Dla Ciebie to moze jest smieszne, ale chyba tylko Ty tak interpretowales wtedy regulamin. Rzeczywiscie nie ma jasnego zapisu ile mozna grac roznych typow na jeden mecz, ale Twoja interpretacja byla korzystana dla Ciebie (a poniewaz sprawa dotyczyla Ciebie to nie mogla byc obiektywna).
No i caly czas nie doczekalem sie odpowiedzi, czy zgodne z regulaminem jest @ zamiast # (jak jest podane w regulaminie)?
A jezeli jest zgodny to na podstawie ktorego punktu regulaminu.
Znak @ oznacza "przy", "w", "na" i raczej nie ma nic wspolnego z numerem.
Piszesz, że nie ma jakiegoś zapisu ograniczającego czegoś a później piszesz o interpretacji regulaminu... mimo iż taki zapis w ogóle nie istnieje?!? Czytać, czytać, czytać... ale nie dodawać czegoś czego nie ma.
Ja też tak muszę robić... serce na bok i tylko jak robot podjąć decyzję bez własnego zdania czy uczuć.
Sprawa zawsze będzie obiektywna i w 100% będzie zależała tylko i wyłącznie od regulaminu, a nie od mojego widzi-mi-się. Od lat nie tylko ja ale i inni często grają kilka typów (innych) na ten sam mecz, ale na różne opcje (aby zgodnie z regulaminem nie grać więcej niż 1 typ na zakład gdzie są 2-3 opcje, ani więcej niż 2 typy gdzie na dany zakład, np. dokładny wynik na dany mecz, jest 4+ opcji). To jest jak najbardziej zgodne z regulaminem.
Nie awansowałeś choć zgadzam się z Tobą, że w sensie "sportowym" powinieneś. Zagrałeś lepiej a przeciwnik podał typy dobrze ponumerowane, choć poprzedzone za każdym razem znaczkiem @ co nie wpływa na to, że były oznaczone 1-5. Ale ja mam akurat związane ręce i nie mogę podjąć innej decyzji niż czysto regulaminowej, nawet jeśli nie odzwierciedla on prawdziwego ducha rywalizacji. Też mnie to boli ale jedyne co mogę zrobić to zmienić regulamin aby w przyszłości nie doszło do takich sytuacji, jeśli nam w tym pomożesz to będę wdzięczny za to.