#384991 - 10/08/2005 23:11

Re: Siatkówka ... MŚ do lat 21
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  14/04/2004

| 
No jakoś cienko to idzie... Postaram rozruszać ten temat   ________________________ Wyniki z   10-08 Środa   11:30     Brazylia - Niemcy  3-1 11:30 Indie - Kuba  0-3 14:00 Holandia - Iran  3-2 14:00 Rosja - Serbia Czarnogora 3-1  ________________________ Tak wyglądaja Tabele po dzisiejszych meczach....  Pool A - Preliminary Round 1 RUS Russia 8  2 CUB Cuba 7  3 KOR Korea 7  4 IND India 5  5 SCG Serbia Montenegro 5  6 MAR Morocco 4    Pool B - Preliminary Round 1 BRA Brazil 8  2 NED Netherlands 7  3 IRI Iran 6  4 GER Germany 6  5 USA U.S.A. 5  6 TUN Tunisia 4   ________________________  A o to oferta na  11-08 Czwartek 06:30  Kuba - Korea Pld.             06:30 USA - Niemcy        11:30 Holandia - Tunezja            11:30 Indie - Rosja            14:00 Brazylia - Iran            14:00 Serbia Czarnogora - MarokoMeczu  Kuba - Korea Pld. i USA - Niemcy  nie gram z racji tego, ze są rozgrywane bardzo wczesnie    Skupmy sie zatem na dalszych spotkaniach... Holandia - Tunezja Holandia Wicelider Grupy B "Musi" wygrac te spotkanie aby byc pewnym Awansu do dalszej czesci rozgrywek... Tunezja juz bez zadnych szans... Wiecej meczy postaram sie opisac z rana, teraz czas do spania    Zapraszam do Dyskusji...  

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#384992 - 11/08/2005 07:12

Re: Siatkówka ... MŚ do lat 21 *DELETED*
 | 

journeyman

Meldunek:  04/08/2005

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#384993 - 11/08/2005 07:19

Re: Siatkówka ... MŚ do lat 21 *DELETED*
 | 

Carpal Tunnel

Meldunek:  28/05/2005

| 
 |  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#384995 - 11/08/2005 08:25

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  14/04/2004

| 
Quote:
  Widzisz host w tym problem że Holandia po wczorajszym horrorze z Iranem już jest pewna awansu  , tak że nie wiem jak ty to analizujesz   

ja nie wiem jak to Ty analizujesz... 3 druzyny bodajze dalej przechodza z Pool A i B a w takiej Sytacji jak teraz jest po rozegranych meczach USA i GER, Holandia Musi to Poprostu wygrac....
  Poranne wyniki: CUB-KOR 3-0  USA-GER 3-2 
  Ostatni dzien aby zaksięgować sobie miejsce do Semi-finals... Ostatnie mecze to gra Faworytów z Drużynami, które już nie maja o co walczyc....
  INDIE-ROSJA Rosja zajmuje aktalnie 2 miejsce w Pool A po porannej wygranej Kuby z Koreą, a to im zapewne nie pasuje jak dla druzyny uwazana za Pretendenta do Mistrzostwa... Po Wygranej z Indiami Beda mieli 1 miejsce w Pool A
  MAR-SCG dla mnie No BET, dwie druzyny o nic juz nie walczace....
  BRAZYLIA-IRAN ... Na pewno faworyt to Brazylia tego spotkania, ale jezeli beda chcieli narobic komedi i przegraja ten mecz to wtedy USA i NIEMCY nie przejda dalej... Ostatni dzien i nie ma za abrdzo co grac   

