#4068657 - 17/08/2010 19:22
Re: Piłka nożna - 17.08
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2005
|
craax - ale czemu okradl ? Bo zdecydował się zagwizdać ? Sam jestem lekko zdziwiony takim obrotem sprawy ale co zrobisz .. Pajaca macie w bramce i tyle tak bo zdecydowal sie zagwizdac , bramkarz Legii dwukrotnie tez cos takiego zrobil jak gwizdamy to gwizdajmy kur.. wszystko , po drugie wolny powinien byc powtorzony bo pilka nie zrobila pelnego obrotu przy pierwszym dotknieciu , boli kur.. boli bo przy 1-1 czulem niedosyt a tu takie cos Rozumiem co czujesz, Cracovia była lepsza ale przegrała. Wolny był prawidłowy, ale wykonanie już faktycznie nie...piłka nie zrobiła obrotu! Ja kiedyś doświadczyłem z Widzewem 2:3 gdzie Legia dominowała, przy 2:0 miała słupek i jeszcze parę setek, potem nagle błąd sędziego z wolnym (mało kto o tym pamięta), Widzew ;szybko rozegrał i tylko 2:1...potem już nie muszę pisać co było Przez tydzień nie mogłem dojść do siebie... taka jest piłka, czasami okrutna...
|
Do góry
|
|
|
|
#4068665 - 17/08/2010 19:29
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/09/2004
|
craax - ale czemu okradl ? Bo zdecydował się zagwizdać ? Sam jestem lekko zdziwiony takim obrotem sprawy ale co zrobisz .. Pajaca macie w bramce i tyle tak bo zdecydowal sie zagwizdac , bramkarz Legii dwukrotnie tez cos takiego zrobil jak gwizdamy to gwizdajmy kur.. wszystko , po drugie wolny powinien byc powtorzony bo pilka nie zrobila pelnego obrotu przy pierwszym dotknieciu , boli kur.. boli bo przy 1-1 czulem niedosyt a tu takie cos Odnośnie tego "pełnego obrotu" - z gazety.pl "Jednak... Już po meczu na forach internetowych i blogach rozgorzała dyskusja, czy rzut wolny dla Legii powinien zostać powtórzony. Vrdoljak przed strzałem Iwańskiego trącił piłkę tak, że zrobiła ćwierć obrotu. "Piłka musi po podaniu przekroczyć odległość równą swoją obwodowi" - brzmiały przepisy z zeszłego roku. Tyle, że przepisy się zmieniły i tegoroczne mówią wyraźnie, że teraz piłkę wystarczy dotknąć. Zatem gol dla Legii zdobyty został prawidłowo."
|
Do góry
|
|
|
|
#4068667 - 17/08/2010 19:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2005
|
Pier jedno co mnie cieszy , to nauczy Cracovie cwaniactwa i bedzie to bardzo dobre doswiadczenie na przyszlosc , dwa mecze w obu prowadzimy oba przegrywamy bo nie wykorzystujemy sytuacji , limit pecha sie skonczy nam szybko dorwiemy Wisle za iles tam kolejek na Kałuży i powetujemy wszystkie niepowodzenia No widzę, że dochodzisz do siebie tego ci życzę co napisałeś i twoim pasom
|
Do góry
|
|
|
|
#4068669 - 17/08/2010 19:32
[Re: cybi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
Rosenborg to powinien wgrac u siebie. Kopenhaga cieniutka jest. Ajax owszem over @2.0 ladnie wyglada, a do tego Zenit i Tottenham. Sparty to ja nie ruszam bo nie wiem jak to ugryzc Jesli juz to X2 @2,20 mozna probowac. kontrowales wczoraj stachowskiego ? Niestety tak. Rozsadek wzial gore. Jak szedlem spac po 1 secie to bylem happy, ze poszla kontra. Jak wstalem rano juz tak ciekawie nie bylo
|
Do góry
|
|
|
|
#4068672 - 17/08/2010 19:32
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
myślę o kolejnym składaku na awanse, ostatnio było blado. Tak na czysto to pierwsze mecze trudno grać, wolę tenis i kosza Widzę, że doping zrobił i na Tobie wrażenie na awanse tez ciezko sie zdecydowac , te pary takie 'wydziwiane' i zle wylosowane heh najglosniej w kraju bez dwoch zdan , zobaczymy co zaproponuje Lech przy pelnym stadionie ale u Was akustyka jest rewelacyjna , musielismy czekac na chwilke ciszy jub cichszego spiewy zeby cos krzyknac
|
Do góry
|
|
|
|
#4068678 - 17/08/2010 19:36
[Re: kubi20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4068686 - 17/08/2010 19:40
[Re: młody gniewny]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
o właśnie, właśnie te padania budziły straszną irytację, chyba Dudzic to najpierw machał do sędziego, a jak zobaczył, że idzie kontra Legii to zaczął leżeć jakby umierał z bólu. Tak się nie robi Zabrakło Wam jednak tego cwaniactwa pod bramką z Saidi byśmy przegrali, bo skoro Dudzice i Sachy kręcą naszymi to czarny by nas chyba ośmieszał. Podobał mi sie też Klich, inteligetny zawodnik, dużo widzi. ale momentami ten sedzia przechodzil bariere debilizmu , albo ma duze problemy ze wzrokiem , po drugie młody tak sie nie powinno robic ale tak sie robi wszedzie , czy to Hiszpania , Barcelona czy inne , przykre lecz prawdziwe jakby Saidi gral to by jezdzil z Waszymi niesamowicie , przed Skorza duzo pracy zeby zrobic cos z tej druzyny , ten z kucykiem szybki , ale nie tak jak Saidi heh ale co Dudzic waszym uciekal to nie do wiary a nie lapal sie do 18-ki meczowej za Oresta zwariowalem jak w ochronie zobaczylem Skrzecza
|
Do góry
|
|
|
|
|
|