System o którym rozmawiacie powyżej nazywa sie SureBet do którego są skomplikowane wzory wg których trzeba liczyć kursy , ja osobiscie umiem liczyć SureBety , faktem jest to że trzeba miec co włożyć koło tysiączka potwierdzam, i trzeba grać przede wszystkim w amerykanskich bukach:EasyBet , EuroBet , CentreBet ,
Pinnacle i wiele wiele innych , system ten z powodu podatku nie opłaca sie do grania w bukach naziemnych , ja żyje zasadą ponieważ sam dałem sie nakręcać tymi systemami , że one minimalizują ryzyko i wędrując po stronach trzeba pamiętać że historyjki w większosci pisane przez autorów są kłamstwem lub dużą przesadą , pewnie wędrowaliscie po stronie bet.pl systemy 100% pewnie ktoś zakupił otóż tam własnie występuje jeden system zwany SureBetem a reszta wcale nie jest pewna więc w drugą stronę można udupić ponieważ trzeba posiadać dużą wiedzę do tego i nieprawdą jest że na stronie pisze ze gosciu zainwestował 120 zł wyjął 1400 zł bo tak sie po prostu nie da , ponieważ na samego SureBeta trzeba wyłożyć około 1000 zł , a w pozostałych systemach zysk nie jest zbyt wysoki więc nie możemy sie nakręcać .Odnosząć sie do tekstu ze tej strony podanej w pierwszym poście nie chce mi sie wierzyć ze gostek dostał zakaz gry ,a jak dostał w co nie bardzo wierze to pierw wezmijcie pod uwage to że pisane przez nich systemy są często zrozumiałe tylko dla nich gdzie na kartce papiery widnieje 1000-ące x-ów i y-eków w urozmaiconych tabelkach i wzorach , w czym sie jest niezwykle ciężko połapać , ponieważ dobre systemy minimalizujące ryzyko 10-15% stawki w razie przegranej piszą studenci lub profesorowie ale do systemu zawsze potrzebne są typy a nie kursy.Wiedze trzeba zawsze wykorzystać do tego bo bez typów nie ma wygranej.Więc nie dajcie sie namówić na tym ze system nie jest opraty na wiedzy bo to nieprawda.Tutaj wyżej czytając gdzie pisze gostek że za 5 zł było 8 remisów to jak rzeczywiscie tak widział to sądze że system był oparty nie tylko na wysokich kursach ale i na kombinacjach 8-drogowych więc oni wyjmująć kilkanascie tysięcy sami winwestowali najpierw conajmniej 2000 zł na kilkadziesiąt kuponów.Czytałem też ze oni grali za 100 zł i wyciągali po 5000 zł to jest bujda , trafienie AKO 50 do łatwości nie należy, co do tego e booka to ja sam własnie sie tam zarejestrowałem , ale spodziewam sie tam w tej gazetce progresji czyli grania na remisy , i jakichś prostych kombinacji do których sam wczesniej doszłem.Bardzo dobrych systemów tanio sie nie sprzedaje są one bardzo drogie a jak ktoś zamieszcza je w internecie to chce dorobić a jak chce dorobić to system w rzeczywistości aż tak dobry nie jest, to jest iluzja każdy ogłasza sie nagle studentem matematyki a oni swoich systemów nie udostepniają!Sam sprubuje napisać system ponieważ mnie to bardzo ciekawi kombinacje do 8 zdarzen i zobacze jakie inwestycje jakie straty, po kolejne już system do którego trzeba dokładac pewniaki to jest kolejna wtopa poniewaz jak sami sie zorientujecie grając same pewniaki za łączną inwestycje w system wygrana bedzie większa , sam sie na to nabralem!Mówi wam coś System Fortuna to chyba wiecie o co chodzi.Jak bedziecie chcieli coś wiedzieć na temat systemów a wiedzę mam dużą pisać tutaj!