#361914 - 21/06/2005 22:41
Re: ATP Wimbledon
|
addict
Meldunek: 28/04/2003
|
Quote:
A jest jeden mecz który nie daje mi spokoju Safin- Philippoussis M.
Rusek w tamtym roku od razu baty z Tursunowem a kangur do 16 gdzie grał swietnie ale Henmann był lepszy!!! moze poradzi sobie z Maratem? Kurs niezły około 2,5 ?
Marat od dluzszego czasu walczy z powazna kontuzja kolana, z tego co mowil komentujacy pierwsze spotkanie Safina - Karol Stopa (a on raczej troche zna sie na tej dyscyplinie), lekarze powiedzieli ponoc Maratowi ze czeka go operacja albo moze sie pozegnac z tenisem na dluzej, na start w Wimbledonie dostal pozwolenie ale grac na hardzie nie bedzie mogl......
Marat bedzie pewnie liczyl na serwis, Mark tez, mecz moze sie potoczyc bardzo roznie albo skonczyc sie przed czasem... kto to wie...
|
Do góry
|
|
|
|
#361915 - 21/06/2005 22:49
|
addict
Meldunek: 13/02/2004
|
Skoro juz sie rozpisalem w 2 innych tematach(wta i deble)to moze i tu cos dorzuce:)
Youzhny-Lisnard 1-1.2
W zasadzie nie ma co tu duzo do pisania bo Youzhny to zawodnik,ktory lubi te nawierzchnie gry a Lisnard jakos nie bardzo,dopiero w ostatniej chwili zagralem na niego w meczu z hernandezem,w ktorym to nie zdazyl nieczego pokazac.Jedyne co mnie martwi to narodowosc mikolaja:)
|
Do góry
|
|
|
|
#361916 - 21/06/2005 22:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
/Przekopiowane z innego forum/ A teraz jedziemy z tym koksem.. jutrzejszym.. 16 meczow nam panowie zaaplikuja, 2 runda.. Operowac bede kursami z Pinnacle.. Po pierwsze: Federer, Kiefer, Ancic, Lopez.. powinni wygrac ale nawet sklejenie kombo da mizerie straszna... Kurs na Youzhnego to kpina.. 1,19... Youzhny tez ze zdrowiem czasami ma problemy, na pewno odpuszcze.. Juan Carlos Ferrero @1,45.. nienajgorzej, zamiotl J.Delgado, Lee ogral slabego Enquista... Moze minimalnie za niski kurs... za 1,5-1,6 wzialbym Ferrero, a tak jeszcze sie zastanowie.. Hernych-Hewitt, Hernych @11,64 mniam... to jest jednak Hewitt, ale Hernych cos tam moze urwac.. Gimelstob-Massu - calkowity no bet.. ktos ma inne zdanie..? Dent - Kim, i tu czuje niespodzianke 4,04 na Kima... az zal byloby nie sprobowac.. Dent meczyl sie z Normanem, a Kim jest w niezlej formie... to bedzie pierwszy niuch na niespodzianke.. Berdych - Burgsmuller, szalenie ciekawy mecz moze byc.. do obstawiania.. Lars jest w formie, Puerta to za wysokie prgi nie byly, ale juz w Hertogenbosch gral swietnie... Berdych jest niesamowicie trudny do zlamania, ale w tie-breakach ktore na pewno beda... wszystko sie moze zdarzyc.. 2,76 na Larsa.. biore! Zib-Gonzalez, 1,4 na Fernando to zdecydowanie za malo.. Zib niezle gra, niezle serwuje i moze sprawic klopoty... no bet.. Bjorkman-Davydenko, ten mecz wzbudza wiele emocji, 1,893 na Nikolaya i chyba do akceptacji.. Bjorkman tuzow nie pokonal w tym roku na trawie.. Mimo ze Nikolay nie gral na trawie nigdy dobrze to ogolna dobra forma ma przelozenie i na sezon trawiasty... Mayer-Verdasco, kolejny rowny mecz, Mayer predyspozycje trawiaste duze, Verdasco... nie bardzo, ale co ciekawe niezle sobie radzi, Robredo ogral szybko i pewnie... Trudny mecz do typowania... Monfils-Hrbaty, i tu licze na kolejna niespodzianke, Monfils gra z meczu na mecz lepiej, w 1 r. pokonal Okuna... a Hrbaty.. raz juz mnie zawiodl w tym sezonie trawistym (porazka z Carlsenem) Ogral Saulniera ale to zaden przeciwnik.. 2,6 na Monfilsa mi pasuje... Philippoussis-Safin, hit dnia w Londynie.. 2,88 na Marka... Safin dosc szybko sie zawija z Wimbledonu, Srichaphan jeszcze byl latwy do ogrania ale kangur to juz moga byc za wysokie progi... Marat nie lubi Wimbledonu JoJo-Rusedski, trudny mecz.. Greg jest underdogiem ale IMO ma wieksze szanse, jednak dla mnie no bet... Czekam na opinie... /end copy/
|
Do góry
|
|
|
|
#361917 - 21/06/2005 23:15
|
old hand
Meldunek: 04/05/2005
|
Quote:
Zib-Gonzalez, 1,4 na Fernando to zdecydowanie za malo.. Zib niezle gra, niezle serwuje i moze sprawic klopoty... no bet..
jak dla mnie Gonzo za 1.4 moze byc
Quote:
Bjorkman-Davydenko, ten mecz wzbudza wiele emocji, 1,893 na Nikolaya i chyba do akceptacji.. Bjorkman tuzow nie pokonal w tym roku na trawie.. Mimo ze Nikolay nie gral na trawie nigdy dobrze to ogolna dobra forma ma przelozenie i na sezon trawiasty...
o jakim przełożeniu mowa?
