Spoko, odkuję się.
Zainwestowałem 2.45 zł na Barcelonę 28 sierpnia Superpuchar z Szachtiorem, postawiłem całość kasy (wiem, ze powinno się stawiać po trochu, ale poszłem wabank) na 1X @ 1.02, wiem że to ryzykowne, bo Barca gra na neutralnym terenie, ale z podpórką remisem typ wydaje się być pewny, bo Barcelona to potęga. Jak wygram, 2.50 zł postawię na coś pewnego, np. mecz w Premiership ManUtd u siebie po @ 1.2, i powolutku moje imperium finansowe w Bwin zacznie rosnąć. Małymi kroczkami do przodu i na wiosnę, nie na urodziny, ale na imieniny brata kupię mu na Stadionie jakieś fajne chińskie trampki.
powiem Ci, że wczoraj zaryzykowałem z tą całą Barceloną. Zagrałem ich po kursie 2.30. Wiem wiem... "jestem hardcorem". Zwłaszcza, że zagrałem prawie "ol in". Znaczy za 5 zł
To było przy wyniku 1-1 na tzw. "lajfie". Dołożyłem jeszcze peffke od tych co pałą biją w piłkę z LMB (czy jak to się tam zwie) i udało się
Skrin- kliknij w ogóle czytałem dużo o progresji, to wydaje się być fajna sprawa. I niedługo zacznę grać progresję na remisy Slovana Bratysława u siebie w grupowej fazie Ligi Mistrzów.
Na remisach to sporo można było zarobić grając w zeszłym sezonie progresje na remis Gijon (taki zespół z Hiszpanii). Ponadto najlepszy interes na świecie zrobili wszyscy przy progresji na remisy San Jose z NHL w sezonie 2006/07. Prawdziwa żyła złota to była
Tyle, że wiesz jak to jest... jak jest żyła złota to nikt nie chce się tym chwalić. Dopiero po fakcie się okazuje
Ale podobno największym specem od remisów jest niejaki eska. No tyle, że to już super informacje dla wtajemniczonych
-------
Żeby ktoś mnie nie że off topic robię i mnie zezwał.
Nie wiecie jak Tobet rozlicza pomyłki ??Wystawili ładneg surebeta, nie wiem czy grać i w razie jakby zrobili zwrot ze względu na błąd zamrażać pieniądze.
Cenną sztuką jest rozpoznawanie różnicy między błędem a sure betem. Jeśli taką umiejętność posiadasz to zapewne już wiesz czy warto było to grać.
Ale następnym razem nie pisz tego tak ogólnie. Podaj dokładnie o jaki mecz chodzi. Pracownicy buka jak tutaj zajrzą to bardzo szybko zrobią zwrot a Tobie nałożą limit
Albo zrobią korektę przed zagraniem i ominiesz limit
dla wszystkich którym humor dopisuje