#366821 - 11/07/2005 09:31
Re: Challengery !
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2004
|
Moje typy na dzisiaj:
Lukas Dlouhy - Huntley Montgomery
kurs:2,90 (Totomix)
W tym przypadku sugeruję się tylko i wyłącznie faktem, że czech grywa na twardych kortach bardzo mało, a jak juz zagra to wszystko w łeb, jego domena zdecydowanie są korty ceglaste . Huntley ostatnio zbierał cały czas baty, ale wszystko na cegle, wiec jest okazja przrwać złą passę, tym bardziej, ze w koncu zagra na swojej nawierzchni, dodatkowo dochodzi korzyść w postaci występu u siebie, nie jest topewniak, ale kurs zachęca do ryzyka, za małą stawkę warto spróbowac...
Ivan Navarro-Pastor - Stefan Galvani
kurs:2,10 (Totomix)
W zasadzie meczyk należałoby odpuścić, bo spotkanie należy do strasznie loteryjnych, obaj tenisiści w tej chwili dalecy są od swoich szczytowych form, ale zasugeruję się korzystnym, bo 3:0 H2H na korzyść włocha, aczkolwiek ostatni pojedynek stoczyli 3 lata temu, to jednak myślę, że przewaga psychiczna bedzie po stronie Stefano...
Edited by schranzer (11/07/2005 10:02)
|
Do góry
|
|
|
|
#366823 - 11/07/2005 09:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2005
|
jesli chodzi o typy to sklanialbym sie ku temu co napisal FOZZIE MONTGOMERY gra u siebie przebrnal juz 3 rundy kwalifikacji a czech jak juz cos zagra na hardzie to raczej z bardzo mizernym skutkiem ..wiec 2.9 wydaje sie calkiem dobre BOGOMOLOV tez american boy ... na hardzie wyglada calkiem niezle jesli chodzi po statystykach .... CAKL na hardzie przynajmniej w tym roku to kompletnie nic ...dodatkowo po kontuzji .... 1.5 na ALEXA mozna chyba brac co na to eksperci????? ps. do ...... ok ale spokojnie z tym kasowaniem bo nic nie zdazylem napisac Posty nic nie wnoszące do tematu będą od razu kasowane.
Edited by schranzer (11/07/2005 09:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#366824 - 11/07/2005 10:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
ja na dzis moge zaproponowac Taino z Lankenau. Taino to ograny zawodnik , challengerowiec z prawdziwego zdarzenia . Do tego przystosowany juz do kortów w Aptos ,gdyz przebijał sie przez kwale . Lankenau to natomiast 16-latek z WC . Pierwszy jego mecz w zawodowej karierze i cięzko mi sobie wyobrazic aby mogl dzis powalczyc . Kurs na Taino w mixie 1.20 i jak najbardziej nadaje sie do combosa w profie juz np. 1.05
|
Do góry
|
|
|
|
#366825 - 11/07/2005 10:32
|
member
Meldunek: 05/06/2005
|
Ja proponuje na combo do dokładki PHAU - Jenkins 1 1.23 GB
Co tu dużo pisać PHAU w optymalnej formie hard to jego ulubiona nawierzchnia, nie widzę innego wyniku jak wygrana Bjorna.
|
Do góry
|
|
|
|
#366826 - 11/07/2005 11:08
|
old hand
Meldunek: 04/05/2005
|
Quote:
Ja proponuje na combo do dokładki PHAU - Jenkins 1 1.23 GB
Co tu dużo pisać PHAU w optymalnej formie hard to jego ulubiona nawierzchnia, nie widzę innego wyniku jak wygrana Bjorna.
