#371608 - 21/07/2005 13:00
Re: Betandwin [23]
|
enthusiast
Meldunek: 12/08/2003
|
Quote:
Witam! Wnosze o wypłate swojego depozytu na wlasne konto bankowe Podaje dane: - nazwa banku : - numer konta : - kod banku : - kod Swift : - IBAN : - wlasciciel konta : - odpowiedzi na pytanie osobiste :
Informuje ze depozyt wyniosl 130 PLN. Prosze o poinformowanie mnie ze wyplata jest w trakcie realizacji i przewidywanym czasie wpłyniecia na konto. Depozyt może też być wypłacony na konto w Moneybookers o adresie :
Dziekuje za wspolprace. Pozdrawiam. podpis
//aha i takie maile od nich to ściema: Szanowny Panie Piotrze.
Informujemy, ze Pana wyplata jest w trakcie realizacji. Proces ten portwa jeszcze okolo 5 dni roboczych.
Dziekujemy za wyrozumialosc. Z powazaniem,
Support Team z betandwin
Ile takich maili do nich wyslales ?
|
Do góry
|
|
|
|
#371609 - 21/07/2005 13:02
|
veteran
Meldunek: 05/07/2005
|
Quote:
goran nierozumiesz czytanego tekstu. Czytasz ale nieprzyswajasz go aby zrozumiec. Niebede Ci tlumaczyl gdyz i tak wiem, że tego nie zrozumiesz. Graj u nich i sie ciesz, że nie zostales oszukany tak jak ja. Nie jestem wyjatkiem.
Wiecej rozumiem niż się Tobie wydaje.Pomyśl goścu nawet na czystą logikę ! Czy łakomili by się na te marne grosze ,obrociles 2 razy i wygrales pare zlotych ?? a teraz pół polski czyta te wypociny .
|
Do góry
|
|
|
|
#371611 - 21/07/2005 13:16
|
veteran
Meldunek: 05/07/2005
|
Quote:
Wyslalem do nich formulke przygotowaną przez Ciebie Niurtiz. Bede wysylal codziennie.
goran kurwa jaki masz problem, grasz u nich, wyplacają ci kase, nie oszukują cie, nie zamkneli ci konta. Po co sie do mnie przypierdalasz ? Mnie oszukali. Zamkneli mi konto. Odpisują, że nie udzielą informacji dlaczego tak postąpili. Nie lamalem regulaminu. I co jeszcze mi napiszesz.
Zdechlak luzik walcz o swoje ,nie ma problemu ja Ci tylko mówie ze sprawa sie wyjaśni i kase odzyskasz ale po co zaraz pisac ze okradli Cie i ze nie jestes wyjątkiem . Czytam ten dział i jakoś tych INNYCH nie widze.
|
Do góry
|
|
|
|
#371612 - 21/07/2005 13:28
|
old hand
Meldunek: 01/07/2004
|
Quote:
Quote:
Wyslalem do nich formulke przygotowaną przez Ciebie Niurtiz. Bede wysylal codziennie.
goran kurwa jaki masz problem, grasz u nich, wyplacają ci kase, nie oszukują cie, nie zamkneli ci konta. Po co sie do mnie przypierdalasz ? Mnie oszukali. Zamkneli mi konto. Odpisują, że nie udzielą informacji dlaczego tak postąpili. Nie lamalem regulaminu. I co jeszcze mi napiszesz.
Zdechlak luzik walcz o swoje ,nie ma problemu ja Ci tylko mówie ze sprawa sie wyjaśni i kase odzyskasz ale po co zaraz pisac ze okradli Cie i ze nie jestes wyjątkiem . Czytam ten dział i jakoś tych INNYCH nie widze.
