skonczmy gadac o tym co bylo, lub mogloby byc, gdyz nie od tego jest ten dzial. pomowmy raczej o tym co bedzie w sobote.
kursy na lecha zdecydowanie za niskie, teraz - 1.2
calkowicie niewarty gry, zwlaszcza, ze zaglebie walczy o pieniadze, do gory juz nie pojdzie, ale moze spasc, w przypadku przegranej, nawet o kilka miejsc nizej co bedzie jednoznaczne z utrata prawie 1mln zlotych przez klub. dlatego zarzad juz motywuje pilkarzy w postaci dodatkowych premii.
pie... zaglebie jakby nie moglo oddac nam tego meczu
sedzia: robert malek
chyba czolowy sedzia naszego kraju
wyznaczony ostatnio do prowadzenia 3 meczy w lidze europejskiej
nie wydaje mi sie zeby to on okazal sie glownym tworca wydarzen w sobotniej konfrontacji. z afery z fryzjerem wyszedl wrecz zwycieski wiec po osobistym sukcesie i awansie zawodowym postara sie zapewne przejsc niezauwazony przez mecz
i mam nadzieje ze tak jak w przypadku meczu ze slaskiem bedzie szczesliwy dla lecha
pogoda:
brak deszczu, zachmurzenie z przejasnieniami - lech bedzie mogl grac swoja pilke !+!
wszystko wskazuje na lecha, ale kurs jak napisalem zdecydowanie za niski - wiec pieniedzy na lecha nie dam
dam na x2 - tylko dlatego ze bede na stadionie i jakby sobota miala sie skonczyc totalna katastrofa to chce, zeby chociaz wygrana mi ja minimalnie zmniejszyla
HEJ KOLEJORZ! SOBOTA BALETY DO RANA! STARY RYNEK! MAJSTER W POZNANIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!