Strona 9 z 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#34917 - 07/03/2002 00:08 Re: EXPEKT.COM
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Witam Panowie,

Legias

Minimalna wpłata, to 100 PLN. Rozejrzyj się proszę na Forum i poszperaj w innych tematach dotyczących www.expekt.com badź też bezpośrednio na stronie expekt znajdziesz te informacje.

Stymulator

1. emax, to zwykła karta typu Elektron, tą karta możesz dokonać wypłaty w bankomacie, nie możesz zaś dokonac żadnej wpłaty u bukmachera.

2. Czy sprawdziłeś czy masz wolne środki na tej karcie? Być może suma jaką chciałeś wpłacić, przewyższała tę którą dysponujesz na koncie.

3. Możliwe również iż niepoprawnie wpisałeś Twoje dane, bądź podałeś dane z Polskimi znakami.

Sawi

Działa również karta mBanku, ponieważ dokonywane nią były wpłaty.

Pozdrawiam

bogge

Do góry
Bonus: Unibet
#34918 - 07/03/2002 13:33 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

hej
virtualna visa mbanku nie dziala w moim przypadku (karta placilem wczesniej w amazon i bylo wszystko ok)
1 moje imie i nazwisko nie zawiera polskich znakow
2 kwota na karcie troche ponad 200pln probowalem zdeponowac 160pln (pieniadze na karcei sa na pewno)
3 probowalem 3 razy i za kazdym razem upewnilem sie ze dane sa poprawne

moze ktos ma podobny problem???
pozdrawiam

Do góry
#34919 - 08/03/2002 01:43 Re: EXPEKT.COM
bogge Offline
addict

Witam Panie i Panowie,

Zapraszam do typowania naszej Ekstraklasy z "podporkami" oraz typowania wynikow Połowy Czasu/Pełnego czasu gry w www.expekt.com .

Mam nadzieję że ta wiadomość Was ucieszy

Pozdrawiam:)

bogge

Do góry
#34920 - 08/03/2002 02:50 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Cześć Bugge .
Powiedz w jakim banku NAJTANIEJ wychodzi mieć konto , jeśli chcę grać w expekt ?
Jeśli Kredyt Bank to czy tylko on(czy może być np Nordea).Czy orientujesz się jakie warunki trzeba spełnić , aby założyć konto w banku który wskażesz?

Do góry
#34921 - 08/03/2002 13:41 Re: EXPEKT.COM
bogge Offline
addict

Witaj Carollo,

Oczywiście najtaniej jest posiadać konto w Kredyt Banku, gdyż wtedy nie płacisz prowizji, ale to tylko w przypadku wpłat na konto Expekt.com.

Nie sądzę jednak aby wybór banku odgrywał tutaj jakieś większe znaczenie, zwłaszcza że w większości banków opłaty za zlecenia z własnego rachunku, są podobne.

Musisz patrzeć na wybór banku ze swojego punktu widzenia, bez sensu jest przecież otwierać konto w banku, tylko i wyłącznie dlatego iż zamierzasz grać u danego bukmachera. Ważnym jest również jakie opłaty dany bank stosuje za wszelkie inne operacje. Nie mogę Ci jednoznacznie doradzić który bank powinieneś wybrać. Warunki możesz prześledzić sobie sam, odwiedzając witrynę Internetową danego banku, lub dzwoniąc na infolinię i konfrontując je z Twoimi potrzebami. Nie jestem specjalistą ani doradcą bankowym, więc moje informacje mogą być nierzetelne, dlatego nie podejmuję się doradztwa.

bogge

Do góry
#34922 - 09/03/2002 13:23 Re: EXPEKT.COM
toro Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Carollo:
[qb]Cześć Bugge .
Powiedz w jakim banku NAJTANIEJ wychodzi mieć konto , jeśli chcę grać w expekt ?
Jeśli Kredyt Bank to czy tylko on(czy może być np Nordea).Czy orientujesz się jakie warunki trzeba spełnić , aby założyć konto w banku który wskażesz?[/qb][/QUOTE]skoro bugge niechce ci podpowiedziec ja ci podpowiem kilka :
jesli chcesz grac w expekt 200 zl co miesiac
to Kredytb z telefonem lub spacerig do tego banku
jesli jestes mniejszym graczem i niemasz dochodow z roboty to :
inteligo visa + swift + 50zl bonusa+100 zl nakoncie inczej 5 zl wplecy co 30 dni
inwestbank konto start karta mastercard oplata na rok 30 zl
masz dochod min 1000
visa cllasic pko
lub mastercard lgpetro bank internetowy - 20 zl bonusa za otwarcie konta
wybierzesz inteligo lub lgpetro zglos sie daj zarobic kumplowi
to tyle powodzenia jak cos to pytaj iwo:

