Wczoraj to ci sie udalo, gdyby gollob zrobil swoja dwucyfrowke inaczej bys spiewal.
Jesli myslisz ze Crump Z Jagusiem wygraja mecz w zielonece to jestes niepoprawnym optymista. Tak jak i ja. Owszem z Handicapem moze i wejdzie.
Ale przeciez nie poto jade na mecz zeby ogladac jak wygrywacie
Nicky,Stachu, Swist. Swist mysle ze dzis bedzie lepszy od stacha. Nie wiem czemu tak watpisz w Huszcze. Ze wczoraj mu nie poszlo nie oznacza ze u siebie to powtorzy. Nikt tak jak on nie zna tego toru. Kazda dziure zna szczegolnie ta na wyjsciu drugiego wirazu. A jak pieknie kolem po bandzie jezdzi. Andrzejowi dac tylko szybki motor a potrafi wygrac z kazdym. Nie raz widzialo sie biegi gdzie Huszcza wygrywal, wyprzedzal, a przynajmniej trzymal sie na prowadzeniu przez wieksza czesc biegu, nawet takiego Golloba. I to wcale nie jest jakas odlegla historia. gdyby nie szlo mu zakonczylby kariere, ale stac go na te 5-8 punktow jeszcze.
Stojanowski tez gdzies tyle. Trzeba przyznac ze ta migracja mu pomogla. No to juz masz jakies 10-15 punktow. Pedersen ostatnio tutaj komplecik, wczoraj w angli 14. Nie wyobrazam sobie zeby pojechal gorzej. Szwagry powinni zrobic razem z 20. Bo jesli nie to w Toruniu juz napewno nie.
ZKŻ dobrze wie ze musi wygrywac u siebie bo na wyjazdach to nie wiem gdzie jest szansa powalczyc. Cieszy jednak ze na meczach wyjazdowych chlopaki sie nie poddaja i nie jest to takie jednostronne widowisko. W tarnowie mieli rewelacyje starty i przez to biegi byly ciekawsze. Ale u siebie to juz nie beda sie tak dawac wyprzedzic. Huszcza wystawi noge i nie da sie objechac
Wiem ze to takie tendecyjne pisanie kibica, ale calkiem realne. Gorzej wytypowac mecz z handi 0-8
Nie mam pojecia. Moze byc 1x2.