Draper pokazał,ze tenis mu zwisa i lepiej niech sie zajmie juz wyłącznie golfem a Davy???
zagral tylko i wyłącznie na pół-pokazowym Boodles i to beznadziejnie:
F. GONZALEZ (CHI) BT N. DAVYDENKO (RUS) 6-7, 6-4, 6-4
THOMAS ENQVIST (SWE) BT NIKOLAY DAVYDENKO (RUS) 6-7 (4), 6-4, 6-4
FERNANDO GONZALEZ (CHI) BT NIKOLAY DAVYDENKO (RUS) 6-3, 6-2
w ostatnim wypadku Rosjanin zastąpił JoJo, który zreszta zrezygnowal z takiego to powodu -- DAVYDENKO REPLACED JOACHIM JOHANSSON WHO UNFORTUNATELY HAD TO PULL OUT WITH A VIRAL INFECTION
======
Pech w tym,ze Bjorkman mlodziencem juz nie jest, 5 setów w 1 rundzie a jeszcze deble które napewno są dla Szweda priorytetem.
|
Do góry
|
|
|
|
#361918 - 21/06/2005 23:22
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
Mój pierwszy post Mój przyzwoity kursowo typ dnia to J.C.F @1.45 - Lee jest w kiepskiej formie. blamaż z x-menem/b.słaba gra/ w zupełności mi wystarczy aby zagrać króla kortów ziemnych. pokonanie delgado w 3 setach na trawie robi wrażenie. Federer,Hewitt,Ancic to "pewniaczki" ale po jakich kursach?
|
Do góry
|
|
|
|
#361919 - 21/06/2005 23:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
Quote:
Skoro juz sie rozpisalem w 2 innych tematach(wta i deble)to moze i tu cos dorzuce:)
Youzhny-Lisnard 1-1.2
W zasadzie nie ma co tu duzo do pisania bo Youzhny to zawodnik,ktory lubi te nawierzchnie gry a Lisnard jakos nie bardzo,dopiero w ostatniej chwili zagralem na niego w meczu z hernandezem,w ktorym to nie zdazyl nieczego pokazac.Jedyne co mnie martwi to narodowosc mikolaja:)
ta Miszka Juzny to czesto sw.Mikołaj ciezko powiedziec cos o jego dyspozycji ale na Lisnarda starczy nawet jakby zagral patelnią
|
Do góry
|
|
|
|
#361922 - 21/06/2005 23:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
a co drogie dziatki myslicie o Kieferze ktos sklonny postawic na niego jakis hajs ? Pamietajcie zawsze moze na rozgrzewce przypadkowo nadepnac na piłke jak jego kolega Tommy No i mysle ze Gimelstob ogra Massu , ktory mial wielkie , ogromne szczescie ze trafil w 1 rundzie na Sargsiana. A teraz spac bo rano sie bedzie zle typowało
|
Do góry
|
|
|
|
#361923 - 21/06/2005 23:58
|
enthusiast
Meldunek: 25/04/2005
|
e tam spać młoda godzina ja właśnie obiad jem a w sumie to jakoś nie widdać kefira. dużo o gregu, sfinie werdasco.. J CF, ale o kefirze cisza.. jak ma brode to zagram jak nie ma nie gram:D o nie.... moja jajecznica na boczkuuuu !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#361924 - 22/06/2005 00:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Quote:
Quote:
Zib-Gonzalez, 1,4 na Fernando to zdecydowanie za malo.. Zib niezle gra, niezle serwuje i moze sprawic klopoty... no bet..
jak dla mnie Gonzo za 1.4 moze byc
Quote:
Bjorkman-Davydenko, ten mecz wzbudza wiele emocji, 1,893 na Nikolaya i chyba do akceptacji.. Bjorkman tuzow nie pokonal w tym roku na trawie.. Mimo ze Nikolay nie gral na trawie nigdy dobrze to ogolna dobra forma ma przelozenie i na sezon trawiasty...
o jakim przełożeniu mowa?
O przelozeniu formy... Zobacz Puerte, swietny Roland tragicznie na trawie... Davydenko dobry na cegle i forma ogolna w ktorej jest ma przelozenie na to ze nawet trawa mu nie straszna.. Turnieje pokazowe to... turnieje pokazowe Mnostwo osob gralo juz Drapera, ja mialem Nikolaya... Jutro tez pewnie zaufam Rosjaninowi po raz drugi... Jeszcze zobaczymy... A te 1,4 na Gonzaleza... mi nie pasuje..
Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#361925 - 22/06/2005 00:37
|
old hand
Meldunek: 04/05/2005
|
przełożenie formy? forma powinna sie przekładac na wyniki a tych jesli chodzi o trawe u Dawidienki nie widac. okejo g00niek -- Davy byl w formie na cegle, docenia to rowniez Jonas Bjorkman,ale widzi swoje szanse: "I will meet Nikolaj Davydenko in the second round on Wednesday. That is a real test. He is good on all surfaces, and the player who has improved most on the tour the past year. He is 3rd on the race, ahead of Marat Safin and Andy Roddick. Davydenko won in three straight sets over Scott Draper in the first round, which is good, because with that kind of relaxing start, he might not be ready for the challenge he will face on Wednesday... "
|
Do góry
|
|
|
|
#361929 - 22/06/2005 07:14
|
enthusiast
Meldunek: 29/03/2005
|
ktos tu kiedys napisal, ze forum a scislej mowiac temat tenisowy schodzi na psy.. moze i racja, bo za duzo ludzi podaje private picks zamiast jakiejs wymiany mysli. Ja te slowa potraktowalem serio co do siebie i postanowilem ze nie bede sie odzywal dopoki nie obejrze powiedzmy 20 spotkan Wimba. ale nie jednak sie nie da wytrzymac wczoraj wtopa na Ivo bo gralem na niego, choc balem sie tego pojedynku z Braccialim ale przyznaje sie bez bicia, ze Karlovica mialem na kuponie i poszedl sie jeb... mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej, bo tak musi w koncu byc: Safin - Mark 2 @2.06 ok wysylamy Marata do domu? to trzeba to zrobic teraz bo jest ku temu okazja znakomita. Zgadzam sie z pzedmowcami ze minimum jeden TB bedziemy ogladac, i jesli faktycznie Rusek ma cos nie tak z kolanem to moze nie doczekac do konca. W sumie finalista Wimba z 2003 posiada cos wiecej niz tylko serwis i to wystarczy na Safina, ktory moze zabierze tez notabene ze soba do domu siostrzyczke Gimelstob - Massu 1 @1.61 Nicolas juz dokonal niezwyklej sztuki eliminujac Sargsiana to mu tyle styknie. Nie widze goscia na trawie (no chyba ze go dzis pokaza na Polsat Sport) i to mi wystarczy. Ale ten Gimmy mial juz poleciec w 1 rundzie bo glosno bylo o jakiejs kontuzji plecow Jankesa. tak wiec czy wszystko juz ok? Gonzo - Zib 1 @1.35 ja to nawet z takim kursem to wezme Ferrero - Lee 1 @1.38 jestem pod wrazeniem zwyciestwa JCF nad Jamiem i to dla mnie agument do tego, ze Koreanczyk choc szybki i blyskotliwy to jednak nie da rady Blondynowi AKO 6,17 - ja to biore, chyba ze mnie do takiej gry zniechecicie
|
Do góry
|
|
|
|
#361930 - 22/06/2005 07:26
|
newbie
Meldunek: 02/06/2005
|
No wczoraj byl udany w miare dzionek. Soderling mnie tylko zawiodl. Dzisiaj chyba pewniejsze meczyki sa do obstawienia.
Ja dzisiaj zagralem Ferrero, Safina, Denta oraz Gonzaleza...
Kursik jak na te mecze nawet nawet...wiec zycze powodzonka...
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#361931 - 22/06/2005 07:28
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Quote:
Witam !
13:00 Safin M. - Philippoussis M. 1.45 2.30 Dent T. - Kim K. 1.25 3.00
czy tu mogą być jakieś niespodzianki ?
prosze o odpowiedz
pozdwawiam !
Ja mam nadzieje, ze beda, bo gram te mecze na singielkch. Poza tym upatruuje jeszcze Monfilsa.
|
Do góry
|
|
|
|
#361933 - 22/06/2005 07:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
Quote:
Witam !
13:00 Safin M. - Philippoussis M. 1.45 2.30 Dent T. - Kim K. 1.25 3.00
czy tu mogą być jakieś niespodzianki ?
prosze o odpowiedz
pozdwawiam !
Nie Marcin skądże, do końca Wimbledonu przewidujemy same jedyneczki
A tak na serio, Safin -Scud bez wątpienia szlagierowe spotkanie dzisiejszego dnia. Safin bez wątpienia gracz wielki, Scud może nie takiego formatu ale o świetnich predyspozycjach do gry na trawie. Obaj gracze dosyć kontuzjogenni - Scud praktycznie w tym miesiącu zaczął coś wygrywać, wczesniej przez długi czas przegrywał co sie dało ; Marat jak ktoś pisał bardziej nadaje sie do operacji niz do gry.
Uuuu stary rzucaj monetą albo bierz tego na którego dają lepszy kurs
|
Do góry
|
|
|
|
|
|