Safin -
Philippoussis(+4,5) @1.87
Miałem okazje ogladac Marka i w Holandii i w meczu z Beckiem i co tu duzo pisac - gra coraz lepiej . W meczu z Beckiem , takze swietnie grał z głebi kortu uderzajac duzo piłek wygrywających . Dla Marka to najwazniejszy turniej w sezonie , dla Safina napewno nie . Pamietajmy ze Mark w przeszłosci toczył tu
wyrównane boje z Samprasem , Agassim czy Rafterem podczas gdy Safin nigdy za grą na trawie nie przepadał . Z drugiej strony obecny trener zobowiązuje do dobrej gry na trawie
Całym sercem będe za Markiem - trawa to jego działka
Dent -
Kim(+5,5) @1.70
spodziewam sie równego meczu z 2-3 tajbrekami
Kim niezle serwuje więc handi powinno wejść jak w masło
Johansson -
Rusedski(+2,5) @1.70
dwóch serwisowych zabijaków , nie widze za bardzo jakby mieli sobie odbierac swoje podania . Chociaz podobno JoJo wciaz ma problemy z ramieniem . Handi nie za wysokie ale wydaje mi się ze Rusedski ten meczyk wygra . Montanes na trawie zaserwował Johanssonowi 11 asów
Youzhny(-6,5) - Lisnard @1.60
jak juz pisałem wciaz nie jestem pewny dyspozycji Miszy ale Lisnarda powinien klepnac bez problemów 3-0
Kiefer(+7,5) - Di Mauro @1.75
eh Kiefer
normalnie powinno byc szybkie 3-0 ale znajac Kiefera to pewnie wygra 20-18 w 5 secie
no nic zaryzykuję .
Ancic(-7,5) - Udomchoke @1.74
Ancic w gazie , rozniósł juz jednego kwalifikanta więc z drugim zrobi to samo . Udomchoke jak powącha bp to bedzie dobrze
Gimelstob - Massu @1.90
jak go pleckie nie bolą to wygra bez problemów . Massu sie nie nadaje ze swoją grą na trawe i ciekaw jestem jak sie przeciwstawi mocnemu serwisowi i ciągłym atakom Justina