SZULC
old hand
Meldunek: 14/10/2003
witam. Chcialbym w excelu otworzyc 2 arkusze jednoczesnie tzn. ze jak otwieram jeden plik programu to chcialbym aby pol monitora zajmowal mi 1 arkusz a drugie pol monitora 2 arkusz ale w tym samym pliku. Zeby nei przelaczac sie co chwile. jest to mozliwe wogle ??
nie wiem jak w nowym excelu, ale w starszym najpierw zmniejszasz okienko wewnetrzne, ustawiasz zeby zajmowalo pol ekranu. na dole lapiesz za arkusz2, przeciagasz na szare pole, ustawiasz szerokosc i gotowe
Bezdomny
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
Originally Posted By: wwwujek
Głównie z DarkWareza. Znalazłem jeszcze na PEBie.. Myślałem, że może ktoś pamięta skąd sciągał..
może zerknąłbyś na torrenty ja CM 2010 oryginał kupuję jeśli chcesz to gdzieś po ENG łupnę oryginlną grę kupuję tam gdzie pracuję widzę nie najgorsze zamówienia
widzialem kiedys filmik chyba z kamery miejskiej. Dwoch gosci sie kluci/szarpie i jeden z nich potraca/szturcha dziewczyne ktora przechodzi ze swoim chlopakiem. Chlopak, jak sie okazuje bokser ladymi prostymi nokautuje obu
widzialem kiedys filmik chyba z kamery miejskiej. Dwoch gosci sie kluci/szarpie i jeden z nich potraca/szturcha dziewczyne ktora przechodzi ze swoim chlopakiem. Chlopak, jak sie okazuje bokser ladymi prostymi nokautuje obu
Głównie z DarkWareza. Znalazłem jeszcze na PEBie.. Myślałem, że może ktoś pamięta skąd sciągał..
może zerknąłbyś na torrenty ja CM 2010 oryginał kupuję jeśli chcesz to gdzieś po ENG łupnę oryginlną grę kupuję tam gdzie pracuję widzę nie najgorsze zamówienia