#391674 - 29/08/2005 14:42
Re: ELMINACJE MISTRZOSTW EUROPY- MEZCZYNI
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Witaj Pawka! Odpowiem tak - decyduje mecz między stronami zainteresowanymi - gdy bilans jest równy w punktach małych, decyduję wiekszy + stosunek koszy. Co do rugiego pytania - moim zdaniem oba _ spredy na gospodarzy powinny wejść. Zarówno Węgry jak i Izrael wygrywając te mecze wchoidzą do finału baraży i ostatni mecz swój wyjazdowy mągą potraktować już ulgowo
|
Do góry
|
|
|
|
#391676 - 31/08/2005 16:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
A co myślicie o jutrzejszym meczu z Czechami?
10/10 na Czechy ,po kursie koło 1,9 to ja to biore w ciemno ,pepiki wygrywają i awansują bezstresowo
|
Do góry
|
|
|
|
#391678 - 01/09/2005 07:12
|
Inwestor
Meldunek: 07/12/2004
|
ale po co grac na wegrow jak oni o nic juz nie graja. awans do finalu barazoiw maja zapewniony a ten mecz moga olać przygotowujac sie do turnieju finalowego w barazach!
|
Do góry
|
|
|
|
#391679 - 01/09/2005 07:43
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
mnie tylko zastanawia fakt taki ze Czesi moga sobie przegrac z Polską nawet kilkoma punktami(9) i bedą w ME.Czy jest mozliwy scenariusz taki ze czesi nie wygraja tego spotkania w Polsce?.Mnie sie wydaje ze na dzień dzisiejszy Polacy są słabszą druzyną od CZechów.A jak wam się wydaje?
|
Do góry
|
|
|
|
#391680 - 01/09/2005 07:57
|
Inwestor
|
tez mi sie wydaje ze czesi sa lepsi od polakow ale na pewno mecz bedzie niezwykle zaciety i wynik na styku, czesi moga sobie pozwolic na kilku punktowa porazke a i tak maja awans w kieszeni, natomiast nie sa az na tyle lepszym zespolem od polakow aby w cuglachi na luzie wygrac ten mecz, dlatego omijam go szerokim łukiem, uwazam ze wkrotce zaczynaja sie ME kobiet, potem mezczyzn , poza tym ME w siatke, bedzie co grac i nie ma co na sile grac niepewnych meczy
|
Do góry
|
|
|
|
#391681 - 01/09/2005 09:21
|
5 minut po czasie
Meldunek: 13/05/2005
|
Liczy się tylko zwycięstwo - powiedział agencji CTK trener Czech Michal Jezdik. - Nie kalkulujemy i nie myślimy o tym, że możemy przegrać różnicą ośmiu punktów, bo w Pradze wygraliśmy 73:64. Takie myślenie byłoby zgubne. To zresztą nie w naszym stylu - dodał czeski szkoleniowiec
- Walka od pierwszej do ostatniej minuty meczu to klucz do zwycięstwa nad Czechami - powiedział PAP trener polskiej kadry Veselin Matic, który w poniedzałek w Opawie oglądał mecz Czechy - Estonia, wygrany przez gospodarzy po twardej walce 96:86. - Wszyscy zawodnicy muszą dać z siebie maksimum.
- Dokonałem rewolucji w składzie, odmłodziłem całkowicie zespół. Tymi barażami dopiero zaczynamy wspólną pracą, więc nie można oczekiwać samych sukcesów, Czasami taka szokowa terapia może boleć. Systematyczna praca z grupą utalentowanych, perspektywicznych graczy, a nie wyniki, jest dla mnie teraz najważniejsza, choć oczywiście chcę wygrać z Czechami. Zrobiliśmy pierwszy krok wybierając taką właśnie grupę zawodników. Drugi krok to walka w tym składzie w tegorocznych barażach. Czasami trzeba i pracy i szczęścia, by zrobić drugi krok i nie upaść. Ale upadki to przecież konsekwencja podjęcia ryzyka - dodał Matic.
|
Do góry
|
|
|
|
#391682 - 01/09/2005 09:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Quote:
tez mi sie wydaje ze czesi sa lepsi od polakow ale na pewno mecz bedzie niezwykle zaciety i wynik na styku, czesi moga sobie pozwolic na kilku punktowa porazke a i tak maja awans w kieszeni, natomiast nie sa az na tyle lepszym zespolem od polakow aby w cuglachi na luzie wygrac ten mecz, dlatego omijam go szerokim łukiem, uwazam ze wkrotce zaczynaja sie ME kobiet, potem mezczyzn , poza tym ME w siatke, bedzie co grac i nie ma co na sile grac niepewnych meczy
Zgadzam się w 99% ,a ten 1% to na to,że oprócz kosza i siatki sa jeszcze piłkarskie eliminacje MŚ'2006 oraz US Open
Natomiast,jezeli juz Ktoś musi grac mecz Polska - Czechy to osmielam się polecić:
under 155,5
Dlaczego? Wydaje mi sie,że Czesi powinni ograniczyć poczynania Ignerskiego(nie będzie trudno,bo to jedyny polski zawodnik,który gra w kosza )i skupic się na defensywie. Im niższy wynik,tym przewaga wypracowana przez czeski zespół w 1 meczu jest bezpieczniejsza. Co na to Polacy? Hmm...festiwalu "trójek" raczej nie będzie. Wg mnie żadna z ekip nie rzuci 80 punktów.
