kseroboj co sądzisz,aby zagrać molde w pucharze wiem,że niby tylko liga,ale zostało tylko 5 kolejek do końca tego sezonu, a może ktoś inny podzieli się swoim zdaniem na ten temat
Nie zagrałem tych meczy bo nie było gdzie. Na szczęście nie było remisu. Na Alliansi nie można grać od kilku meczy. Wie ktoś dlaczego mecze tej drużyny są blokowane? Jaro IV Alliansi II
Ja meczy pucharowych nie gram. Nigdy nie wiadomo jak drużyny traktują rozgrywki pucharowe.
Aliansi jest zamieszane w afere sprzedali jeden z meczy o ile pamiętam z Haką na koniec sezonu ma ta sprawa być wyjaśniona i dlatego buki internetowe nie dają ich meczy naziemni mają w swej ofercie
24.IX Ruch Chorzów V Örebro SK FK VI Stoke City V Sheffield United III Nottingham Forest V Chesterfield IV Rotherham IV Swindon Town IV Carlisle United IV Grimsby Town IV Shimizu S-Pulse III AS Saint-Etienne I Vicenza I 25.IX Rosenborg IV FK Jablonec IV Rubin Kazan III
postanowilem spróbować grać 'GRENOBLE' przez cały sezon ze względu na duża ilosc remisow tej druzyny w poprzednich sezonach. zobaczymy co z tego wyjdzie. na razie mam zysk na ich remisach.