Witam.. Jakby mi ktoś mógł powiedziec, które buki w tej chwili dają kase za rejstracje.. A które np. dają bonus od pierwszej wpłaty np. 100% bonusu- wtedy najlepiej buka polskojęzycznego:P z góry dzięki, pozdro..
http://freebets.football-data.co.uk/10freebets.php na tej stronce jest duzo o free bet ale niestety u mnie cieniutko z angielskim poradzcie o co tam chodzi... czy musi byc pierwsza wplata zeby otrzymac freebeta?? Dzieki za odp.
Quote: Witam.. Jakby mi ktoś mógł powiedziec, które buki w tej chwili dają kase za rejstracje.. A które np. dają bonus od pierwszej wpłaty np. 100% bonusu- wtedy najlepiej buka polskojęzycznego:P z góry dzięki, pozdro..
Expekt daje przy wpłacie 100zł i postawieniu wszystkiego na jednym kuponie dostaniesz następne 100zł gratis. A jak przegrasz ten kupon to i tak nic nie stracisz bo będziesz miał ten bonus 100zł.
Quote: Witam.. Jakby mi ktoś mógł powiedziec, które buki w tej chwili dają kase za rejstracje.. A które np. dają bonus od pierwszej wpłaty np. 100% bonusu- wtedy najlepiej buka polskojęzycznego:P z góry dzięki, pozdro..
Expekt daje przy wpłacie 100zł i postawieniu wszystkiego na jednym kuponie dostaniesz następne 100zł gratis. A jak przegrasz ten kupon to i tak nic nie stracisz bo będziesz miał ten bonus 100zł.