Tak sie zastanawiam jakie moga byc zalety gry w tym bukmacherze, szczegolnie jesli nie ma bonusu 500 zl. Wplacajac pare zlotych i grajac jesli bedziemy mieli dobre wyniki dostaniemy prywatny limit na stawki a na pytanie 'co sie stalo' otrzymamy odpowiedz ze 'dzial bezpieczenstwa tak zadecydowal' i oczywiscie 'bezpowrotnie'.
Czy gra jest uczciwa gdy w momencie jesli caly czas przegrywamy wszystko jest OK, a jesli zaczynamy wygrywac to zaczynaja belkotac w stylu 'dzial bezpieczenstwa zadecydowal o nalozeniu na Pana konto limitu'
Kolejna sprawa w bukmacherze nie mozna sprawdzic limitu stawki przed postawieniem zakladu co jest standardem w szanujacych sie firmach (bet365,
Pinnacle, azja).
19:18:16
Rozmowa z czatem
WitamMarta: W czym moge pomóc?
XXXXX: witam jak moge sprawdzic limity na dany mecz?
Marta: Niestety nie informujemy o limitach
Marta: Sa one ustalane w zaleznosci od spotkania
XXXXX: no to jak mam sprawdzic ile moge postawic i zrobic depozyt jesli nie wiem czy mi odrzuci
XXXXX: chcialbym wiedziec zanim postawie a przynajmniej sprbuje postawic
Marta: Niestety nie ma takiej mozliwosci
XXXXX: to jest standard ze mozna sprawdzic limit przed postawieniem zakladu bo po co robic niepotrzebne kosztowne i niepotrzebne przelewy?
Marta: Z przykroscia informuje, że w naszym serwisie nie ma mozliwosci sprawdzenia limitów na spotkania
XXXXX: i rozumiem ze mam strzelac w ciemno ile mi przyjmie do skutku?
Marta: Niestety nie udzielamy takich informacji
zaciela sie biedaczka czyzbym z robotem rozmawial
Ja wiem ze oni w supporcie wala oklepane teksty ale takie rzeczy sa naprawde proste do poprawienia jesli by sie chcialo.
19:18:28
Tobet nastawia sie na dwuzlotowkowiczow, ktorych ma cieszyc 1 euro bonusu i tam napewno nie da sie grac na dluzsza mete ani za normalne stawki - jesli to komus pasuje to w porzadku ale ja chcialbym zeby jak najwiecej osob wiedzialo jakie tam sa naprawde warunki gry jeszcze przed jej rozpoczeciem i pierwsza wplata.
Jeszcze rozumiem jak byl bonus 500 zeta to mozna bylo wplacic, obrocic i wyciagnac ale teraz jakakolwiek gra wg mnie nie ma tam zadnego sensu bo niby jaki?
Ktos moze powiedziec ze daja niskie ligi polskie: owszem ale po danym kursie postawi 1-2 osoby za 150 zlotych i mecz jest zdejmowany albo kurs spada o 50%
Poza tym pracownicy tego bukmachera skanuja to forum i jesli tylko ktos napisze cos ciekawego do zagrania w tobecie to zaraz:
albo graja na wlasna reke
albo zmniejszaja limity na dany mecz
albo namierzaja tego kto napisal fajne info i uraczaja go limitem
albo w najlepszym razie znizaja kurs o kilkadziesiat procent
Wiec dajmy na to taki McDziarz napisze fajne info to zaraz kilku pracownikow Nordicbeta (jeden kij tobet nordicbet) albo sami sobie to zagraja albo jak napisalem dojda do tego kto rozsiewa dobre info i zlimituja go a jesli nie zlimituja to w najlepszym razie znacznie obniza kurs lub limit na dane zdarzenie . Argument ze 'mozna grac u nich niskie ligi' jest smieszny bo smieszne sa stawki po jakich mozna je grac - to jest tylko reklama bardzo tanim kosztem. Tak samo z challengerami.
Jesli komus pasuja warunki gry w Tobecie jakie napisalem to w porzadku ja tylko chce zeby jak najwiecej osob znalo prawdziwe zasady gry w tej firmie jeszzce zanim podejmie decyzje o wplaceniu tam pieniedzy.
Podsumowujac firma choc uczciwa jest dla dwuzlotowkowiczow i jesli nie ma bonusow to nie bardzo maja jakiekolwiek argumenty zeby przyciagnac klientow. Kilka rzeczy maja wybitnie niedorobionych, ale to moze chodzi o to zeby klient wiedzial jak najmniej, wplacil i najlepiej jak najszybciej przegral