witam ekspertów:) moje typki na dziś (toto-mix):
HOLTA - ADAMS(-2) 2 - mimo iż holta jeździ u sibie mysle że nie jest w stanie zrobic więcej niż 11-12pkt co przy dyspozycji jaką pokazuje Adams w każdym swoim występie jest do przeskoczenia, dlatego spokojna 2;
CRUMP - JONSSON - mysle, że uzasadnienie jest zbedna wystarczy popatrzec na zdobycze pkt w Elite league i problemy Jonssona ze sprzetem;
Chrzanowski over 8,5pkt - Chrzanowski jest zawodnikiem na którego najbardziej stawiają kibice z Gdańska i kto ma bronić wyniku i jak najmniejszej straty punktowej (wiadomo punkt bonusowy) jak nie on bo Kościecha jeździ w kratke a Hancocka nie moge poznac widac że przeprowadzka z Wrocławia nie wychodi mu na dobre przynajmniej narazie;
Walasek - Kasprzak - hm...nie zabardzo jest czym uzasadnić, jednak mam przeczucie że Walasek na własnym torze i przy własnej publiczności jest w stanie dowieźć 10 pkt. czego nie wróże młodemu Kasprzakowi, a to dlatego że on może zdobywac punkty jedynie ze słabszymi parami częstochowian;
Włókniarz - Unia(+14) - krótko jeśli Drabik, Sulivan, Holta, Walasek są w stanie uzbierać 46 pktto młodzi + Osumek daje ok 55pkt;
Holta under 12,5 - a to juz moja sugestia:)stawiam na przeczucie;
Powodzenia wszystkim
hej hej Falubaz!!!