w Cordobie graja na hardzie i znalazłem tam jedno ciekawe spotkanie :
van Scheppingen - Condor @1.50
Holender wiadomo , żyje z gry w turniejach tej kategorii i złwaszcz na szybkich nawierzchni radzi sobie wysmienicie . Ostatnio za wiele nie powygrywał więc przydałoby sie cos skosić . Condora mielismy okazje poznac podczas turnieju w Estoril . Z tego co sprawdzałem to na hardzie dotychczas nie wiele grał - zaledwie kilka spotkan w futuresach . Zazwyczaj przebija sie do ziemnych challengerów przez kwalifikacje . Tutaj dostał dziką karte . Doswiadczenie i umiejetnosci po stronie Dennisa i mam nadzieje , ze traktuje ten turniej powaznie
oprócz tego ciekawi mnie pojedynek kolejnego challengerowca - Bastla z El Aynaouim . Kursik kuszacy na
Bastla po az @1.70 ale Youness chyba nie ma zamiaru wciaz przegrywac i przegrywac .
Przewiduje takze niespodzianke w meczu Sluiter -
Falla @2.30 . Sluiter nie spisuje sie ostatnio za dobrze podczas gdy utalentowany kolumbijczyk niezle spisał sie w kwalach wimbledonskich i w przeszlosci niezle grywał na hardziku . Moze taki dubele Bastl + Falla .
z Bielli :
Zabaleta -
Tuksar @3.15
no musze to zagrać . Roznica klas oczywiscie ogromna ale Zabaleta jest po powaznej kontuzji stopy , o ile sie nie myle to bylo to jakies zlamanie . Ten turniej napewno traktuje jako przetarcie przed turniejem w Bastad , gdzie bedzie bronil tytułu a takze przed kolejnymi turniejami ziemnymi . No ale przerwa była dosc długa a rywal ostatnio prezentował sie naprawde solidnie . Po takim kursiku biore
Tym bardziej ze w profie widze np . 2.15 a w gb wogole nie dali tego spotkania .
z pozostałych spotkan kusi mnie lekko
Stoppini z Galimbertim @1.70. Stoppini spisał sie ostatnio dobrze w Reggio Emilia . Galimberti natomiast po przejsciu kwali w Lugano (3 tygodnie temu) wycofał sie z tego turnieju z powodu kontuzji ramienia . Zagrał w kwalach Wimbledonu ale poległ w 2 setach z Marinem .