kurde cale zycie czlowiek kase w skarpecie trzymal i tylko do profa biegal, a na starosc z bankami trzeba sie meczyc.
wiec jest tak: chce wplacic kase do expektu wiec przelewam odpowiednia kwote z mojego konta w mbanku na ekarte i przez net zlecam wplate.wyplata normalnie na moje konto bankowe.
z wplata do np.gamebookers jest analogicznie, ale wyplacic z gamebookers moge maxymalnie tyle, ile wplacilem karta a nadwyzka np.do moneybookers.(czy wysokosc wyplaty z gamebookers jest rowniez ograniczona jesli wplacam do nich przekazem?)
Don napisales ze: [QUOTE] Twoj kumpel moze bez problemu zrobic zwykly przelew bankowy na twoje konto (nie moze jednak placic kartą) [/QUOTE]wobec tego iz moje konto w mbanku nie jest jeszcze w pelni sprawne, chce zeby kumpel, ktory ma inteligo wplacil kase na moje konto w expekcie. teraz nie za bardzo rozumiem twoje slowa. co znaczy "zwykly przelew bankowy"? wplate kasy za pomoca druczku w banku?
"(nie moze jednak placic kartą" - nie moze zlecic wyplaty przez net?
kurde, z deczko zagubiony jestem w tym wszystkim. wyprowadzcie mnie zbledu jesli takowy jest w moim poscie.
iwo: