Jablonec - etap V Most - etap IV Lillestrom - etap III
Troszkę lepiej niż przed tygodniem, lecz martwi fakt, że Czesi w obecnym sezonie nie chcą remisować! Wkrótce część kasiorki trzeba przerzucić na hokej.
Lillestrom IX Oerebro IX Jablonec IV Ciudad Murcia III Rennes III Celta Vigo III :stop Most III Jaro III Tenerife III Alliansi II Wigan II Xerez II Ejido II Viking II
Witam!Mam pytanko,czy jak gracie jakis zespół w progresji,to dajecie tez na ten zespół podczas rozgrywek pucharu danej ligi?czy liczy sie tylko liga?Dzieki
Quote: Witam!Mam pytanko,czy jak gracie jakis zespół w progresji,to dajecie tez na ten zespół podczas rozgrywek pucharu danej ligi?czy liczy sie tylko liga?Dzieki
Nie wiem jak inni, ale ja gralem tylko lige, bez pucharow.
Quote: Witam!Mam pytanko,czy jak gracie jakis zespół w progresji,to dajecie tez na ten zespół podczas rozgrywek pucharu danej ligi?czy liczy sie tylko liga?Dzieki
absolutnie i bezdyskusyjnie tylko spotkania ligowe
Dzieki za informacje chłopaki:-)Powodzenia w progrsji,ja dpiero zaczynam progresje jestem wlasnie kilkoma zespołami z 1 ligi francuskiej na 3 poziomie.Pozdrawiam
Środa: PSG - Lille (II poziom) Fortaleza - Internacional (I poziom) Columbus - New England (I poziom) Colorado - Salt Lake (II poziom)
Sobota: Degarfors - Orebro (III poziom) HSV - Bayern M. (II poziom) i napewno coś z MLS'u zostanie
PS. Odnośnie progresji w lidze brazylijskiej to było już wczesniej pisane, że nie jest to jakaś szczególnie dobra liga do grania progresją. Pamiętam jak dwie drużyny miały po 19 kolejek bez X, a trzecia 17 w tym samym casie (mniej więcej rok temu). Dlatego jestem czujny grając Fortaleze.