Chagall czy moglbys mi konkretniej wytlumaczyc na czym polega gra na BF? gram w bukach kilka lat ale nigdy nie probowalem na gieldzie bo nie mam pojecia czym to sie je...
powiem ci ze ja tez nie mam duzej wiedzy bo dopiero zaczynam, ale przedewszystkim masz mozliwość odsprzedania zakładu po kursie jaki wystawisz co w tenisie jest rewelacyjne, np dzis grałem Yaniego za 100e po kursie @2 ale po trzech setach przegrywal 2-1 , pies cisnal ze na spacer chce a to wredna szelma, wiec wystawialem back po kursie 1.5 ze nie wygra Yani , obciazenie to 50 euro zysk 100 ( czulem ze to sie 3-1 nie skonczy) wracam, 4 set, zaklad ktoś kupil czyli mam 50 euro zysku wynikajacy z roznicy kursow , kto wygra mnie dupcy, ale mysle Yani dobrze sie trzyma to pobralem za 50e kolejny bet na niego po kursie @2 . Najwazniejsze to SINGLE , nie wypierdziela ci kupon jeden ozolom bo grasz single, po drugie możesz czesto zlapac super kurs jak np na Rochusa z Soda ja mialem @7 itp. oczywiście zaklad możesz odsprzedać grajac Lay lub odwrotnie.Kurs mozesz wystawić wczesniej i dać aby zaklad w razie nie przyjecia był aktywny , w momencie gdy sytuacja w meczu ewoluuje często ktos kupuje twoj zaklad po bardzo kozystnym dla ciebie kursie.