Nie warto, jeśli Bates przetrwa 6 rund będę mocno zaskoczony, jeśli przetrwa 8, to będę wryty w ziemie.
To co na ten weekend jest do stawiania to Super Judah z Cotto. Kurs 3,6 piechotą nie chodzi, a Zab w każdym elemencie przewyższa rywala. On wie, że to jego ostatnia walka jeśli nie wyjdzie z tego zwycięsko, wie że nie może nawet na sekunde zlekceważyć Cotto i jestem pewien, że tego nie zrobi. Oczekuje powtórki z rewanżu ze Spinksem, Zab trafiający celnie, Zab skupiony i Zab nokautujący rywala w dniu parady narodowej Peurto Rico
Miguel jest twardy, bije mocno, ale nigdy nie walczył z zawodnikiem tak utalentowanym, a przede wszystkim tak szybkim jak Judah. Nie wiem skąd te kursy, ale wiem jedno - Zab zapowiada, że potrzeba mu będzie 5 rund ażeby zakończyć ten pojedynek, ja myślę że przeboksują cały dystans, ale tak czy siak wygra Zab. Cotto miał problemy z szybkością Malinagiego, ale Paulie był za mały fizycznie na niego, Cotto za często daje się trafiać, a szczęki nie ma z żelaza co pokazali Torres i Corley. Przy sile ciosu Judah i szybkości Amerykanina, czuje że Cotto będzie leżał w tej walce i polegnie przez bardzo szeroką decyzję.