ATP - Salvador, Rotterdam, Memphis 14.02 - 20.02 *DELETED*
|
enthusiast
Meldunek: 08/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#293022 - 16/02/2005 11:53
|
veteran
|
No to zdrowiej Tomimi, ok gram Oliviera grubo - juz bardziej ufam jemu niz Beckowi i Enqvistowi. Przyznaje, ze nie wierzylam, iz Belg bedzie tak gral ale zmienilam zdanie. Ancic oprocz serwisu nie ma zadnego atutu. Rochus jest niezwkle szybki, dokaldny, wszystko odbiera, umie mijac, grac loby a co na to wszystko Mario? Nie wiem jak on wygral ten mecz po US Open. Ciezko nie brac kursu 1.9
|
Do góry
|
|
|
|
#293023 - 16/02/2005 11:57
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#293024 - 16/02/2005 11:59
|
veteran
|
|
Do góry
|
|
|
|
#293027 - 16/02/2005 12:16
|
old hand
Meldunek: 30/06/2002
|
Ja na dzisiaj dorzucę jeszcze trzy meczyki: Tommy Haas (-5,0) - Jeff Salzenstein 1 @ 1,75Haas sotatnio gra coraz lepiej, a w hali na szybkiej nawierzchni czuje się całkiem nieźle. Amerykanien natomiast jeździ tylko po turniejach i zbiera baty od róźnych cianiasów. W kwalifikacjach ograł dwóch słabych challengerowców. Z Haasem nie uda mu się niestety nawiązać walki. Santiago Ventura (-3,0) - Alex Corretja 1 @ 1,85Ktoś wcześniej pisał, że Corretji by już nie było w turnieju gdyby nie krecz Ferrera. Trudno się z tym nie zgodzić. Alex gra bardzo słabo, W poprzednich turniejach porażka z Almagro i Canasem w pierwszych rundach. Tutaj kompromitujący pierwszy set z Ferrerem. Ventura co prawda nie jest jakimś super graczem, ale ładnie ograł Almagro w pierwzej rundzie i pojawiła się szansa na ćwierćfinał, a kto wie, może nawet i półfniał. Corretja w ze swoją słabą formą jest do przejścia dla Ventury. A może powtórzy się historia z Casablanci, gdzie młody Hiszpan z kwalifikacji wygrałcały turniej Kurs na czystą 1 wynosi 1,55, ja wziąłem handi -3 po ciut lepszej cenie. Mariano Zabaleta (-3,5) - Guillermo Garcia-Lopez 1 @ 1,70Kochany Mariano, znów walczy Zaba w pierwszej rundzie, elagancko rozjechal finalistę turnieju z Buenos Aires. Z Garcia-Lopezem również nie powinno być problemów. Hiszpan powoli ogrywa się w turniejach os stawkę, ale z doświadczonymi zawdonikami radzi sobie słabo. Myślę, że będzie atwe zwycięstwo Zabalety w dwóch setach. Gram handi, bo niestety w Nordic nie oferują zakładów na dokładny wynik. Pózniej obadam co tam na jutro się zagra. PS. Marcel, dzięki za info o Melzerze. Miałem go puścić na kuponie razem z Ljubą, ale zwineli mi z przed nosa Melzera w Nordicbet. Zastanawiało mnie co się stało, teraz już wiem. Ostatecznie razem s Ljubą poszedł Saulnier, zobaczymy co wyjdzie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|