Zielaczek - powinno wejść!!
Dyskusja jak najbardziej może być, ale rufus ma rację - nie pytajcie o mecze które już polecam do grania, bo wiadomo że jestem za. Reklamacji nie przyjmuję
. Jak widzicie ja wychodzę na plus i to całkiem fajny i jeżeli ktoś gra tak samo - single+stała stawka to efekt będzie ten sam. Natomiast wybieranie meczy, robienie dubli, tripelków itd. zwiększa ryzyko za które już nie odpowiadam!!
Świetne kursy na tenis ma Prof, ale dochodzi podatek+konieczność łączenia spotkań, no i trzeba latać po mieście zamiast siedzieć wygodnie przed ekranem. Jednak z naziemnych numero uno!!
Obecie gram w Expekcie -kursy średnio co najmniej 5% lepsze niż BAW, Sportingbet i buki z tej półki.
Natomiast własnie zakładam konto w Pinnaclu, bo to jest raj do tenisa - kursy bezkonkurencyjne ok 10% większe niż gdzie indziej, tylko single, oferta jest już w nocy, wysokie limity itd.
Prosty przykład wyrównany mecz, czyli kursy na A i na B takie same:
BAW - 1.8 - 1.8
Expekt - 1.87 - 1.87
Pinnacle 1.95 - 1.95
Mała marża buka i na wstępie masz już miły handicap. Zaczynam granie w Pinnaclu w tym tygodniu, tak więc praktycznego doświadczenia jeszcze nie mam, ale ten buk we wszystkich klasyfikacjach dostaje najwyższą kategorię, tak więc nie mam obaw!!