Qrwa mać kiedy na marsa ktoś w końcu wyekspediuje tych kolesi, których jedyną frajdą w życiu jest podanie tu że trafili kupon?... ech
Jutro bezproblemowo powinny przejść dalej młode wilczki. Zarówno rywale Nadala jak i Gaqueta mizerni i nie powinni im zagrozić. Nie wiem na ile poważnie Spadea potraktował mecz, ale miał tylko jedna szansę (zresztą niewykorzystaną) na przełamanie Nadala. Po za tym Nadal bardzo mało niewymuszonych błędów - jestem niezmiernie ciekaw jak sobie Rafael poradzi z kimś z wyższej półki ( szkoda że trafia w następnej rundzie na Rycha,żal że któryś z nich pojedzie tak szybko do domu )
Melzer chyba powinien odesłać do domu Caltrave, choc kurs niski to pewnie sie skusze do jakiegos combo.
Roddick zagra z Braccialim, i lepiej ten mecz omijać z daleka. Kurs na Roddicka 1,05 czy cos koło tego, a Bracciali pokazał że może być groźny.
Arthurs - Popp 1 - to mi sie podoba chyba najbarziej z jutrzejszych spotkań. Popp wygrał bo grał z kelnerem. Obaj popełniali ogromne ilości niewymuszonych błędów (Haehnel -41, Popp - 60). Druga sprawa do jeśli chodzi o takiego drawala jak Popp to oczekuje coś więcej po jego serwisie. A tak tylko 7 asów serwisowych w 4 setach, i aż 10 szans na przełamanie dla żabojada. Wczoraj Niemiec miał szcześcia bo rywal tych szans nie wykorzystywał, a Popp na 6 az 5 wykorzystanych. Wayne to stara wyga, serwis ma nienajgorszy - nie da tak dupy jak Francuz.
Lu -Tipsarevic 1 - no tutaj konsekwentnie wychodze z założenia ze Tipsi + grass= porazka. Lu waleczny, bardziej ograny na trawie powinno wystarczyć. A Tipsi niech dziękuje bogom za porażke Kefira.
Po za tym niby powinni wygrać ToJo, Nalbi i Coria, ale jakoś cos mi w tych spotkaniach nie pasuje. ToJo niedawno jakiś krecz zaliczył, a Coria gra z X-menem który jest dla mnie całkowitą zagadką i nigdy nie wiem w którą strone go obstawiać.
pozdr.