Do góry
#34923 - 09/03/2002 13:43 Re: EXPEKT.COM
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
kurde chcialem wlasnie poznac urok expektu a tu o
Dear Customer,

We are currently upgrading our software and are expecting to be online again in a few hours.

i od kilku h niemozna wejsc :-((

Do góry
#34924 - 15/03/2002 18:53 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Chciałem dziś dokonać wpłaty do expectu za pomocą karty. Niestety strona ładuje się bardzo wolno a po wpisaniu numeru karty i depozytu oraz kliknięciu "dalej" odczekałem 5 minut i sobie dałem spokój.
Trudno, moje pieniądze powędrują do innego bukmachera.
Expect niech załatwi sobie jakieś inne łącze, albo dalej będzie tracil klientów.
Dziś zawierałem zakłady u 2 innych zagranicznych buków i poszło wszystko ok, zatem nie ma co ściemniać, że to wina TPSA.

Do góry
#34925 - 17/03/2002 11:41 Re: EXPEKT.COM
Qbol Offline
enthusiast

Meldunek: 21/02/2002
Siema. Chciałem zarejestrowac sie do Expektu, ale szczerze mowiac moje pojecie o kontach bankowych jest prawie zerowe .Jeżeli ktoś miałby czas to może by mi troche powiedzial np.czy trza cos placic co miesiac, czy trza miec staly dochod itp.
Z gory dzieki Qbol.

Do góry
#34926 - 17/03/2002 14:45 Re: EXPEKT.COM
monban Offline
member

Meldunek: 11/02/2002
Bierzesz dowod osob. i idziesz do dowolnego banku i wypelniasz odpowiedniu formularz ; niektore banki chca zeby zadeklarowac stale wplywy, ale za ich brak rachunku nie zamkna, chyba ze nie bedzie zadnego obotu z pol roku...
w wiekszosci bankow trzeba placic kilka zlotych co miesiac za osluge rachunku, jak jestes studentem to wez legitymacje, bedziesz mial oplate ulgowa.

Do góry
#34927 - 17/03/2002 21:13 Re: EXPEKT.COM
Lao Offline
veteran

Meldunek: 07/03/2002
Bardzo mi się podoba Expekt.
Mogliby podawać w wiecej wynikow na zywo :rolleyes:
Ale jest jedna rzecz, ktora mnie
wolne lacza, o ile w tygodniu miedzy 2 a 10 rano da się wytrzymać - przynajmniej na Polpaku - to we wszystkich innych porach dnia, a szczegolnie po drutach Tepsy jest tragicznie uke:
Mozliwosc obstawiania na 15 minut przed koncem przyjmowania zakladow to mzonka w weekendy.
Wiem, że już były wypowiedzi na ten temat, ale jak bedziemy milczeli, to na pewno nic sie nie zmieni al:

Do góry
#34928 - 17/03/2002 22:23 Re: EXPEKT.COM
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol:
[qb]Siema. Chciałem zarejestrowac sie do Expektu, ale szczerze mowiac moje pojecie o kontach bankowych jest prawie zerowe .Jeżeli ktoś miałby czas to może by mi troche powiedzial np.czy trza cos placic co miesiac, czy trza miec staly dochod itp. [/qb][/QUOTE]Domyslam sie ze chcesz robic wplate jednorazowa aby przetestowac sobie granie. Polecam plate gotowkaowa - nie trzeba miec zadnych kont bankowych lecz jedynie gotowke w reku TUTAJ przeczytasz jak ma wygladac wzor. Co wicej skoro juz oprzerabialem kilkakrotnie druczek bankowy dla ukazania jak to yglada tutaj zobaczysz sobie jak t wyglada dla Expektu: www.bet.prv.pl/wzor.jpg

Mam nadzieje ze juz wszystko jasne.

Do góry
#34929 - 19/03/2002 01:48 Re: EXPEKT.COM
Qbol Offline
enthusiast

Dzieki Panowie za odpowiedzi . Od razu wszystko stalo sie jasne i juz dzis moge sobie obstawiac .
Pozdrawiam Qbol

Do góry
#34930 - 19/03/2002 01:50 Re: EXPEKT.COM
Qbol Offline
enthusiast

Jeszcze jedno pytanie do Bogge. Czy z waszej strony mozna sciagnac kursy w jakims pliku.