Czyżby?Zachęcam do poczytania tego tematu: http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=1668226&page=5&fpart=1&vc=1
|
Do góry
|
|
|
|
#371613 - 21/07/2005 13:32
|
enthusiast
|
goran jestes na forum nowy, ok mogles nie wiedziec co sie dzialo 2 miesiace temu - wporzadku. Ale nadal nie przyswajasz tekstu czytanego bo zauwazylbys na 11 stronie (pierwszy post) tego dzialu linka do tematu gdzie piszą inni oszukani. Moze powinienes szerzej otwierac oczy. Masz tu jednego linka: http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat.php?Cat=0&Number=1668226&an=0&page=5#1668226 Takich tematow jest wiecej, poszukaj sobie sam. Zacytuje Ci nawet jednego oszukanego: "Siemka.Zleciłem wypłate 210 złotych 2 maja i w nagrodę zamkli mi konto oczywiście bez podania przyczyny. Następnie powiadomili mnie (4 maja) że moge się starać o wypłatę depozytu (140 zetek). Wszystkie wymagane rzeczy( scan + dane konta) im przesłałem ale CICHO do teraz. UWAGA NA TYCH OSZUSTÓW. Chciałbym chociaż odzyskać te 140 zetek ale bardzo mocno w to wąpię. Radzę omijać tego buka SZEROKIM ŁUKIEM! Są poprostu na poziomie kreta na Żuławach"
|
Do góry
|
|
|
|
#371615 - 21/07/2005 13:47
|
enthusiast
|
U mnie na osiedlu jest 5 komputerow w sieci, kazdy ma ten sam adres IP. Dzwonilem do admina, żeby sprawdzil czy ktoś poza mną zakladał konto w BetAndWin, admin sprawdzil i mowi, że nie. Chuj leje na admina, zadzwonilem do tych pięciu osób, nie wiedzą co to jest BetAndWin. To jaki ja blad popelnilem, że zamkneli mi konto. Jedyne wytlumaczenie to, że nie spodobalo im się prosba o wyplate pieniedzy. Wplacilem tydzien temu i juz chce wyplacać. Jak ja śmiałem nie przegrać tych pieniędzy. Zlecilem do wyplaty 150 PLN.
Opis wszystkiego co robilem: Wplacilem 140 PLN dostalem bonusa 140 PLN. Postawilem 130 PLN na to, że nie bedzie karnych w meczu, wygralem. Postawilem 11 PLN na mecz, przegralem. Postawilem 2 pln wygralem 17 pln. Wnioslem o wyplate maksymalnej kwoty ktora byla do wyplaty - 156 PLN bylo w nawiasie i taką sume wpisalem do wyplaty. Po godzinie anulowali wyplate, napisalem do supportu - odpowiedz, że musze postawic zaklad jeszcze za 2 PLN zeby moc wyplacic. Chuj postawilem za 140 PLN, na live na to że nie bedzie czerwonej kartki, wygralem. Zlecilem wyplate wczoraj 150 PLN (max w nawiasie byl 166 PLN). Dzisiaj sie loguje i bledne haslo wypisuje, a jestem 100% pewny, że jest prawidlowe.
Pisze do supportu - uprzejmie informuje, że zablokowalismy Twoje konto, nie napiszemy dlaczego. Serdecznie pozdrawiamy i zyczymy szczescia w zakladach granych u nas.
No i to wszystko. Napisalem wszystko co zrobilem.
|
Do góry
|
|
|
|
#371617 - 21/07/2005 15:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/01/2005
|
pisze sie goscia nie grac w expekt nie grac w BAW a oni dalej bo daja bonusa i co teraz matolki grajcie falej, sory za matolki ale wybaczcie potem jeden napisze gram u nich 3 lata i nie mialem problemow ale jak grasz pociagi za 2 zl to nawet za 20 nie ebdzie mial boa jestes cycek i guzik wygrasz, moje zdanie takie a wy grajcie dalej i nikogo nie sluchajcie tak wam ciezko zrozumiec dlaczego powazne firmy nie daja bonusow albo daja na specyficznych zasadach ? EOT
|
Do góry
|
|
|
|
#371619 - 21/07/2005 16:56
|
stranger
Meldunek: 14/07/2005
|
A czy nie jest to czasem tak ze wszyscy Ci którym zablokowali konto rejestrowali sie z jednego linka referencyjnego ? Czyli z tego by wynikało linku admina ? Jak znam dziwne rzeczy to takie rzeczy równiez sie zdażaja bo 90% rejestrujacy sie ludzie z tego linka to graja dla bonusa , wplacic dostac bonusa obrot i ucieczka.
|
Do góry
|
|
|
|
#371626 - 21/07/2005 19:07
|
enthusiast
Meldunek: 05/07/2003
|
czy u was dochodza powiadomienia sms z meczy MLB ? specjalnie se wplacilem drobne z money zeby je dostawac a tu dupa, nic, zero, lipa
|
Do góry
|
|
|
|
|
|