#3059827 - 14/04/2009 04:02
Re: Uwagi - Playoff Expekt
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/04/2006
|
Dziwne rzeczy, ale jak ktoś zgłasza spór to trzeba rozstrzygnąć. Jeśli nie ponumerowałeś typu jako #1 to regulamin został złamany. Jeśli przeciwnik napisał "typ: Real" a mecz był "Real kontra Real" to mamy podobną sprawę.
Tak więc każdemu po -100zł.
Gdybyś zaś się wcześniej kapnął z tym, że nie podałeś #1, to typ trafiony liczy się jako "nie wysłany" i mógłbyś wtedy podać zastępczy. Gdyby natomiast był przegrany to byłby ważny. wrocilem z imprezy i bardzo mi sie podoba co postanowil Szef wszystkich Szefów... prawda ze dziwna sprawa... Rivaldo odpadl, nie wiem po co probowal kombinowac, jednakze sam sie nadzial na wlasną upierdliwosc... oby wiecej takcih sytuacji nie bylo... a Conrad moim skromnym zdaniem podjal jedyna wlasciwa decyzje... albo nic nie anulowac albo anulowac obu... i by wiecej bez takich zenujacych sytuacji przebiegal ten konkurs
|
Do góry
|
|
|
|
#3059873 - 14/04/2009 04:20
[Re: Kellthorn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
W tym czasie w ofercie expekta był tylko jeden mecz Real Madrid - Real Valladolid i kurs 1.25 dobitnie świadczy, że chodzi o Real Madryt.
ja o pilce noznej pojecia nie mam to skad mam wiedziec jaki byl kurs na ktory Real?
|
Do góry
|
|
|
|
#3059926 - 14/04/2009 04:39
[Re: Fab]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
Chciałbym się dowiedzieć, kiedy zostanie rozpatrzone, bądź też podane, z którym z Kolegów "rywalizuję" w II Rundzie?
---------- galieus/dimes Fab ----------
?? Fab mogłbyś mi policzyć, ponieważ nie mam pojecia ktory z nas awansował.
|
Do góry
|
|
|
|
#3060260 - 14/04/2009 06:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
W tym czasie w ofercie expekta był tylko jeden mecz Real Madrid - Real Valladolid i kurs 1.25 dobitnie świadczy, że chodzi o Real Madryt.
ja o pilce noznej pojecia nie mam to skad mam wiedziec jaki byl kurs na ktory Real? jeżeli nie ma się wiedzy, to trzeba skorzystać z inteligencji i zapytać kogoś mądrzejszego Jeżeli Rivaldo nie wiedział, jakiej cyferki brakuje, to też mógł się zapytać
|
Do góry
|
|
|
|
#3060271 - 14/04/2009 06:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
ja o pilce noznej pojecia nie mam to skad mam wiedziec jaki byl kurs na ktory Real? jeżeli nie ma się wiedzy, to trzeba skorzystać z inteligencji i zapytać kogoś mądrzejszego dam Ci maly przyklad (takiej sytuacji nie bylo, to tylko wymyslony przyklad, lecz mozliwy), mecz ligi urugwajskiej: Nacional Montevideo - Montevideo Wanderers i typ: Montevideo po kursie 1.3 o godzinie 13 w niedziele kurs na 1 byl 1.3, pozniej pokazalo sie info, ze w Nacionalu nie zagra 10 waznych graczy i o godzinie 19 byl kurs 1.3 na Wanderers (nie wiadomo dokladnie o ktorej buki zmienily kursy), a ktos zagral ten typ o godznie 17: Nacional Montevideo - Montevideo Wanderers i typ: Montevideo po kursie 1.3 i teraz pytanie, na jaka druzyne gral typujacy? to moze skorzystasz teraz z inteligencji i zrozumiesz, ze typowanie na Real w meczu Real Madrid - Real Valladolid po kursie 1.25 nie jest az tak oczywiste... jak dalej tego nie rozumiesz, daj znac, wymysle jeszcze kilka innych przykladow
|
Do góry
|
|
|
|
#3060416 - 14/04/2009 07:14
[Re: dimes]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2008
|
Chciałbym się dowiedzieć, kiedy zostanie rozpatrzone, bądź też podane, z którym z Kolegów "rywalizuję" w II Rundzie?
---------- galieus/dimes Fab ----------
?? Fab mogłbyś mi policzyć, ponieważ nie mam pojecia ktory z nas awansował. z tego co widzę, to Ty, że pozwolę sobie per napisać
|
Do góry
|
|
|
|
#3060520 - 14/04/2009 12:29
[Re: ogorek]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
A co w sytuacji gdy zawodnik nr1 poda Nadal, a zawodnik nr2 drugi Nadal hc-3,5? Wg regulaminu drugi typował nieregulaminowo, ale jaka sankacja? Typu nie było? Typ ważny, ale -100? Czy tak jak niekompletny - jeśli trafiony to do powtórki, a jak nie to -100?
Pasowałoby takie uściślenie Drugi typ jest nieważny. Przeciwnik ma prawo wysłać w jego miejscu zastępczy, ale jeśli tego nie zrobił do czasu zakończenia typowania to ma -100 (tak jak za niewysłany typ).
|
Do góry
|
|
|
|
#3060523 - 14/04/2009 13:04
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Wysyłanie typów w konkursach, niedługo urośnie do rangi absurdu. Łącznie z rejestracjami, potwierdzeniami, odmeldowaniami, privami ... bój będzie toczony o każdy przecinek Gdzie jeszcze można zrozumieć błędne/nieczytelne zapisy handicapów, to już nieporozumieniem jest nieuznanie typu z powodu nieprawidłowego ponumerowania Tym bardziej pięciu typów wysłanych w jednym poście ... Ale cóż ...
|
Do góry
|
|
|
|
#3068366 - 17/04/2009 06:11
|
addict
Meldunek: 07/12/2007
|
Witam i proszę o pomoc. Chciałbym podać swoje typy, ale nie wiem z kim rywalizuję. Ściągnąłem spakowany plik w którym ma być drabinka, ale nie potrafie jej tam znaleźć po rozpakowaniu mam 5 plików i 3 foldery. W którym szukać drabinki i za pomocą jakiego programu z pakietu OpenOffice? Może to dla niektórych banalne, ale nie znam tego pakietu. Z góry dzięki.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|