Na tvnie zalapalem sie na koncowke programu uwaga bylo jednorekich baandytach, gostek "ustawil" sobie poziom wyplat na 5% jest to w ogule mozliwe? Przeciez jak bym gral na takim automacie to bylbym skoczonym kretynem jakbym mniej wiecej nie policzy ile polyka a ilewyplaca taki automat!
tvn i ich pseudodziennikarzyny z nikłym doświadczeniem próbują się wybić jakąś sensacją
kiedyś w uwadze całkiem niedawno był reportaż, który dla nieznających tematu o jednorękich bandytach mógł być szokujący, a dla znających branże... no cóż - z 15min dosłownie kilka zdań było tam zgodnych ze stanem faktycznym
jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś o branży, polecam e-play, artykuły tendencyjne (zdecydowanie pod operatorów automatów), ale przynajmniej nie są przekłamane w faktach.
Witam siedzicie troche w tych kasynach a ja mam problem bowiem chce zainstalowac jakies z sieci BossMedia lub Microgaming, to na tym pierwszym jak zarejestruje sie klikam na finish i okno sie wyłącza a z kolei na tym drugim gdy właczam pisze download failed czyli nie sciaga. Firewalla mam wyłaczonego jestem pod systemem XP SP1 czy to moze cos nie działac przez ten system lub jest sieciowy firewall wrzucony ?? Proszę o pomoc
wina leży po stronie zablokowanych portów
miałem to samo (na rtg nie podchodzi nawet do strony logowania wtedy) u mnie rozmowa z dostarczycielem neta (mała firma, pare lat temu) gdzie przyszedł koleś, zobaczył co jest i przedstawiłem mu dosłownie w kilku zdaniach, że jest to dla mnie poważne "ograniczenie dostępu do usługi o nazwie internet"
; to zrozumiał i zaczęło działać jeszcze tego samego dnia