#3057316 - 13/04/2009 06:58
Re: Uwagi - Playoff Expekt
[Re: kubi20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
ee tam maksymalny jest niepotrzebny... niech emocje beda do konca... ale minimalny bardzo, bardzo by pomogl... Conrad ja wiem ze nie zmienia sie zasad w trakcie konkursu, ale po tym co sie dzis dzialo moze by warto te zasade nagiąć...:)
|
Do góry
|
|
|
|
#3057526 - 13/04/2009 08:45
[Re: endrjuts]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
Myślę, że takie granie na ostatnią chwilę z kursami 1,1 skończy się wraz z następnymi rundami. Tak jak mówię, każdy ma swoją taktykę. Jeśli rywal swoimi typami sprawił, że ma bilans -300, to dlaczego nie grać typów 1,1 skoro regulamin na to pozwala? Fakt, rywalizacja rywalizacją, ale myślę że teraz to raczej rozgrzewka a nie rywalizacja..
|
Do góry
|
|
|
|
#3058310 - 13/04/2009 20:35
[Re: combat]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/05/2006
|
Bardzo mi się nudzi widać w święta, skoro się mieszam do tej załosnej rozmowy, ale mimo wszystko odpowiem ci combat. 9. Co tydzien zostanie utworzony temat gdzie należy zamieszczać typy. Każdy typ musi zawierać następujące dane:
I. numer naszego typu (#1-5, #1-7 w półfinale czy finale) UWAGA: jeśli typ zastępuje inny (np. z powodu przełożonego spotkania) to proszę podać o tym informacje i wpisać ten sam number typu co w odwołanym kuponie. II. data i czas spotkania (według bukmachera wystarczy) III. zawodnika/zawodników lub drużynę/drużyny na których oparty jest zakład (w przypadku zbyt wielkiej ilości zawodników/drużyn wystarczy podać nasz typ) IV. nasz typ V. kurs
Gdybyś obiektywnie spojrzał na regulamin, który jest równy i sprawiedliwy dla wszystkich, a nie interpretował go według własnego "widzimisię", to zauważyłbyś że jesteś w błędzie. Twój przeciwnik podał typ "real", a kurs dopełnił formalności. Gdyby kursy były równe, wówczas można by się sprzeczać. Ale według mnie typ jest podany, "real" to jest jego typ. Nie ważne, czy chodzi o drużynę rezerw, młodzieżówkę, czy drużynę seniorską drużyny Real Madrid Club de Fútbol. W tym czasie w ofercie expekta był tylko jeden mecz Real Madrid - Real Valladolid i kurs 1.25 dobitnie świadczy, że chodzi o Real Madryt. W Twoim przypadku był błąd ewidentny, bo nie zastosowałeś się do słów regulaminu, które mówią, że MUSISZ podać te dane. Oczywiście ostateczna decyzja należy do Conrada, a nawet jeśli się zgodzi z Twoją nadinterpretacją to nie wróżę ci dalekiej kariery w tym konkursie. Tyle.
|
Do góry
|
|
|
|
#3058682 - 13/04/2009 22:16
[Re: Kellthorn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2002
|
Bardzo mi się nudzi widać w święta, skoro się mieszam do tej załosnej rozmowy, ale mimo wszystko odpowiem ci combat. 9. Co tydzien zostanie utworzony temat gdzie należy zamieszczać typy. Każdy typ musi zawierać następujące dane:
I. numer naszego typu (#1-5, #1-7 w półfinale czy finale) UWAGA: jeśli typ zastępuje inny (np. z powodu przełożonego spotkania) to proszę podać o tym informacje i wpisać ten sam number typu co w odwołanym kuponie. II. data i czas spotkania (według bukmachera wystarczy) III. zawodnika/zawodników lub drużynę/drużyny na których oparty jest zakład (w przypadku zbyt wielkiej ilości zawodników/drużyn wystarczy podać nasz typ) IV. nasz typ V. kurs
Gdybyś obiektywnie spojrzał na regulamin, który jest równy i sprawiedliwy dla wszystkich, a nie interpretował go według własnego "widzimisię", to zauważyłbyś że jesteś w błędzie. Twój przeciwnik podał typ "real", a kurs dopełnił formalności. Gdyby kursy były równe, wówczas można by się sprzeczać. Ale według mnie typ jest podany, "real" to jest jego typ. Nie ważne, czy chodzi o drużynę rezerw, młodzieżówkę, czy drużynę seniorską drużyny Real Madrid Club de Fútbol. W tym czasie w ofercie expekta był tylko jeden mecz Real Madrid - Real Valladolid i kurs 1.25 dobitnie świadczy, że chodzi o Real Madryt. W Twoim przypadku był błąd ewidentny, bo nie zastosowałeś się do słów regulaminu, które mówią, że MUSISZ podać te dane. Oczywiście ostateczna decyzja należy do Conrada, a nawet jeśli się zgodzi z Twoją nadinterpretacją to nie wróżę ci dalekiej kariery w tym konkursie. Tyle. #1 13.04.2009 Chicago White Sox - Chicago Cubs Typ: Chicago Kurs: 1.5 Nie wiem dlaczego wybor dyscypliny ma determinowac to czy typ jest prawidłowo podany. Rywal nie ma obowiazku znac sie na pilce noznej i sprawdzac jakie sa kursy na podany mecz.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|