#3411644 - 20/09/2009 03:58
Re: Expekt [46]
[Re: 1raul1]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/06/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3411652 - 20/09/2009 04:08
[Re: SJS]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3419358 - 24/09/2009 06:02
[Re: Bullet]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/06/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3420083 - 25/09/2009 00:39
[Re: rosom]
|
enthusiast
Meldunek: 09/01/2009
|
witam.. ja natomiast zostalem oszukany przez expekta. W wielkim skrocie.. wplacilem ostatnio do nich 1000 zl, konto zalozylem 5 lat temu, gdy chcialem zmienic swoj numer telefonu okazalo sie ze moja data urodzenia jest nieprawidlowa, a przy rejestracji podalem poprawna, moze ktos mi sie wlamal na konto ? w kazdym razie data jest bledna i zablokowali mi konto i nie chca mi oddac depozytu ktory zlozylem.. czy ktos moze wie jak moge odzyskac te pieniadze ? oferuje nagrode finansowa Depozyt muszą oddać, tym bardziej że zapewne nie korzystałeś z żadnego bonusa. Nieprawidłowe dane - anulowanie wygranych - ok, jeszcze mieści się w normie ale zabranie depozytu ? Nawet taki Bwin jak blokuje bonusowcom to oddaje depozyt. Złodziejstwo jeszcze gorsze, wiadomo właścicielem został MANGAS GAMING czy jakoś tak, podobnie jak innego syfu Bet - At - Home. Też nawet groszowego (w stosunku do anulowanej wygranej) depozytu nie chcą oddać... Wszystko jasne.
|
Do góry
|
|
|
|
#3420674 - 25/09/2009 04:47
[Re: antyhazardzista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/10/2001
|
witam.. ja natomiast zostalem oszukany przez expekta. W wielkim skrocie.. wplacilem ostatnio do nich 1000 zl, konto zalozylem 5 lat temu, gdy chcialem zmienic swoj numer telefonu okazalo sie ze moja data urodzenia jest nieprawidlowa, a przy rejestracji podalem poprawna, moze ktos mi sie wlamal na konto ? w kazdym razie data jest bledna i zablokowali mi konto i nie chca mi oddac depozytu ktory zlozylem.. czy ktos moze wie jak moge odzyskac te pieniadze ? oferuje nagrode finansowa Depozyt muszą oddać, tym bardziej że zapewne nie korzystałeś z żadnego bonusa. Nieprawidłowe dane - anulowanie wygranych - ok, jeszcze mieści się w normie ale zabranie depozytu ? Nawet taki Bwin jak blokuje bonusowcom to oddaje depozyt. Złodziejstwo jeszcze gorsze, wiadomo właścicielem został MANGAS GAMING czy jakoś tak, podobnie jak innego syfu Bet - At - Home. Też nawet groszowego (w stosunku do anulowanej wygranej) depozytu nie chcą oddać... Wszystko jasne. No to ostatnie zdanie wyjaśnia, dlaczego własnie dzisiaj, zarówno z Expekt jak i z Bet-at-home dostałem listy papierowe z bonusami Nie wiedziałem, że to ta sama firma.
|
Do góry
|
|
|
|
#3422209 - 26/09/2009 03:27
[Re: wwwujek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2005
|
witam.. ja natomiast zostalem oszukany przez expekta. W wielkim skrocie.. wplacilem ostatnio do nich 1000 zl, konto zalozylem 5 lat temu, gdy chcialem zmienic swoj numer telefonu okazalo sie ze moja data urodzenia jest nieprawidlowa, a przy rejestracji podalem poprawna, moze ktos mi sie wlamal na konto ? w kazdym razie data jest bledna i zablokowali mi konto i nie chca mi oddac depozytu ktory zlozylem.. czy ktos moze wie jak moge odzyskac te pieniadze ? oferuje nagrode finansowa Depozyt muszą oddać, tym bardziej że zapewne nie korzystałeś z żadnego bonusa. Nieprawidłowe dane - anulowanie wygranych - ok, jeszcze mieści się w normie ale zabranie depozytu ? Nawet taki Bwin jak blokuje bonusowcom to oddaje depozyt. Złodziejstwo jeszcze gorsze, wiadomo właścicielem został MANGAS GAMING czy jakoś tak, podobnie jak innego syfu Bet - At - Home. Też nawet groszowego (w stosunku do anulowanej wygranej) depozytu nie chcą oddać... Wszystko jasne. No to ostatnie zdanie wyjaśnia, dlaczego własnie dzisiaj, zarówno z Expekt jak i z Bet-at-home dostałem listy papierowe z bonusami Nie wiedziałem, że to ta sama firma. sprawa troche sie wyjasnila, zamkneli mi konto i zabrali depozyt bo zalozylem konto.. pol roku przed 18 stka, to bylo 4 lata temu, no ale i tak co to ma do tego jak depozyt zlozylem kilka dni temu.. powinni mi raczej oddac to bo wplacilem zgodnie z regulaminem, moze isc na policje ?:D
|
Do góry
|
|
|
|
#3422647 - 26/09/2009 16:39
[Re: Exp]
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001