Quote: to znaczy że jak ktoś sie teraz zarejestruje to nici z bonusu?
wczesniej chyba z 2 czy 3 miechy temu byla rejestracja maila. mieli ruszyc w sierpniu i ruszyli. kto sie zglosil w tej pre-rejestracji ten otrzymal teraz kod o wartosci 15 euraczy
#339551 - 10/08/200519:56Re: Bonusy bez depozytu [3]
mysterius man
old hand
Meldunek: 16/02/2005
ja mam taki problem ze przy rejestracji wpisuje date urodzenia 14-12-1986 i wyskakuje mi "You must be at least 19 to register" eh to co mam 19 lat miec zeby grac na zakladach a i tak przeciez mam cos z nimi nie tak zdarzylo sie to juz komus?
Jak ktos moze co dobrze zna angielski wysłać im maila zeby sie spytac dokładnie ile razy trza ta kaska obrócić. i takie tam najwazniejsze sprawy to byłbymogromnie wdzięczny i chyba nie tylko ja!!!
Acha wiem tyle tylko ze min. wypłata to 30E . Ale jak chce wypłacić to pokazuje mi sie komunikat ze nie mam na koncie nic, choc na normalnej stronie tam gdzie gram mam ten bonu czyli 15 E. To moze w takim razie tym tylko trza cos wygrac min te 30 E i wtedy mozna to wypłacić . Prosze o szczegóły txs
acha wiem juz to dlatego ze nie masz 19 lat jeszcze bo jestesz 86 wiec oni tego nie uznaja ci ja jestem z 85 wiec bez problemu. U nich trza miec chyba równe 19
kazow weż nie naciągaj ludzi tego bonusa każdy moze otrzymać za darmo jak tylko sie zaloguje w grach mobilnych i sciagnie ich gry za friko. Także za nic nie trza płacić by go miec.Więc co ty chcesz odsprzedac chłopie, wez nie naciągaj ludzi z tym.
Quote: kazow weż nie naciągaj ludzi tego bonusa każdy moze otrzymać za darmo jak tylko sie zaloguje w grach mobilnych i sciagnie ich gry za friko. Także za nic nie trza płacić by go miec.Więc co ty chcesz odsprzedac chłopie, wez nie naciągaj ludzi z tym.
Możesz powiedzieć cos wiecej o tych grach moblinych??
Bo przyszłali cos do mnie ale skaoswałem wiadomosc bo myslalem że chodzi o takei granie przez komórke jak kiedys..... co czesto reklamowali
Quote: kazow weż nie naciągaj ludzi tego bonusa każdy moze otrzymać za darmo jak tylko sie zaloguje w grach mobilnych i sciagnie ich gry za friko. Także za nic nie trza płacić by go miec.Więc co ty chcesz odsprzedac chłopie, wez nie naciągaj ludzi z tym.
Możesz powiedzieć cos wiecej o tych grach moblinych??
Bo przyszłali cos do mnie ale skaoswałem wiadomosc bo myslalem że chodzi o takei granie przez komórke jak kiedys..... co czesto reklamowali
Zapewne polubisz jednorękich bandytów z betandwin... Szczególnie teraz, gdyż z okazji startu gier mobilnych wszystkim graczom przyznajemy 5 euro!*
Tylko raz ś ciągnij na swoją komórkę nasze nowe automaty wrzutowe i poczuj atmosferę prawdziwego kasyna, a otrzymasz od nas bonus na przetestowanie wynoszący 5 euro! betandwin życzy powodzenia i miłej zabawy w mobilnym kasynie! Może uda Ci się nawet zgarnąć nasz mega jackpot, który jest warty co najmniej 10.000 euro!
Twój team z betandwin
* Bonus w wysokości 5 euro zostanie zapisany automatycznie na Twoje konto w betandwin, po tym jak po raz pierwszy zalogowałeś się w grach mobilnych (Tutti Frutti lub Red7) za pomocą swojej nazwy użytkownika i hasła. Na numer telefonu i konto betandwin przypada tylko jeden bonus. Z bonusu można skorzystać tylko i wyłącznie w grach mobilnych Tutti Frutti i Red7 w trakcie promocji (do 22.08.2005). Bonus należy użyć przynajmniej 20 razy, zanim możliwa jest jego wypłata. Rodzaj i czas promocji w każdej chwili mogą zostać odwołane lub zmienione. Otrzymanie bonusu w gotówce jest niemożliwe. Dochodzenie praw na drodze sądowej jest wykluczone. W promocji obowiązują Ogólne warunki handlowe z BAW International Ltd., które można znaleźć na www.betandwin.com.