dlaczego w optymalnej formie? prosze uzasadnij
ten gosc ostatnie dwa mecze z rzędu wygral jeszcze przed RG w kawalach w St.Polten a ostatni mecz wygral w czelendżerze w Furth pare tygodni temu
no chyba,ze jak na niego to jest optymalnie
|
Do góry
|
|
|
|
#366827 - 11/07/2005 11:20
|
member
Meldunek: 29/06/2005
|
witam, jestem tu nowy na forum, obstawiam tenisa w bukach od 2 lat. co do tego grania przeciw Jenkinsowi bym przestrzegał, postawilem kiedys przeciw niemu z K.Kimem w 1r w Memphis (Kim wygrał 6-4 6-7(5) 7-6(4)) W trzecim secie Jenkins prowadził i miał serwiw na wygranie i Kim cudem wyrównał stan meczu. Później wyczytałem gdzieś że to utalentowany zawodnik, chyba pierwszy ciemnoskóry mistrz juniorów w Ameryce co do innych typów to zgadzam sie z graniem na Taino, no i proponuje jeszcze R.Rama który ostatnio coś grał, sam go obstawiałem w Forrest Hill pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#366828 - 11/07/2005 11:29
|
member
Meldunek: 05/06/2005
|
Miałem na myśli formę psycho-fizyczną, ostatni meczyk zrobił na mnie wrażenie: Feliciano Lopez Bjorn Phau 5-7 7-6(8) 6-7(5) 6-2 6-4 Lopez wiadomo w wimbledonie był w świetnej formie i jako takim wyznacznikiem formy to spotkanie dla mnie jest. Poza tym Bjorn grał ostatnimi tygodniami na ziemi i trawce a to nie są jego ulubione nawierzchnie. Moim zdaniem powtarzam tylko i wyłącznie moim - wejście na hard i zawodnik pokroju Jenkinsa nie sprawi mu problemów. Obym się nie mylił......
|
Do góry
|
|
|
|
#366829 - 11/07/2005 16:12
|
old hand
Meldunek: 04/05/2005
|
Quote:
W trzecim secie Jenkins prowadził i miał serwiw na wygranie i Kim cudem wyrównał stan meczu. Później wyczytałem gdzieś że to utalentowany zawodnik, chyba pierwszy ciemnoskóry mistrz juniorów w Ameryce
heh... szukalem troche o tym Jenkinsie, róznie mozna przeczytac - raz pisze,ze gra Right Handed (Double Handed Forehand) wg ITF-u, Right handed, Fore Hand: 1-Handed wg USTA
najwazniejsze,ze ulubiona nawierzchnia to hard, Likes listening to rap music no i ma koles swoją stronke w necie http://www.scoville-jenkins.com/
na liczniku 163 wizyty, jak pokona Phau bedzie wiecej
Edited by schranzer (11/07/2005 18:03)
|
Do góry
|
|
|
|
#366831 - 12/07/2005 07:21
Re: Challengery ! *DELETED*
|
journeyman
Meldunek: 25/06/2004
|
Post deleted by schranzer
|
Do góry
|
|
|
|
#366832 - 12/07/2005 07:39
|
Carpal Tunnel
|
Leonardo Azzaro - Joshua Goodall
W tym spotkaniu będę się trzymał tego co napisałem o angolu podczas Wimbledonu, to że gra dużo na trawie, to nie znaczy, że gra dobrze. Ograł go wtedy di Mauro (ku zaskoczeniu wielu), jest w stanie zrobić to samo Azzaro (187 cm, lewa ręka)
----------------------------------------
Nicolas Mahut - Jonathan Marray
Nie napiszę, że jest to pewniak dnia, ale zdziwię się okrutnie jak żabojadzik nie pojedzie słabego angola w szybkich dwóch setach...
Jean-Michel Pequery - Harsh Mankad
Żabojad ograł w zeszłym roku na twardym po 3-setówce indiańca, ale na trawie większe szanse daję Mankadowi, grałem go juz w Nottingham przeciwko Carlsenowi, i chłopak naprawde walczył w tamtym meczu. Myslę, ze dzisiaj pokona Pequery bez większych problemów...
Robin Vik - Mark Hilton
Za Hiltonem przemawia wszystko: forma, nawierzchnia, nienajgorszy kurs...
I to wszystko co rzuciło mi sie w oczy z Manchesteru. Myślę, ze Delgado jeszcze powinien, ale podejrzanie dzisiaj oprócz meczu Azzaro wyglada wszystko na wygrane faworytów, a wiadomo, ze w tenisie jest niemozliwością, zeby tak wszyscy faworyci wygrali jednego dnia...
|
Do góry
|
|
|
|
#366833 - 12/07/2005 08:15
|
Carpal Tunnel
|
Gilles Simon - Giorgio Galimberti
Kursy bardzo wyrównane, ale ostatnie występy obu panów na cegle raczej skłaniałby do zaufania włochowi. Gilles preferuje bardziej twarde korty, chociaż na poczatku roku w Casablance pokazał, ze potrafi powalczyć również na cegle, myslę jednak, ze podbudowany ostatnimi wynikami makaron nie podda się i powalczy o następna rundę...
