#34797 - 23/01/2002 02:00
Re: EXPEKT.COM
|
Anonymous
Unregistered
|
Próbuje podglądać Manchester - Liverpool na Livegoal.net Strona z nowym wynikiem potrafi ladowac sie 2 minuty i dłużej :-((((( a i wynik nie ten co trzeba :-) Próbowałem dostać się na pilkanozna.pl tak samo nie mozna załadowac ????? To wszystko dzieje sie w tym samym czasie gdy są kłopoty ze strona expekt Przynajmniej u mnie tak to wygląda
|
Do góry
|
|
|
|
#34799 - 23/01/2002 15:36
|
addict
Meldunek: 18/01/2001
|
Czesc Maciek, Strona chodzi ok. Nie wiem czemu znowu masz problem  Skorzystaj z serwera proxy. np: w3cache.tpnet.pl port 8080 , powinno pomoc, badź skorzystaj z innego serwera proxy, najbliżej miejsca Twojego zamieszkania. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#34802 - 23/01/2002 18:28
|
addict
Meldunek: 25/08/2001
|
Powiem Wam że miałem ten sam problem z otwieraniem się Expektu, aż do zeszłego piątku, kiesy to podłączyłem SDI. Nie mam pojęcja jak to jest ale nawet w przeładowanych godzinach (fakt że troche trzeba poczekć więcej na załadowanie) uda mi się zawrzeć zakład na czas. Kiedyś przy modemie musiałem obstawiać mecze weekendowe 2-3 dni przed, bo wiedziałem że kilka godzin przed meczami na pewno mi się to nie uda. Może to jedyny plus mojego miejsca zamieszkania nad którym tak ubolewam  hehe (gdyby nie Anwil to ie wiem co bym tu robił), że Expekt teraz przez SDI chodzi nareszcie dobrze, ale nie napisze celująco?
|
Do góry
|
|
|
|
#34803 - 23/01/2002 19:50
|
addict
|
Cześć Maciek, Cześć Panowie. Oto link gdzie poczytasz sobie cóż to takiego w ogóle jest ten serwer proxy, wraz z praktycznymi radami co i jak  Przedmówcy juz Cię poinformowali jak dokonać konfiguracji przeglądarki, ale Szakal wprowadził niechcąco w błąd, podając adres icm.edu. Raczej nie bedzie chodzić dobrze sieć w takim połaczeniu z tym serwerem proxy, dlatego iż korzystasz z modemu, a dla tych połaczeń jednak TPNET jest najlepszy. http://www.techtech.pl/netopedia/w3cache.php?k=opr2 Szakal, kurczę....naprawde mi śmiga dobrze strona, pomimo SDI i wszelkich niedociągnięć tego łącza. Może spróbuj innego proxy niż stosujesz dotychczas? Wtedy też bedzie śmigać w dzień jak nowonarodzony Vicente, mam nadzieję iz teraz nie bedziesz już mieć problemów. Pozdrawiam z bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#34805 - 24/01/2002 02:55
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Do góry
|
|
|
|
#34806 - 24/01/2002 13:11
|
addict
|
No cóż ktoś w końcu musiał się totalnie wkurzyć... :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#34807 - 24/01/2002 13:26
|
addict
|
Drogi Buzzcut, a może raczej Dear Mister Buzzcut. Zawsze wydawało mi się iż jest to Forum gdzie piszemy w naszym ojczystym języku, ale widocznie tak nie jest. No ale teraz przynajmniej wszyscy wiemy, że Dear Mister Buzzcut, potrafi pisać w tym dźwięcznym języku, przy okazji używając słów powszechnie uznanych, za niecenzuralne. Jeżeli masz ochotę się powyżywać, bardzo proszę....Twoje prawo. Jeżeli nie odpowiada Ci forma odpowiedzi jakich tutaj udzielam, to również Twoja sprawa- jest na to jedna rada: nie czytaj ich. Serwerów proxy używam od zawsze i to nie tylko do otwierania strony Expekt, ale również w ogóle przy wyjściu na "świat". Widocznie Ty dysponujesz łączem gdzie proxy jest Ci zbędne, ja jak i również inni, muszą z niego korzystać aby móc w ogóle otworzyć jakieś zagraniczne strony. Wiemy o problemach jakie mają nasi klienci i my w związku z dostaniem się na stronę, nie jesteśmy z tego powodu szczęśliwi i staramy się rozwiązać ten problem jak najszybciej. And I'm telling You, we gonna solve that problem mówię to bez-> A teraz chyba zamiast od kawy, zacznę dzień od  iwo: bo na szczęście nie  al: ażeby nerwom powiedzieć :stop: Kind Regards bogge with 
|
Do góry
|
|
|
|
#34808 - 24/01/2002 14:10
|
addict
|
Bogge coż za wspaniały z Ciebie parlamentarzysta, a ten stoicki spokój Pozdrawiam i życzę jak najmniejszej ilości takiej klienteli.