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#384999 - 13/08/2005 08:41

| 

enthusiast

Meldunek:  10/01/2005

| 
kusi oj kusi mnie dzis zespol gospodarzy
  zagram taki duecik (kursy z toto-mixa):
  Serbia i Czarnogóra - Iran 2 2.0  - zespol gospodarzy prezentuje sie tutaj zupelnie zupelnie przyzwoicie, natomiast serbowie jedyny mecz wygrali z indiami i to po tie-breaku a przegrali nawet z marokiem... poza tym mecz praktycznie o nic z tym ze gospodarze beda wychodzic z siebie, bo raz ze fanatyczni kibice a dwa ze dla nich to historyczna szansa pokonac badz co badz potege w siatkowke...
  Brazylia - Kuba 1 1.45 - kuba porazka 0-3 z rosja a brazil wydaje sie poza zasiegiem pozostalych ekip, naet chyba groznych rosjan 
  co o tym sadzicie? pozdro dla wszystkich 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#385000 - 13/08/2005 08:51

| 

addict

Meldunek:  17/02/2004

| 
Quote:
  Serbia i Czarnogóra - Iran 2 2.0  - zespol gospodarzy prezentuje sie tutaj zupelnie zupelnie przyzwoicie, natomiast serbowie jedyny mecz wygrali z indiami i to po tie-breaku a przegrali nawet z marokiem... poza tym mecz praktycznie o nic z tym ze gospodarze beda wychodzic z siebie, bo raz ze fanatyczni kibice a dwa ze dla nich to historyczna szansa pokonac badz co badz potege w siatkowke...
  Brazylia - Kuba 1 1.45 - kuba porazka 0-3 z rosja a brazil wydaje sie poza zasiegiem pozostalych ekip, naet chyba groznych rosjan 

Mnie kurs na Iran też bardzo kusi, tylko że jest jedno ale Iran nie jest gospodarzem turnieju, coś ci sie popieprzyło, bo turniej jest rozgrywany w INDIACH
  a w meczu Brazylia-Kuba wszystko jest mozliwe 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#385002 - 13/08/2005 09:00

| 

enthusiast

| 
sorry to przez to ze poprzednianoc byla ciezka, jeszcze raz przepraszam oczywiscie masz racje turniej w indiach    ale to mi nasuwa na mysl co innego... skoro indie tak ladnie prezentuja sie i to nie na swoim terenie gdzie wiadomo sciany pomagaja, to oni moga miec naprawde niezla paczke... a serbowie to pomylka na tych mistrzostwach... biore to w ciemno po takim kursie go go iran... co do brazylii moze to jest jakies ryzyko ale wydaje mi sie ze canarinhos bawia sie z rywalami a gdy musza to odskakuja na te pare punktow... teraz juz nie bedzie zabawy go go brazil     

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#385004 - 13/08/2005 09:01

| 

enthusiast

| 
Quote:
  sorry to przez to ze poprzednianoc byla ciezka, jeszcze raz przepraszam oczywiscie masz racje turniej w indiach    ale to mi nasuwa na mysl co innego... skoro indie tak ladnie prezentuja sie i to nie na swoim terenie gdzie wiadomo sciany pomagaja, to oni moga miec naprawde niezla paczke... a serbowie to pomylka na tych mistrzostwach... biore to w ciemno po takim kursie go go iran... co do brazylii moze to jest jakies ryzyko ale wydaje mi sie ze canarinhos bawia sie z rywalami a gdy musza to odskakuja na te pare punktow... teraz juz nie bedzie zabawy go go brazil    

masz babo placek... oczywiscie powinno byc skoro itran prezentuje sie tak niezle...    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#385006 - 13/08/2005 10:36

| 

enthusiast

| 
i bylem i zagralem ale ... kurs na iran juz z 2.0 - rano polecial na 1.8 - w tej chwili... wiec wydaje mi sie ze mozna to lapac poki czas... pozdro... 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#385007 - 13/08/2005 13:22

| 

enthusiast

| 
Quote:

Serbia i Czarnogóra - Iran 0-3 (15-25,19-25,19-25)    Brazylia - Kuba 3-0 (25-21,25-18,25-23)    
  dziekujemy za promocje zwlaszcza w pierwszym z meczow    

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

#385008 - 18/08/2005 09:14

| 

Carpal Tunnel

Meldunek:  09/07/2003

| 
nie wiem gdzie umiescic to pytanie  Potrzebuje linka do Uniwersjady(konkretnie interesuje mnie sioatkowka) za szybka odp bede bardzo wdzieczny 

|  
| 
Do góry
 | 
 | 

| 

| 

|  

|