Nazi
Zawsze mi się wydawało, że naziści używali flagi ze swastyką, ale cóż - człowiek uczy się całe życie
Z pochodzenia jestem Niemcem, ze względu na miejsce urodzenia, kulturę w której się wychowałem Polakiem!
Z obydwu swoich narodowości jestem jednakowo dumny
Ponieważ jednak na mundialu zostali już tylko Niemcy tak więc w avatarze taka, a nie inna flaga!
Wir fahren nach Berlin
A przy okazji typy na jutro
Myskina - Jankovic 1 1.42 Rok temu panie stoczyły niesamowicie zacięty pojedynek zakończony wygraną Rosjanki 10-8 w III secie!
Jutro spodziewam się jednak nieco łatwiejszej przeprawy. Mysza zdecydowanie wraca do wielkiej gry i dla Serbki powinna stanowić zaporę nie do przejścia!
Vaidisova - Na Li 2 3.38 Chyba najwyższy czas, żeby Nicole trochę przystopowała - 17-latka musi mieć jakieś przestoje!
Chinka w meczu z Kuzą pokazała klasę i nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy jutro zobaczeli powtórkę.
Faworytką jest oczywiście Czeszka, ale kurs powyżej 3 na Chinkę jest lekko przesadzony!
Ancic - Djokovic 2 3.35 Powtórka z US Open - czemu nie
Ancic jakoś nie błyszczy - lekkie problemy z Wawrinką i Almagro; tydzień temu z Hernychem, Sluiterem i Quireshim - to nie jest Mario w pełnej formie.
Djoko gra bez kompleksów - dobre mecze z Jużnyjem i Robredo!
Lekkim faworytem Ancic, ale kurs
- nic tylko brać Novaka!
Murray - Baghdatis 1 1.58 A jednak mimo odpadnięcia Henmana będą mieli Anglicy trochę radości
Tak pokonać Roddicka na trawie - to jest coś!
Marcos od sukcesu na AO trochę cieniował, ale znów jest groźny - moim zdaniem jednak nie aż tak!
Tursunov - Nieminem 1 1.61 Cuda potrafi czynić na trawie Dima, cuda! Odrobić 0-2 z Ljubą - godne podziwu.
Jarrko będzie groźnym rywalem, ale wygrać powinien Tursi.