[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Adam PL:
[qb]Odnośnie wpłat i wypłat mam takie pytania (odnośnie buków z jakimi macie doczynienia):
- czy w wypadku przekazu Western Union lub innego wpłaty nie za pomocą stałego konta bankowego - buki, z którymi mieliście doczynienia, ograniczają w jakiś sposób sposób wypłaty,
[/qb][/QUOTE]Wszystekim co zwiazane z Western Uniuon sluze pomoca - bo na poczatku grania z darmowych bukow wyplacalem czekami a dalej kasa szla do bukow WU.
Aby skorzystac z WU nie musisz posiadac konta bankowego. Ja wplacalem akurat do Canbetu -> Bardzo przyjemna wplata co wiecej zwracaja ci koszty przekazania pieniedzy do nich w postaci dodatkowych $ na koncie u nich. Wyplaty u nich mozna dokonac rowniez za pomoca WU choc nie oferuja tego sposobu wyplaty ze swojej strony.
Wiele osob jest przerazonych wplatami tym sposobem a to jest chyba prostsze niz przelew bankowy. Wystarczy uzupelnic 3 linijki i koniec
A jesli juz macie klopot nie do rozwiazania to zapraszam na bezplatny numer telefonu z pomoca Western Union gdzie rowniez uzyskacie informacje o placowkach Wu w swoim miescie.
0 801 120 224
Mam nadzieje ze ten numer dalej jest aktywny gdyz ostatni raz z niego korzystalem gdzies z rok temu :0
ps. Adaś świetna robota! :eek:
iwo: [/qb][/QUOTE]Szakal, czy można wpłacić kaske do Unibetu przez WU?
Pozdrawiam