Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6
Opcje tematu
#361994 - 22/06/2005 16:21 Re: ATP Wimbledon
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Monfils - Hrbaty 1 @2.51
Mój typ dnia na dzisiaj. Młody francuz przekonuje mnie do siebie. Jest to talent, gra z polotem, fantazją i przede wszystkiem jest fajterem. Mam zasade ze stawiam na graczy ktorzy lubia walczyc. A Hrbaty jak to Hrbaty ... wygral moze w karierze z 3 mecze na trawie ... W 1 rudznie pokonal gladko strasznie slabego Sulniera czy jakos tak.
Po takim kursie grzechem bylobt nie sprobowac żabojada.

J.Johans.-Rusedski 2 @2
Anglik wydaje mi sie ze jest obecnie wl epszej formie, a zapotym po jego stronie stoi angielska publicznosc. Napewno mecz bedzie zaciety, 4 sety raczej napewno... moze byc nawet 5. Po takim kursie ... trzeba zagrac Anglika.

Powodzenia

Do góry
Bonus: Unibet
#361995 - 22/06/2005 16:24 Re: ATP Wimbledon
ppawlowski Offline
newbie

Meldunek: 02/06/2005
Quote:

Quote:

No wczoraj byl udany w miare dzionek. Soderling mnie tylko zawiodl. Dzisiaj chyba pewniejsze meczyki sa do obstawienia.

Ja dzisiaj zagralem Ferrero, Safina, Denta oraz Gonzaleza...

Kursik jak na te mecze nawet nawet...wiec zycze powodzonka...

Pozdrawiam

Ja Tobie tez zycze powodzonka, bo będzie Ci bardzo, bardzo potrzebne...

No i sie udalo. Czulem ze Ferrero troche sie pomeczy,ale ze wygra. I wszystko ladnie siadlo i zarobilem pare zlotych

Pozdrawiam

Do góry
#361996 - 22/06/2005 16:37 Re: ATP Wimbledon
TOM Offline
old hand

Meldunek: 16/02/2004
Quote:

Quote:

ale dzis koles - zmnawca tenisa ( ) kuponik w sts za 300 na safina denta safarowa hrbatego i ako mial za male toposzedl jeszce hewitta nojak dla mnei to wybral pewniaki oprocz tewgo dobil debalmi kobiet po 1,08 powiedzialem mu tylko powodzenia

to musiał być zajebisty znawca

Na razie to mu wchodzi więc taki głupi to on nie był

Bravo Marat

Do góry
#361997 - 22/06/2005 19:30 Re: ATP Wimbledon
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
Quote:

Ciezko cokoliwek dzis wybrac wiec znow spokojnie postawie spiesze sie na uczelnie wiec szybciutko:
Kiefer- Di Mauro 1 , mimo ze Kefir mial 5 setowke z Bennetau to uwazam ze spokojnie pojedzie Mauro .......
Ancic - Udomchoke 1 no comment Taj wraca do domu
Ferrero - Lee 1 , Lee wogole mnie nie przekonuje a Ferrereo rozjechal wilczka Delgado i nie wierze ze dzis polegnie pewna jedynka
Lopez- Sherwood 1 moim zdaniem czas Anglikow dobiegnie konca dzis Robin Hood i mozlwie ze dziadek Greg a jutro reszta ......
ako 1,84
stawka 7/10

jak to milo kolejny dzien na wimlbie do przodu kto skorzytsal ten bogaty

Do góry
#361998 - 22/06/2005 19:47 Re: ATP Wimbledon
Randall McMurphy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/08/2004
Quote:

Quote:

Quote:

ale dzis koles - zmnawca tenisa ( ) kuponik w sts za 300 na safina denta safarowa hrbatego i ako mial za male toposzedl jeszce hewitta nojak dla mnei to wybral pewniaki oprocz tewgo dobil debalmi kobiet po 1,08 powiedzialem mu tylko powodzenia

to musiał być zajebisty znawca

Na razie to mu wchodzi więc taki głupi to on nie był

Bravo Marat

Chyba byl Glupi....Monfils - Hrbaty 3-1

Do góry
#361999 - 22/06/2005 19:59 Re: ATP Wimbledon
mirekinter Offline
old hand

Meldunek: 10/06/2005
Jutro proponuje tak
Coria-Malisse 2
Nalbadain-Kucera 1
Gasquet-Elsnerr 1
Garcia-Djokovic 2
Mirnyj-Rochus 1

