ciekawa oferta wiec jedziemy!
Clement K - Jackson B 1.33 (
Unibet)
obaj panowie wola 400m pokonywac przez plotki , ale jak trzeba to i bez plotkow pobiegna , clemet uzyskiwal na 400m lepsze rezultaty od jacksona , ma slaba technika przez plotki gdzie nadrabia szybkoscia , dlatego tu (bez plotkow) powinien sobie dac rade.
Powell V -
Foster Hylton B 1.45 (expekt)
Foster biega ostatnio czesto i dosc rowno osiagajac rezultaty lepsze od Powell , ktora nie startuje tak czesto jak rywalka. Ostatnio spotkaly sie 28 lipca i lepsze byla FH z czasem 12,62 a amerykanka osiagnela 12,70.
Lopes-Schliep P -
McLellan S 1.35 (expekt)
McLellan prezentuje sie znakomicie , 12,50 w Monaco robi wrazenie , styl takze , mysle ze wygra ten bieg a przynajmniej z Lopes.
Kaki- Lagat 1.25 (
Unibet)
1000m to troche malo popularny dystans ale Kaki , ktory ostatnio jest w dobrej formie na pewno sobie na nim poradzi. 2.13 z 2008 roku jak najbardziej mnie przekonalo.
Brown - Richardson 2.00 (
Unibet)
na poczatku jakos ta para nie przyciagnela mojej uwagi ale po malej analizie wyszla z tego mala perelka , Brown ostatnio poczyna sobie dosc dobrze , nawet lepiej , 13,27 z 15 lipca wyglada dosc dobrze. ale nie to sklonilo mnie do tego typu tylko wyniki richardsona co prawda az tak nie odstaje z czasem od Browna ale wszystkie 4 najlepsze wyniki byly osiagane z dodatnim wiatrem i to sporo 13.29(1,2) , 13.31(1,7) , 13,32(1,5) , 13.34(1.5) gdy nie zawieje rewelacji nie ma z Brown 13.27(-0,1) , 13.34(-0,4) takze powinno byc dobrze po takim kursie grzech nie zagrac
Felix A - Stewart K 2.15 (expekt,
Unibet)
oj juz dawno nie bylo takiego kursu na Felix i to na jej ulubionym dystansie w tym roku za czesto nie biegaja na 200m , stewart preferuje 100m , Felix probowala cos na 400m zwojowac. w tym roku stewart najlepszy rezultat osiagnela 11 kwietnia 22.62 ale przy wietrze (1.1) a Felix 16 maja 22.66 ale przy bardzo nie sprzyjajacym wietrze (-1.9) roznica w czasie nie duza a dodajac wiatr ogromna. wiecej argumentow za Felix wiec po takim kursie musimy zagrac
Wurth-Thomas- Rowbury 1.55 (
Unibet)
dwie amerykanki dwie rozne preferencje , Wurth lubi mniejsze Rowbury wieksze dystanse , spotkaly sie w tym roku na mistzrostwach ameryki , zdecydowanie lepsza Wurth wiec tzreba zagrac
Reese B -
Sokolova Y 2.20 (expekt)
troszke ryzykownie ale kto nie ryzykuje szampana nie pije , amerykanka co prawda kroluje na tablicy najlepszych wynikow w tym roku ale to bylo troche dawno a ostatnio nic nie pokazala , a pokazala 6,70 w Brasschaat co moze wskazywac na lekki brak formy... ? Sokolova ladnie 6,92 24 lipca co prawda w Rosji gdzie czasem zawyzaja rezultaty ale chyba nie az tyle
uff chyba koniec bo juz mi sie nie chce pisac , troche duzo no ale jak pisalem wczesniej jakos ta oferta przypadla mi do gustu zobaczymy co z tego wyjdzie POZDRO