th0mas
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
Ok już wszystko wporządku, okazało sie, że pin to ID gracza A rozmawiając na LC zapytałem się czy jest to prawdziwa kasa czy virtualna. "Steven" odpowiedział mi, że prawdziwa i maxymalny cashout wynosi 200 $
ja tam sie zarejestrowalem, zainstalowalem programik, wyslalem maila ze skanem na csd@bertoyal.com razem z pinem! rano wstalem i mialem juz kase! nie gadalem na zadnym chacie!
jeszcze jedno jaiie sa dokladne zasady tej promocji czyli ile razy trzeba obrucic czy jest jakis ograniczenie czasowe co do wyplaty i takie tam bo narazie to widze tylko ile mozna wyplacic najwiecej
th0mas
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/08/2005
Quote: jeszcze jedno jaiie sa dokladne zasady tej promocji czyli ile razy trzeba obrucic czy jest jakis ograniczenie czasowe co do wyplaty i takie tam bo narazie to widze tylko ile mozna wyplacic najwiecej
Ogólnie takowych chyba nie ma co do obrotu, napewno nie dai się wybrac odrazu, pieniądze dotyczą tylko NFL Maxymalny cashout wynosi 200$, ale żeby wyplacić na swoje konto w banku minimalnie to 250$. Hmm.. chyba na MB trzeba będzie.
W.A.Rebel
enthusiast
Meldunek: 11/09/2005
Quote: ja tam sie zarejestrowalem, zainstalowalem programik, wyslalem maila ze skanem na csd@bertoyal.com razem z pinem! rano wstalem i mialem juz kase! nie gadalem na zadnym chacie!
wiesz stary, zapisalem sie tam i tez podalem czyjegos referala wiec nie wiem co cie boli:) jak ktos chce to wpisze, jak nie to trudno. na normalnych forach robi sie lancuszki, kazdy nastepny zapisuje sie od poprzedniego i kazdy cos ma z tego w razie czego. pozdr
Mr Joke
old hand
Meldunek: 11/10/2003
Quote:
Quote: jeszcze jedno jaiie sa dokladne zasady tej promocji czyli ile razy trzeba obrucic czy jest jakis ograniczenie czasowe co do wyplaty i takie tam bo narazie to widze tylko ile mozna wyplacic najwiecej
Ogólnie takowych chyba nie ma co do obrotu, napewno nie dai się wybrac odrazu, pieniądze dotyczą tylko NFL Maxymalny cashout wynosi 200$, ale żeby wyplacić na swoje konto w banku minimalnie to 250$. Hmm.. chyba na MB trzeba będzie.