Do góry
#34931 - 19/03/2002 17:31 Re: EXPEKT.COM
bogge Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol:
[qb]Jeszcze jedno pytanie do Bogge. Czy z waszej strony mozna sciagnac kursy w jakims pliku.[/qb][/QUOTE]Witaj Qbol,

Po zalogowaniu się do Twojego konta, kliknij w "ulubione" i stwórz swoją listę zdarzeń które najbardziej Ciebie interesują. Następnie wybierz godzinę i dzień kiedy mają one być do Ciebie przysyłane na Twój e-mail. To wszystko, odtąd codziennie rano niczym gazetka w skrzynce i poranna kawa, będzie do lektury lista kursowa z Expekt.com

Pozdrawiam
bogge

Do góry
#34932 - 19/03/2002 23:03 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Mam pytanie jak długo trzeba czekać na aktualizację konta w Expekt.com ?
Wpłaciłem 400 złotych 14 marca, wysłałem faks i do tej pory nie mam kasy na koncie.
Co mogłem zrobić żle.

Mój numer ref. 337198

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Do góry
#34933 - 19/03/2002 23:49 Re: EXPEKT.COM
Qbol Offline
enthusiast

Ja np. wplacilem wczoraj 100zl w KB o 13, a przed 19 juz mialem kaske na koncie.
P.S.Dzieki Bogge za odpowiedz.
P.S.2 Nie wiem jak u was (dawno juz nikt nie poruszal tego tematu), ale ja probuje od godziny sie zalogowac i nic z tego. Jak ktos zna jakis adres proxy z Ciechanowa albo z okolic (Wawa, Plock itp.) to bylbym bardzo wdzieczny).

Do góry
#34934 - 19/03/2002 23:58 Re: EXPEKT.COM
bogge Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał pawel2804:
[qb]Mam pytanie jak długo trzeba czekać na aktualizację konta w Expekt.com ?
Wpłaciłem 400 złotych 14 marca, wysłałem faks i do tej pory nie mam kasy na koncie.
Co mogłem zrobić żle.

Mój numer ref. 337198

Z góry dziękuje za odpowiedź.[/qb][/QUOTE]Cześć Pawel2804,

Nic nie zrobiłeś źle, po prostu Twój fax był nieczytelny - nie było możliwym odczytanie jego treści. Przed 10-ma minutami nadeszło potwierdzenie z Kredyt Banku o Twojej wpłacie, o ile wiem, Twoje konto jest juz zasilone i możesz juz grać. Na przyszłość, lepiej będzie jeżeli wyślesz mail do support@expekt.com i tam zapytasz co się dzieje z Twoimi pieniędzmi

bogge

Do góry
#34935 - 20/03/2002 00:05 Re: EXPEKT.COM
bogge Offline
addict

Witam,

Nie wiem jak jest w innych rejonach Polski, ale ja korzystam z SDI TPSA w Łodzi i nie mam absolutnie żadnych problemów z połączeniem sie ze stroną. Jeżeli chodzi o serwer proxy, korzystam z http://w3cache.tpnet.pl badź z icm.edu.pl - w obu przypadkach nie mogę narzekać. Również bez serwera łączę się ze stroną, ale i tak go używam gdyż z kolei jest problem z paroma innymi witrynami poza naszym krajem.

Pozdrawiam

bogge

Do góry
#34936 - 20/03/2002 00:22 Re: EXPEKT.COM
sawi Offline
addict

Meldunek: 25/09/2001
Cześć.
Czy ktoś z Was spotkał się z odmową wykonania przelewu do innego banku ?

Dzisiaj w południe chciałem zrobić przelew do KB i zasilić swoje konto w EXPEKT'cie jednak "wielkie babsko" w BPH'u odmówiło mi dokonania przelewu ,gdyż jak sama to określiła nie może wziąść takiej odpowiedzialności na siebie... (więc ją popierd.....em i wyszedłem) ponieważ nie miałem zbyt wiele czasu na dyskusje z nią..
...a może to po prostu było przeznaczenie, gdyż zamierzałem znaczną część sumy przeznaczyc na Wisłe ... więc aż tak bardzo nie jestem wkurzony

Mam nadzieję iż nic się nie zmieniło w formie wypełniana druczku przelewu??? ...bo mimo wszystko jutro mam zamiar dopiąć swego i zrobić TEN DEPOZYT jesli nie w BPH , to Zrobie go w PKO albo pofatyguje sie do centrum i bezpośrednio w KB wpłace.
pozdrawiam

Do góry
Strona 9 z 12 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 >

Moderator:  rafal08