Witam
Oto to ja jestem tym "gosciem ktory to pisal" i nie jestem "wylacznie zainteresowany wyciagnieciem kasy". Betonmarkets faktycznie jest firma i faktycznie mozesz tam zagrac. Nie sadze tez ze "nie mam zadnego pojecia o forexie. Link dodalem juz dawno temu poniewaz byla tam promocja 10$ gratis przy rejestracji wiec mozna bylo za darmo pograc. Ja zapisalem sie tam jako kompletny laik i troche pogralem za te pieniadze. Szansa wygranej faktycznie wynosi 50% (w gore lub w dol) i kurs wynosi 2.0 poniewaz jezeli trafisz to Twoje 5$ zamieni sie w 10$. "Prowizja buka" ukryta jest w kursie - musi podskoczyc np. nie o 0.001 ale 0.002 zebys mial zysk.
System partnerski faktycznie jest rozbudowany ale... nie otrzymuje sie kasy za osoby polecone tylko za takie ktore przegraja u nich pieniadze. Linka mam od pol roku na stronie. Zapisalo sie grubo ponad 100 osob (bo chcialy skorzystac z promocji 10$ gratis - ktora byla dostepna) i nie zarobilem ani grosza, wiec nie o zysk tu chodzi. Chcialem po prostu pokazac ludziom miejsce gdzie mozna pograc za free i zapoznac sie z forexem. Jako, ze promocji juz nie ma - polecam serwis
www.easy-forex.com - takze w j. polskim ktory oferuje bardzo dobre narzedzia i codzienne analizy wysylane na email. Pozdrawiam, Kondor