-----------------------------------------
Florent Serra - Julien Benneteau
Gdyby grali na twardym mysle, ze lekką przewage miałby drewniak Benneteau, ale na cegle dużo większe szanse daję starszemu żabojadowi. Zreszta potwierdzają to wyniki ich bezposrednich spotkań. Na dywanie górą Julien, na cegle już zdecydowanie Serra...
------------------------------------------
Thierry Ascione - Oliver Marach
Obaj ostatnio nieźle radzili sobie na włoskiej cegle, Ascione wygrał w Reggio Emilia, austryjak zaś w Sassuolo. Jednak badrdziej przekonuje mnie do siebie Ascione i spróbuje go dzisiaj za srednią stawkę...
|
Do góry
|
|
|
|
#366836 - 12/07/2005 09:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
ja na dzis proponuje Armando z Yunisem . Yunis to młodziak , ktory w doroslym tenisie rozegral 2 turnieje futuresowe i zaliczyl dwie gładkie porazki w 1 rundach (byc moze gral kwalifikacje ale zadnych nie przeszedł ) i zagral kwale do challengera w Buenos Aires , gdzie takze dostał baty . Armando to juz doswiadczony zawodnik i dzis nie powinien miec zadnych problemow ze swoim rywalem. Kurs 1.15 dobry do combosa Zaciekawił mnie jeszcze jeden mecz - G.Lapentti - Weiner . Obaj po niezlych wystepach na poczatku sezonu na kortach twardych w USa pozniej ewidentnie stracili forme. Do grania na Weiner predysponuje mnie przedewszystkim to iz Lapentti to kreczman - koles kocha kreczowac Druga sprawa to H2H , ktory jest remisowy 2-2 ale Weiner oba swoje mecze wygrał gładko na hardzie a przegrał na ziemii . Ciekaw jestem czy temu Giovanniemy coś jest czy gosc stawia na siebie w gb i przy złym wyniku kreczuje
|
Do góry
|
|
|
|
#366837 - 12/07/2005 09:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/03/2005
|
Na dzis chcialbym zaproponowac taki zestawik Carraz - Sella 1 1.4 Toto-srix Francuzik nie jest palcem robiony na dodatek wypoczęty , wiec powinien zrobic mi mało znanego Selle w dwuch setach , ale nie zapominajmy ze to chllenger . Dupuis - Okun 1 1.5 Toto-srix W zeszlym tygodniu sprawca rwania kuponow , chodzi mi tu o Dupuis ktory rozwalił mlodego angola nie powinien miec problemow z Okunem .Ale jedna sprawa mnie zastanawia dlaczego taki spory kurs !!! Dancevic - Boeker 1 1.65 Tu wyraznie zachecil mnie kursik na mlodego Chorwata. Tursunov - Levy 1 1.27 Toto Rusek napalony na dolarki kase ktora rozpierdala po Wimbledonie bedzie chcial uzupelnic konto na drobne wydatki , tylko ciekawe w jaki sposob , oby sam nie zabawil sie w bukmacherke Vliegen - Darcis 1 1.4 Toto Stawiam na wlocha gospodarza turnieju . // Obaj panowie pochodzą z Belgii Przewiduje latwe dwa zero . AKO : 6.2 Stawka : 3/10 POZDRO
Edited by schranzer (12/07/2005 10:58)
|
Do góry
|
|
|
|
#366838 - 12/07/2005 09:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
Quote:
Dancevic - Boeker 1 1.65 Tu wyraznie zachecil mnie kursik na mlodego Chorwata.
Kanadyjczyka jak już...i akurat to spotkanie grałbym odwrotnie..forma, wyniki bardziej mnie przekonują na Boekera...
|
Do góry
|
|
|
|
#366840 - 12/07/2005 10:56
|
Pooh-Bah
Meldunek: 15/04/2005
|