Edited by amkwish (01/09/2005 09:43)
|
Do góry
|
|
|
|
#391684 - 04/09/2005 12:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2002
|
Quote:
Holandia-Belgia 2 @ 2.05
w tej grupie chyba wszystko wydaje sie jasne izrael awansuje ..... gdyz zwyciestwo na wyjezdzie z belgami znacząco przyblizylo ich do zajecia pierwszego miejsca w grupie .... mecz pomiedzy holandia a belgią mozna nazwac derbami gdyz spotykaja sie dwie druzyny kraju beneluxu i prawde mowiac jest to mecz o pietruszke bo nie wierze zeby belgia byla w stanie pokonac na wyjezdzie druzyne z izraela ale przejdzmy do sedna sprawy ..... obydwie druzyny poniosly jedna porazke holendrzy przegrali z izraelem na wyjezdzie 89-60....... natomiast belgowie na wlasnym parkiecie postawili ogromny opór druzynie prowadzej przez zvi sherfa ....po dwoch kwartach druzyna z belgi prowadzila z renomowanym izraelem 12-oma punktami ale potem druzyna z izraela wyciagneła wnioski z pierwszej polowy i wygrala mecz 75-79 ..... belgowie maja calkiem przyzwoitą lige krajową co swiadczą o tym wyniki w pucharze uleb holenderskie druzyny natomiast dostaja baty od wszystkich jak leci .... na co sie sklada duzo słabsza reprezentacja narodowa ..... w holandi gra tak naprawde jeden gracz jest nim Francisco Elson natomiast belgowie maja bardzo wyrownany skład tacy zawodnicy jak Hervelle,Muya ,Mbenga, maja juz ogranie w europie jesli belgowie zagraja tak jak w meczu z izraelem to mecz powienien skonczyc sie wynikiem +15 dla belgów wiec dla mnie typ na belgie jak najbardziej do grania stawka na ten mecz 8/10
A co z dzisiejszym rewanżem Belgia-Holandia ? Są jakieś przeciwskazania do grania dzisiaj na gospodarzy ?
|
Do góry
|
|
|
|
#391685 - 07/09/2005 21:37
|
Inwestor
|
Turniej o utrzymanie w I dywizji :
Poland - Sweden 1.65 2.10
Grają: Polska, Szwecja, Holandia, utrzyma się jeden zespół.
Mecz ten zadecyduje o utrzymaniu, Holandia moim zdaniem zdecydowanie słabsza. Polacy faworytem patrząc na kurs, myślę że od Szwedów jestesmy lepsi jednak, choc patrzac na baty z Estonią to...nie wiem, a Wy jakie macie zdanie?
Pozdrawiam Giertych
|
Do góry
|
|
|
|
#391686 - 08/09/2005 06:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/11/2001
|
Zdecydownie 1, po meczu czytałem gdzies ajkis wywiad z Szewczykiem i mówił ze jest strasznie wkurwiony na kolegów bo przechodza obok gry ale nie wyobraza sobie ze moze spasc z I dywizji, mowil ze moze sam nie rzuci moze 40 pkt i nie zbierze 20 pilek ale zrobiwszystko zeby te mecze wygrac. Wiadomo to takie Polskie blabla bla, ale mam nadzieje ze innym naszym "gwiazdom" z reprezentacji da do myslenia ja gram to za 5/10 po kursie ok 1,6 myślę że warto. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#391687 - 08/09/2005 06:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Zdecydowanie 1 warto - hmm, nie żebym negował twój typ ale w obecnej sytuacji na tę zbieraninę beztalenci nie dam złamanego grosza a co by dopiero twierdzić że warto. Szewczyk to se może mówić nawet że za 4 lata beziemy ME PS. W kadrze są osłabienia m.in. Szewczyk chory
|
Do góry
|
|
|
|
#391691 - 09/09/2005 09:45
|
a.k.a. "typer 1986"
Meldunek: 12/05/2004
|
Quote:
Expekt
Pt 09/09/05 12:45 Lithuania - Poland Womens Basketball Mistrzostwa Europy 2 6.00 6.00
Czemu tak ? Bo kurs dobry .
to moze postaw w profesjonalu remis kurs jest jeszcze lepszy ok 14
|
Do góry
|
|
|
|
|
|