A pewniaczki to Rodick i Johanson-pozdrawiam

Do góry
#362000 - 22/06/2005 20:06 Re: ATP Wimbledon
mirekinter Offline
old hand

Nieoficjalne!!!!!!!!!!!!!
Dawidienko to krętacz i gra w zakłady i pewnie postawił na swoją przegraną bo on tak już nie raz zrobił!!!!!!!
dlatego pisałem zeby dać na słabego bjorkmana który w nasteonej rundzie poleci z hukiem!!!!!!!
Proponuje na jutro
Nalbadian-Kucera 1
Coria-Malisse 2
Garcia-Djokovic 2
Mirnyj-Rochus 1
i zwyciestwa Gasqueta i Rodicka

Do góry
#362001 - 22/06/2005 20:34 Re: ATP Wimbledon
Randall McMurphy Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/08/2004
Quote:

Nieoficjalne!!!!!!!!!!!!!
Dawidienko to krętacz i gra w zakłady i pewnie postawił na swoją przegraną bo on tak już nie raz zrobił!!!!!!!
dlatego pisałem zeby dać na słabego bjorkmana który w nasteonej rundzie poleci z hukiem!!!!!!!
Proponuje na jutro
Nalbadian-Kucera 1
Coria-Malisse 2
Garcia-Djokovic 2
Mirnyj-Rochus 1
i zwyciestwa Gasqueta i Rodicka

Stary skad ty sie wziales?? przeciez stawki Davidenko - Bjorkman bylo prawie po rowno 1.8 - 1.8 to ile by zyskal musialby naprawde grubo zagrac a chyba lepiej jakby przeszedl dalej i mial na SWOJA WPADKE calkiem wiekszy kurs i moze napisz cos wiecej o tych typach bo inaczej skieruj sie do PP Pozdro

Do góry
#362002 - 22/06/2005 20:38 Re: ATP Wimbledon
LACOSTE Offline
enthusiast

Meldunek: 25/04/2005
jestem niewinny

Quote:

canas
He said that he was innocent.

"The matter of the positive is difficult. I don't know what happened. I've been over everything I've taken with my team and there is nothing, which is prohibited. I trust the system. I hope it's a mistake and nothing more.

"I've never looked to take anything extra or anything which isn't permitted to gain an advantage in tennis," added Canas who has also withdrawn from Wimbledon.

KEPT QUIET

Both newspapers said that the alleged positive test happened during the Acapulco ATP tournament in February in Mexico. The ATP said on Wednesday it could not confirm or deny the test.

"I've kept quiet for a long time because the ATP didn't allow me to speak," Canas said. "I don't know how the rumours started and I'm not interested. Now, I've got chance to speak and I want people to know from my own mouth."

He added: "I didn't want to go through this. I've never looked to take anything extra or anything which isn't permitted to gain an advantage in tennis. It's ugly and it's strange.

"In doping, there are a lot of medicines which give positive results but which are not drugs. A herb tea infusion can give a positive result."

Another high-profile player, Briton Greg Rusedski, also revealed last year he had given a positive test for nandrolone before the results were announced by the ATP.

The 1997 U.S. Open finalist later successfully argued that the ATP's own supplement drinks could have caused the result and he was exonerated.

Canas's compatriots Guillermo Coria and Mariano Puerta have been suspended in the past.

Coria was banned for seven months and fined $98,500 in 2001 after testing positive for nandrolone.

Puerta was suspended for nine months after he was found to have the banned substance clenbuterol in his system during a doping test at a tournament in Chile in 2003.

Quote:

dane za agncją reutersa, jak by kogoś interesowało to tu link
http://today.reuters.com/news/newsArticl...S-DOPING-DC.XML

Do góry
#362003 - 22/06/2005 20:40 Re: ATP Wimbledon
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Qrwa mać kiedy na marsa ktoś w końcu wyekspediuje tych kolesi, których jedyną frajdą w życiu jest podanie tu że trafili kupon?... ech

Jutro bezproblemowo powinny przejść dalej młode wilczki. Zarówno rywale Nadala jak i Gaqueta mizerni i nie powinni im zagrozić. Nie wiem na ile poważnie Spadea potraktował mecz, ale miał tylko jedna szansę (zresztą niewykorzystaną) na przełamanie Nadala. Po za tym Nadal bardzo mało niewymuszonych błędów - jestem niezmiernie ciekaw jak sobie Rafael poradzi z kimś z wyższej półki ( szkoda że trafia w następnej rundzie na Rycha,żal że któryś z nich pojedzie tak szybko do domu )

Melzer chyba powinien odesłać do domu Caltrave, choc kurs niski to pewnie sie skusze do jakiegos combo.

