nawet jak rozpocznie sie mecz ja odpuszczam live bedzie pewnie decydowal start a z tego co pamietam tor w Eastbourne nalezy do najtrudniejszych na wyspach wiec duzej zdobyczy pkt miska dzis sie nie spodziewam
mnie zainteresowal jeden zaklad under na lyonsa w dotychczasowych meczach na wlasnym torze lyons 2 razy przekroczyl liczbe pkt 9 ale jechal 5 razy dzis niezanosi sie nato by jechal 5 razy screen wyglada ze ma kryzys za soba wiec on lub bjerre bedzie pewnie partnerem crumpa w 15 wyscigu lyonsowi punkty moze tez odbierac partner z pary bjerre ktory wydaje sie jest w dobrej formie zadziwil wszystkich na grand prix
niestety lyons 9 pkt pojechal w parze ze smithem zamiast bjerre i niemial kto mu odbierac pkt z pary robie sobie pauze z podawaniem typow widac niejestem w tym dobry pozdrawiam
Jarko nie zalamuj sie.Raz sa lepsze dni a raz gorsze.Ja wczoraj Lige Polska wwszystko odwrotnie a cala Anglia dzis mi siadla.Po prostu trzeba grac na necie i czekac do poznych godzin,aby wiadomo bylo jakie sklady i mozliwie jaka pogoda.Pozdrawiam
Ja dzis zagralem w toto: A.SMITH-MCGOWAN H(0-2.5) 1 1,65 4/10 w BAW: Belle Vue (-15,5) 1 8/10 no i bylo latwo i przyjemnie Staed under 7,5 2,00 2/10 Iversen over 8,5 1,60 4/10 - zawiodl na calej linii BJERRE-IVERSEN (+1,5) 2 1,80 2/10 - Bjerre znow swietny wystep, Iversen chyba najgorszy wystep w tym roku
Troszke zamieszania ze zmiana skladow ale ogolnie moze byc