Moje propozycje:
Polonia - CKM (2-0) typ:2
Mecz który na zdrowy rozum powinien być na styku.Włókniarz w ostatnich latach nie potrafił zwyciężyć w Bydzi.Czuje jednak że tym razem się mu to uda.coś mi mówi że ten mecz rozstrzygniemy zdecydowanie na swoją korzyść.Zawodnicy są w dobrej dyspozycji,ponadto po wczorajszych całodniowych opadach toromistrzowi nie uda się raczej przygotować betonu a im bardziej tor przyczepny tym lepiej dla Włókniarzy.Obstawiam 49:41 dla Lwów ale z góry podkreślam że jest to typ niepewny dlatego prosze nie winić mnie potem za zawalony kupon
Jonsson-Holta typ:2
Szczerze mówiąc kurs 2,35 na Holte troszke mnie dziwi.Oczywiście wiem doskonale że Jonsson to klasowy jeździec ale Rune też się z choinki nie urwał-wygrał kryterium asów,pokazuje doskonałą formę.Jonsson w Anglii zawodzi- wiem że wyniki z angielskiej nie zawsze przekładają się na wyniki w ekstralidze ale też są pewnym sygnałem.Obstawiam ten zakład głownie ze względu na wysoki kurs który nijak nie odzwierciedl fatycznych szans obu zawodników.
Pedersen-Hancock typ:1
Nicki na wyspach brytyjskich pokazuje wyśmienitą formę-trzaska komplet za kompletem.Podfstawowym pytaniem jest więc czy Pedersen który zwykł olewać naszą lige przygotuje się tak dobrze na spotkanie z Wybrzeżem.Śmiem twierdzić że tak bo z tego co opowiadają ludzie z Zielonej jego kontrakt tego roku zakłada że pieniądze będzie on głownie zdobywał na torze a nie za sam przyjazd na mecz.Jezeli tylko Pedersen podejdzie do tego meczu w pełni skoncentrowany to nie widze większycg szans dla Hancocka który jest przeciętnym stranieri.
kurs jaki wyszedł to 6.96 stawka:30
ponieważ jest to pierwsza kolejka i forma drużyn jak i poszczególnych zawodników jest wielką niewiadomą radze nie szarpać się dzisiaj i obstawiać za niewielkie kwoty.
pozdrawiam