#4158255 - 05/10/2010 17:04
Re: W co warto dziś inwestować? [7]
[Re: mura]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4158492 - 05/10/2010 21:55
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
|
dolarek ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) czyzby udało mi sie w piatek wychwycic lokalną górkę na Edku ? chyba nic z tego, Richard. ładują akumulatory do drukarek. świat to wie, nie wie jak się sprzeciwić, więc to kupuje. banki bedą miały jeszcze więcej siana, wrzucą to w akcje i surowce. pompka, hossa, iluzja. mci sie budzi:) myślę, że w tym roku jeszcze jedna nieszkodliwa korekta, ale ogólnie to ![](http://www.national-geographic.pl/uploads/RTEmagicC_d402b45e7a.JPG.JPG)
|
Do góry
|
|
|
|
#4158513 - 05/10/2010 22:18
|
Carpal Tunnel
|
tak sobie myślę delikatnie... gdy pisałem o problemach krajów PIIGSu to w mediach było o tym cicho, później była aferka grecka, ale dziś nikt juz nie wierzy, że jakieś małe socjalistyczne państewko, które nomen omen powinno być wyrzucone z unii, może doprowadzić do rozpadu strefy euro. hiszpańska grypa też już w cenach, chcą nawet obniżyc rating dla irlandii, i co? i bagienko, rynek już to wie. gorzej, jak na tapety trafi francja:) ale to myslę, że za rok dopiero.
|
Do góry
|
|
|
|
#4161657 - 08/10/2010 02:24
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
dolarek ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) czyzby udało mi sie w piatek wychwycic lokalną górkę na Edku ? chyba nic z tego, Richard. ładują akumulatory do drukarek. świat to wie, nie wie jak się sprzeciwić, więc to kupuje. banki bedą miały jeszcze więcej siana, wrzucą to w akcje i surowce. pompka, hossa, iluzja. mci sie budzi:) myślę, że w tym roku jeszcze jedna nieszkodliwa korekta, ale ogólnie to rynek nie jest iluzją ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) dzisiaj Edek odbił sie od oporu na 1,40 jak od ściany cel dla mnie to 3,20 na USD/PLN POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#4161914 - 08/10/2010 06:23
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
|
rynek nie jest iluzją ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) dzisiaj Edek odbił sie od oporu na 1,40 jak od ściany cel dla mnie to 3,20 na USD/PLN POZDRO ELDO "The mother of all evil is speculation" pytanie - po co spekulantom odbicie się od sufitu na 1,40, który widzi caly świat? bez sensu.
|
Do góry
|
|
|
|
#4162235 - 08/10/2010 18:50
[Re: saturas25]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Astarta ![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) . Wygląda to bardzo źle i prawda jest taka, że to nie jest żadna korekta czy jak to niektórzy nazywają "wyleszczanie", tylko regularne, bardzo duże spadki i to przy tak szybko rosnącym rynku. Po prostu musi się w tej spółce dziać coś BARDZO złego o czym nie wiemy. Liczyłem na to, że chociaż te 75 obronimy, a tu nic z tego. Oczywiście trzymam dalej, ale dzieje się bardzo źle. tak bardzo zle to nie jest ale pisalem o tym na poczatku wrzesnia , mozna sprawdzic, ze sprzedaje w granicach 85-90 to Eldo mi napisal o pozbywaniu sie slabego akcjonariatu ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Takze pozdrowienia od slabego akcjonariatu ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4162358 - 08/10/2010 19:36
[Re: Inzaghi78]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Astarta ![frown frown](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) . Wygląda to bardzo źle i prawda jest taka, że to nie jest żadna korekta czy jak to niektórzy nazywają "wyleszczanie", tylko regularne, bardzo duże spadki i to przy tak szybko rosnącym rynku. Po prostu musi się w tej spółce dziać coś BARDZO złego o czym nie wiemy. Liczyłem na to, że chociaż te 75 obronimy, a tu nic z tego. Oczywiście trzymam dalej, ale dzieje się bardzo źle. tak bardzo zle to nie jest ale pisalem o tym na poczatku wrzesnia , mozna sprawdzic, ze sprzedaje w granicach 85-90 to Eldo mi napisal o pozbywaniu sie slabego akcjonariatu ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Takze pozdrowienia od slabego akcjonariatu kolejny juz raz "pijesz " do mnie i starasz sie cos udowodnic nieomylny inwestorze ![smirk smirk](/forum/images/graemlins/default/smirk.gif) nic Ci do moich akcji moich pieniedzy i do mnie ad persona , paniatno ?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|