Roddick zagra z Braccialim, i lepiej ten mecz omijać z daleka. Kurs na Roddicka 1,05 czy cos koło tego, a Bracciali pokazał że może być groźny.

Arthurs - Popp 1 - to mi sie podoba chyba najbarziej z jutrzejszych spotkań. Popp wygrał bo grał z kelnerem. Obaj popełniali ogromne ilości niewymuszonych błędów (Haehnel -41, Popp - 60). Druga sprawa do jeśli chodzi o takiego drawala jak Popp to oczekuje coś więcej po jego serwisie. A tak tylko 7 asów serwisowych w 4 setach, i aż 10 szans na przełamanie dla żabojada. Wczoraj Niemiec miał szcześcia bo rywal tych szans nie wykorzystywał, a Popp na 6 az 5 wykorzystanych. Wayne to stara wyga, serwis ma nienajgorszy - nie da tak dupy jak Francuz.

Lu -Tipsarevic 1 - no tutaj konsekwentnie wychodze z założenia ze Tipsi + grass= porazka. Lu waleczny, bardziej ograny na trawie powinno wystarczyć. A Tipsi niech dziękuje bogom za porażke Kefira.

Po za tym niby powinni wygrać ToJo, Nalbi i Coria, ale jakoś cos mi w tych spotkaniach nie pasuje. ToJo niedawno jakiś krecz zaliczył, a Coria gra z X-menem który jest dla mnie całkowitą zagadką i nigdy nie wiem w którą strone go obstawiać.

pozdr.

Do góry
#362004 - 22/06/2005 20:54 Re: ATP Wimbledon
Wacoo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/06/2005
Typy na dzień 23.06.05

10/10

Mirnyi- Rochus 1
Bartoli- Craybas 1
Pietrowa- Beltrame 1
Dechy- Odonoghue 1

8/10

Dulko- Penneta 1
Zwonariewa- Peschke 2!!!
Stepanek- Murray 1

7/10
Djokovic- Garcia Lopez 2
Andrejew-Sanguinetti 1
Martinez- Brandi 2!!!
Srebotnik- Y.J.Cho 1
Danilidou-Granville 1
Novak- Santoro 1

Hmmm, to są moje typy na jutrzejszy dzien. Odpuszczam sobie takie mecze jak Sharpova itp po kursie 1.04 bo to nie ma sensu... Z tych wiekszych kursów polecam Peschke i Brandi, naprawde jak dla mnie za duze kursy na te zawodniczki. Jutro wyjda zwyciesko obie ze swoich pojedynków. Z panów zdecydowanie Mirnyi. Trzeba bedzie jeszcze puscic singla na Tima, jest w nieciekawej formie i jutro mozliwe ze pozegna sie ze swoim kochanym Wimmbledonem . Kurs na Tursunowa ciekawy koło 5zł.

Do góry
#362005 - 22/06/2005 20:58 Re: ATP Wimbledon
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=1781561&an=0&page=0#1781561

Starego tematu nie blokuję ponieważ pojawiły się tu już typy

Do góry
#362006 - 22/06/2005 21:25 Re: ATP Wimbledon
totti_zks Offline
addict

Meldunek: 26/05/2005
Siema kozaki!Mam do was ogromną prośbe.Prawidziwi znawcy tenisa napiszcie mi swoje przemyślenia i sugestie na następujące mecze chce zagrać za większą stawke ale kursy po 1.1 mnie nie interesują bo nie raz sie na nich przejechałem.Co byście grali na następujące mecze prosze o analize i wasze przymyślenia będe bardzo wdzięczny.Bez waszej pomocy grałym tak:
Andreev-Sanguinet 1
Coria-Malisse 1
Arthurs-Popp 1
Novak-Santoro 1
Djokovic-Garcia L.2
Tipsarevic-Lu 2
Mirnyi-O.Rochus 1

Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo prosze o Wasze sugestie.Jutro dzień ojca

Do góry
#362007 - 23/06/2005 08:51 Re: ATP Wimbledon
mirekinter Offline
old hand

Czesc.Moim zdaniem Coria-Mallise 2 bo Guihlermo jest typowym ziemniakiem a gra na trawie słabiutko.Poleci z Mallise!!!!!!!! Proponuje także Hennman-Tursunov 2 ale to za mało kase czesc

Do góry
Strona 6 z 6 < 1 2 3 4 5 6

Moderator:  rafal08