A mi właśnie nie wygląda, jeżeli korzystają z tak zadbanego softu(a naprawdę, poza nieodliczającym wskażnikiem ilości pozostałych freespinów(co i tak ma wpływ na grę tylko w formie graficznej) na jednym ze slotów; i debugowaniem przeglądarkowym które odpala mi się przy włączaniu kasjera(to już może kwestia mojego niezadbanego, zawirusowanego prawdopodobnie kompa
) nie zauważyłem żadnych poważnych błędów, każda gra jest dopracowana, ma różne struktury wypłat; wygląda to przyzwoicie ogólnie) i to wszystko zaraz po starcie, to nie sądze, aby chcieli wyłudzić od kilku osób po 25$ i zwinąć interes
Po wpłacie 25$ (który jest tylko ze względów weryfikacyjnych, aby uwierzytelnić metodę wypłaty) powinni wypłacić Ci depozyt i Twoje wygrane 50$. Oczywiście nie ręcze za nich, nie wiem jak szybko wypłacają, bo nie sprawdzałem tego jeszcze. Na darmowych 10$ grało się całkiem przyjemnie, gdy tylko dojdą mnie słuchy o tym, że wypłaty są realizowane w rozsądnym czasie, to na pewno tam jeszcze wrócę przy okazji promocji od 1-ego depozytu i dalszych, bo gry mi się naprawdę spodobały, soft mają może nie rewelacyjny, ale całkiem przyzwoity, wybór gier wystarczający, chodzi to sprawnie, szybko, nawet przy tak słabym necie jakim dysponuje w tej chwili. Rival naprzykład zaczynał dużo gorzej pod względem dopracowania softu, a okazali się bardzo rzetelni. Naciągacze nie działają zwykle w taki sposób, choć oczywiście pewności nie mam.
Gdyby te 25$ miały być moimi ostatnimi pieniędzmi na przeżycie, to oczywiście bym sobie odpuścił, ale jeżeli nie jest to dla Ciebie jakimś szczególnym poświęceniem, to na pewno warto wpłacić i dać im szansę; szczególnie, że support odpisuje szybko i sprawnie na maile i ogólnie kontakt z nimi jest nienaganny.
Taka moja, lekko przepita opinia