buster troche za ostro pojechales ... z drugiej jednak strony tomo troche za bardzo sie "wczules" w ta role moda - wykonujesz kawal dobrej roboty i
Tobie za to ... nie rozumie jednak dlaczego starasz sie "odstraszyc" ostatnia osobe udzielajaca sie w tym topiku
rozumien "Kort tenisowy", "Pilka nozna" - miejsca, w ktorych wypowiada sie wiele osob - tam trzymany jest porzadek i jest to jak najbardziej prawidlowe ... natomiast jesli jakis temat zyje tylko i wylacznie dzieki jednej osobie (
dla nawoja) to naprawde wierz mi lepiej niech beda same typy niz wszystko ma stac w miejscu; mi osobiscie przeszkadza jak jakis matol w ATP wyskoczy z postem: "Pan X-Pan Y typ:1" natomiast tutaj wrecz przeciwnie ... zreszta w temacie "Eurowizja 2006" tez nie bylo analiz tylko suche typy (
)
chcialem zwrocic uwage jednak na inna rzecz - nawoj przez swoja dzialalnosc na mecz.pl wypracowal juz sobie pewna reputacje ... i uwierz mi tomo, ze jego suche typy daja wielu uzytkownikom znacznie wiecej niz w wiekszosci denne analizy - oczywiscie odpiszesz mi na to "ze od tego jest Privat Picks" ... tak ale on tu nie robi burdelu tylko sprawia, ze ten dzial biednie bo biednie ale jakos prosperuje
Pozdrawiam i dobranoc