Emrod 30/06/2006 01:57Mój poprzedni temat został zamknięty - jak na razie nie wiem z jakiego powodu
Ponieważ nie wydaje mi się, żebym złamał w jakikolwiek sposób regulamin otworzyłem tymczasowo nowy!
Po wyjaśnieniu sprawy i ewentualnym otwarciu starego tematu proszę moderatorów o przeniesienie tam tego posta!
Ponadto chciałbym się dowiedzieć, dlaczego został on zamknięty i to bez żadnego uprzedzenia?!
--------------------------------------------------------
Bjorkman - Dlouhy 1 1.48
Djokovic - Robredo 1 1.81
Pironkova - Radwańska 2 2.31
Tanasugarn - Asagoe 1 1.71
Frazier - Czink 1 1.63
Peer - Peng 1 1.55
Pennetta - Granville 2 2.55
Bammer - Rodionova 1 1.67
Jackson - Hantuchova 1 1.95
Molik - Srebotnik 1 1.91
Safin - Gonzales 1 1.62
Garcia-Lopez - Ferrer 1 1.91
Pavel - Baghdatis 2 2.4 ZWROT
Gaudio - Labadze 1 1.6
Agassi - Seppi 2 2.86
Marat, Marat - z 2-0 na 2-3 - tylko ty tak potrafisz
Gaudio królem trawy nie jest, ale dostać taki łomot od Labadze to już wstyd!
Ogólnie mówiąc dziś trochę gorzej! Z tego należy wyciągnąć wniosek, że na kacu się za dobrze nie typuje
Na jutro widzę głównie underdogi!
Kuznetsova - Na Li 2 3.48 Myślę, że warto zaryzykować! Kuza nie jest w pełni formy - zdarzają jej się dziwne zapaści, momentami dosyć długie kryzysy w meczach itd.
Chinka nie ma wielkiego doświadczenia na trawie, ale na pewno ma do tych kortów predyspozycje!
Ostatnio w Paryżu z kłopotami wygrała Sveta - na trawie będzie miała jeszcze trudniej dlatego też poszukam niespodzianki.
Stepanek - Ferrero 2 2.76 Przeszacowany kurs na Juana Carlosa! W poprzednich latach Hiszpan w Londynie radził sobie nienajgorzej, w formie jest nawet niezłej, a Radzio mistrzem trawy nie jest.
Po tym kursie warte ryzyka.
Blake - Mirnyi 2 3.18 Blake do niedawna był grassowym przeciętniakiem, a tu nagle doszedł do finału Queens! Przez jednorazowy sukces stał sie nagle mocnym faworytem - dla mnie nie!
Mirnyi odpadł w tym samym turnieju z Hewittem z którym Blake przegrał finał, ale Max stawił mu znacznie większy opór.
Bestia może nie jest jutro faworytem, ale kurs 3 to znaczne przegięcie.
Braccialli - Bjorkman 2 2.28 Systematycznie na Jonasa, choć martwi dzisiejsza zapaść z Dlouhym...
Liczę jednak na to, że kończący powoli karierę Szwed osiągnie na koniec jeszcze jakiś sukces.
Hantuchova - Srebotnik 1 1.54 Dzisiaj Daniela z problemami (ale jednak) pokonała Jackson! Typowałem jej porażkę w tym meczu, ale skoro poradziła sobie z Jameą to i ze Słowenką powinna dać radę.
Radwańska - Tanasugarn 1 1.89 To będzie trudnijeszy mecz dla Agi niż dwa poprzednie, ale da radę
Agnieszka narzekała trochę na zmęczenie, ale wczoraj z Pironkovą zagrała jedynie jakieś 15 minut, tak więc troche odpoczęła!
Poza tym musi wygrać, bo w następnej rundzie czekać będzie Clijsters - to byłoby coś
Djokovic - Jużnyj 1 1.61 Novak od French Open jest w gazie - trzeba korzystać