|
Do góry
|
|
|
|
#34809 - 24/01/2002 15:24
|
Anonymous
Unregistered
|
Bogge - kozystam z dostępu Dial Net Co Dzień w Dialogu i "jadę" na modemie . Mogę podłączyć sie pod któryś podany przez Ciebie adres serwera proxy TPNET'u czy nie ?? Na stronie znalazłem informacje że tylko dla tych co to 0 20 21 22
|
Do góry
|
|
|
|
#34810 - 24/01/2002 15:33
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jaro13: [qb]Bogge - kozystam z dostępu Dial Net Co Dzień w Dialogu i "jadę" na modemie . Mogę podłączyć sie pod któryś podany przez Ciebie adres serwera proxy TPNET'u czy nie ?? Na stronie znalazłem informacje że tylko dla tych co to 0 20 21 22[/qb][/QUOTE] Cześć Jaro13. Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia :rolleyes: ale kierując się logiką, chyba raczej powinieneś skorzystać z serwera który nie obsługuje TPNET, gdyż Dialog raczej na pewno korzysta z własnych łącz z Internetem, powinien chyba również oferować swój własny serwer proxy dla abonentów ich sieci, tak to z reguły wygląda. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#34812 - 25/01/2002 01:14
|
Anonymous
Unregistered
|
Panie Bogge, Jestem winien drobne przeprosiny, jedyne wytłumaczenie to fakt że byłem lekko ciachnięty. Co do użycia angielskiego, miałem na tyle przytomności żeby go użyć bo przeklinanie w tym języku wydaje się być mniej ordynarne.
|
Do góry
|
|
|
|
#34813 - 25/01/2002 01:36
|
addict
|
Cześć Buzzcut, Ja nie z gatunku pamiętliwych Każdemu mogą nerwy puścić. Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
#34814 - 25/01/2002 13:01
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal: [qb]Jaro ja tez jstem w ialogu i nie wiem czy zauwazyles ale wogole to ostatnio jakies zwiechy maja. Ja tam jak stosuj Proxy nie widze zadnj roznicy. Ale gdy sie lacze z TP SA .. to juz dobroc proxy mozna zobaczyc  [/qb][/QUOTE] Jest tak jak zauważyłeś "zwiechy":-) sa i to notoryczne.Wiem ze niedawno była jakas awaria w Dialogu i w ogóle nie było "wyjścia" na zachodnie strony w szczególnosci na ameryke . Zawsze o awariach sa informacje na stronie Dialogu tam gdzie mozna zmienic sobie hasło itp Kiedy są "zwiechy" nie ma zadnego info tak więc Dialog uważa ze tak to powinno wyglądać . Ale i tak dostęp w Dialogu to dobrodziejstwo dla tych co maja mozliwość wykupić ( 75 ryczałtem za miech - dla zainteresowanych )
|
Do góry
|
|
|
|
#34815 - 25/01/2002 13:24
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam wszystkich Bagge mam pytanie. Czy gdy przeleję pieniądze z internetowego konta e-PKO, to dojdą tam gdzie powinny, czy lepiej dokonać tej wpłaty przez Kredyt Bank? Wiadomo, że nie będę posiadał żadnego potweirzdenia zlecając przelew przez internet, zapewne więc pozostanie mi oczekiwanie. Jescze jedno zamierzam dołączyć do grających w exkekt i jeżeli mogę komuś przysporzyć jakichś punktów lub pieniędzy to proszę o informację. Być może niezbyt dokładnie prześledziłem poprzednie posty.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#34816 - 25/01/2002 13:34
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Robos: [qb]Witam wszystkich Bagge mam pytanie. Czy gdy przeleję pieniądze z internetowego konta e-PKO, to dojdą tam gdzie powinny, czy lepiej dokonać tej wpłaty przez Kredyt Bank? Wiadomo, że nie będę posiadał żadnego potweirzdenia zlecając przelew przez internet, zapewne więc pozostanie mi oczekiwanie. Jescze jedno zamierzam dołączyć do grających w exkekt i jeżeli mogę komuś przysporzyć jakichś punktów lub pieniędzy to proszę o informację. Być może niezbyt dokładnie prześledziłem poprzednie posty. Pozdrawiam[/qb][/QUOTE] Cześć Robos, Oczywiście że pieniądze przelane z Twojego konta w banku Internetowym, dojdą tam gdzie powinny. Bardzo ważnym jednak jest, abyś zastosował się do wskazówek w temacie "Wzór wpłaty na konto Expekt w Kredyt Banku" Dokładnie wypełniając zwłaszcza rubrykę tytułemMożesz przesłać potwierdzenie dołaczone do e-maila, w formie screenu z transakcji na adres support@expekt.com jednak z reguły oczekiwanie trwa około 1 dnia, kiedy to banki dokonają przelewu elixirem, czasem trochę wiecej jeżeli w grę wchodzi np. Piątek, to wtedy w Poniedziałek,Wtorek pieniądze są na koncie. Jeżeli znasz jakąś osobe z Forum która posiada konto w Expekt, podaj ID gracza tej osoby, w polu do tego przeznaczonym w rejestracji. Otrzyma ona dodatkowe punkty w programie Expekt+Pozdrawiam bogge
|
Do góry
|
|
|
|
|
|